- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
4 aydır çalışmıyorNe zamandır çalışmıyor ki?
Annem 9 yıl önce vefat ettiOf bazi erkeklerde de hastalik bu.annen baski yapsin belki etkilenir veya kendi anne babasi varsa laflarini dinler mi
Dİnlemiyor zaten annem vefat edeli 9 yıl oluyor.Sen değil de annen bir şey demiyor mu? Veya bir aile büyüğü müdahale etsin. Seni dinlemez zaten baban.
Bütün gün evde olan erkek kadar çok az şey iticidir herhalde.
Siz okuyor musunuz ? Baba ihtiyaçlarım var eksik ler var abimin getirdiği yetmiyr deseniz4 aydır çalışmıyor
Kendi çalışacağınızı söyleyin belki zoruna gider gurur yapar da işe atılırSiz okuyor musunuz ? Baba ihtiyaçlarım var eksik ler var abimin getirdiği yetmiyr deseniz
basiniz sagolsun.aile buyuyugu varsa o soylesin.yoksa da siz acik acik soyleyin bariAnnem 9 yıl önce vefat etti
öğrenciyim bende kykdan kredi alıyorum biliyor bunu birkaç defa benden para istedi zor durumda olduğumuzu görüyor ama umursamıyorSiz okuyor musunuz ? Baba ihtiyaçlarım var eksik ler var abimin getirdiği yetmiyr deseniz
Halam var ona söylıym o haldebasiniz sagolsun.aile buyuyugu varsa o soylesin.yoksa da siz acik acik soyleyin bari
Babam emekli değil istanbulda yaşıyorum evetBaban emekli mi? Istanbul'da misin?
Haklısınız inanın bende öyle yapmak istiyorum ama evde eksiklikler oluyor bende almak zorunda hissediyorum kendimi yapmamam lazım biliyorumSakın burs paranızdan vermeyin. Evde sürekli şu eksik, bu eksik, bu bitti diye söyleyin, eksik olmasa da söyleyin.
Mutfak alışverişi yapmak lazım deyin, para isteyin; belki o zaman çocuklarına bakamamaktan utanır.
Ayrıca annesi, babası, kardeşi kim varsa aile büyüğü onlara da anlatın.
Acentaya bagli degil mi baban? Su an isler biraz hareketlendi.Babam emekli değil istanbulda yaşıyorum evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?