babam çalışmak istemiyorr :((

Of bazi erkeklerde de hastalik bu.annen baski yapsin belki etkilenir veya kendi anne babasi varsa laflarini dinler mi

Sen değil de annen bir şey demiyor mu? Veya bir aile büyüğü müdahale etsin. Seni dinlemez zaten baban.

Bütün gün evde olan erkek kadar çok az şey iticidir herhalde.

Sakın burs paranızdan vermeyin. Evde sürekli şu eksik, bu eksik, bu bitti diye söyleyin, eksik olmasa da söyleyin.
Mutfak alışverişi yapmak lazım deyin, para isteyin; belki o zaman çocuklarına bakamamaktan utanır.

Ayrıca annesi, babası, kardeşi kim varsa aile büyüğü onlara da anlatın.

Haklısınız inanın bende öyle yapmak istiyorum ama evde eksiklikler oluyor bende almak zorunda hissediyorum kendimi yapmamam lazım biliyorum

İşlerim kötü gitmesinden bunalıma girmiş bir dönem başına gelen bir arkadaşımın babası vardı o geldi aklıma kendi babam devlette olduğu için yaşamadım ama gözlemlemiştim o da çok dertliydi. Sonra adam bu şekilde gitmeyeceğini fark etti ve çareler aramaya başladı. Ama o dönemde ne kadar baskı yapıldıysa ters tepti. Bence kendi haline bırakın. Kendisi farkettiğimde harekete geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…