- 18 Temmuz 2013
- 119
- 35
- 48
- Konu Sahibi melekpamukipek
-
Size de geçmiş olsun, Allah yaşatmasın tekrar inşallah bu hastalığı. baloncuk olduğu için patlayıp beyin kanaması geçirdi, kateter takıp kanı temizlediler ordan, ameliyata gerek kalmadı canım çok şükür.o kadar korktuk ki o kadar perişan olduk ki...çok kötü günlerdik, çok şükür binlerce kere şükür. sizin nasıl oldu paylaşabilir misin rica etsemBeyin anevrizmasi mi var babanizda? Baloncuk patlayıp kanama basladi mi yoksa herhangi bir kanama olmadi mi? Olduysa muhtemelen anjiyo yahut açık ameliyat yapılmıştır.
Geçmiş olsun. Evet ben yasadim annemde. Birkaç ay önce üstelik. Uzun suren yogun bakim ardindan ilaç tedavisi vs. Lakin o hastanede yogun bakimda gunler gecirirken öyle vakalar gördüm ki annemin haline sukrettim. Esasinda her seye sukrettim.
Tansiyon problemi çözülür ise babanız gayet sağlıklı hayatina devam edebilir. Ancak psikolojik bazı degisimler gösterebilir. Panik bozukluk yahut depresyon gibi. Bununla yasamaya alisiliyor. Her seye alisiliyor aslında.
Tekrar gecmis olsun.
Başın sağolsun canım, Allah nur içinde yatırsın inşallah. Beyin kanaması çok yaygınmış bu ara, doktorun dediğine göre. Hayat sınav, bizim de sınavımız buymuş demek ki...Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ben annemi 3 yıl önce beyin kanamasından kaybettim, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmişti o da, söylemem doğru değil belki ama tutamadım kendimi k.bakmayın. Babanıza çok iyi bakın, en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah.
Yüksek tansiyon pek önemsenmiyor ama o kadar tehlikeli ki ilaç kullanılmazsa dikkat edilmezse. Biz varlığını bile bilmiyorduk maalesef, size de geçmiş olsun çok teşekkür ederimHer akşam kendi ellerimle eşime tansiyon hapını veririm çünkü yüksek tansiyonu var, babanızada geçmiş olsun acil şifa dilerim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?