İyi akşamlar. Artık kafaya yeme durumuna geldiğim için yazmaya bi çare bulmaya karar verdim. 4 seneye yakın rahatsızlığım var 2 kere ameliyat oldum ve sürekli tekrarlayan bir durum olduğu için kurtulamıyorum. Hastalık sorun değil ama babamın tavırları hastalıktan daha çok canımı yakıyor. Hastaneye gitmeme kızıyor, maaşından ilaç ve muayene parası kesiyorlar diye. Sürekli bana laf atıyor, işte hastalığıma laf ediyor. İşin kötü tarafı ise bu sene üniversiteye geçtim ama çalışamadım en fazla okuluma odaklanabiliyordum elimden geldiği kadar sürekli hastaneye gidip gelmeme rağmen teşekkürümü takdirimi alıyordum. İstediğim 4 bölümü seçtim sadece olduğum ilde çünkü 4 sene lise de nerdeyse her gün aç kalıyordum babam yol parasına yetecek kadar veriyordu evden götürdüğüm kadar tam gün okul oluyor saatlerce okulda oluyordum o yüzden cesaret edipte başka illere gidemedim ikinci öğretim de yazamadım tabi haliyle tutturamadım böyle olunca şimdi de öğrenir öğrenmez git çalış demeye başladı eğer durumumuzu sorsanız çok iyi 4 bin tl maaş alıyor ve 4 kişiyiz araba var ev kira değil. Anneme bile para vermediği için annem gidip çalışıyor, yetmiyor anneminde parasını da alıyor. İhtiyaçlarımızı yalvarmamızla karşılıyor. Çalışma durumum olsa zaten eline bakmam bende gider çalışırım, yük gibi hissetmek çok ağır geliyor zaten psikolojim bozuldu artık, saçma sapan iş diye saadet zinciri olayına gidip hemen 5 bin tl veriyor çöpe atıyor parayı amcamı da kredi çekip onuda bu işe kattı onunda parasını ödüyor ama biz isteyince yok diyor. Ne olcak böyle bir akıl verin konuşsan yüzüne vursan olmuyor anlamıyor gülüyor öylece. Gözü sadece para görüyor