babam çalışmak istemiyorr :((

Bursundan sakın verme, abin de çok vermesin. Bırak şöyle faturalar biriksin pişirecek yemek olmasın. Sakın abinin getirdiğine ve senin bursuna alıştırmayın. Gerekirse dışarda yiyin gelin yine de eve harcamayın ki yok bilsin zorunlu hissetsin. 4 aydır sadece abinin kazandığı ve senin bursunla hem kira hem yeme içme masraflar faturalar yetiyor mu gerçekten? Yoksa ev sizin mi, hazır para var da onu mu yiyorsunuz? Nasıl geçiyor bu dört ay? İnternetin faturasını abin ya da sen ödüyorduysanız ödemeyin, unutmuş gibi yapın, kesilsin, sıkılsın evde.

kendi evimizde oturuyoruz biraz birikmisimiz vardi onu harciyorduk ayrica benim bursumu da yiyorduk abim veriyordu maasinin tamamini sigarasini dahi aliyorduk haklisiniz bundan sonra oyle yapacagim inanin bu sikintidan oturu babamdan sogudum...

Valla benim babamda işten bi soğudu 3 sene çalışmadı kavga kıyamet smdi evde oturtmuyorum 54 yaşında hala çalışıyor işi agir kıyamıyorum ama millete muhtc olcagimza el birliğiyle geciniyorZ babanla konusmalsn ben 1 iyi konstm 2 iyi konstm 3 de babam iş bakmaya başlamıştı bile

Abiniz de öğrenciymiş siz de. Okullar açılmak üzere abinizle de konuşun kitap alıyoruz, okul masrafı gibi sebeplerle sakın tek kuruş bile vermeyin. İnternet faturasını ödememe fikri de çok mantıklı. Mecbur bırakın babanızı. Yorulmuştur, sıkılmıştır çalışmaktan tamam ama hepimiz çalışmak zorundayız yapacak hiçbir şey yok.

haklisiniz tekrar tekrar konusacagim

oyle tabiki cocuklatina bakmak zorunda sikilmks yorulmussa bile cakismak zorumda insaalah bunun bilimcine cabuk varir yorumunuz icin tesekkur ederim

bende de var aynı durum ben çalısıyorum bugun maas günüm ve arayıp bana harçlık var dedi :) ne yapalım hayat iste ama onun birazda çaresizlik ddogru düzgün messlegi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…