SağolunAllah babanizi ıslah etsin, her adam diye görünenin baba olamayacagini bir kere daha görmüş olduk Allah acil şifalar versin size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolunAllah babanizi ıslah etsin, her adam diye görünenin baba olamayacagini bir kere daha görmüş olduk Allah acil şifalar versin size
Evet hep öyle bizim rızkımızdan kestikçe hep böyle dolandırıcılar buldu hep onlara verdi paraları hep başka yerlerden çıktı Allah yarına bırakıyor ama yanına bırakmıyor hiç bir zaman şükürBabanızın gözünü öyle bir para hırsı bürümüş ki evinin rızkını götürüp hiç tanımadığı insanların zenginliğine zenginlik katmak için onlara akıtıyor.
İnşallah biran önce iyileşip hayatınıza yön verirsiniz zira başka kurtuluşunuz yok
Amin inşallahRabbim sana güç versin hayatta bazı şeyler(yada insanlar )vardır kendini yırtarsın ama değişmez halbuki yapacağı çok kolay birşey ama onu yapmadığı için hayat zindan olur
Yasal ama resmen dolandırıcılık işte görebilene öyle göremeyenler babam gibi en sonunda farkına varıyor. Çalışma imkanım olsa zaten bunu çekmem ama çalışma imkanım yok ki zaten parayı almak için sürekli baskı yapıyor çalış eve bi katkın yok diyip duruyor anca zararsın falan en son bursa başvurdum aldığım yeter eline bakmam dedim ama onuda öğrendi o alıyor parayıSaadet zinciri yasal mı ya? En son titancıların başını hapse yıkmışlardı doksanların sonu ya da ikibinlerin başında. Allah ıslah etsin babanı! Annen de baban da çalışıyor, ev var, araba var ama yaşamayı bilen yok. Çok üzüldüm cidden. Durum başka olsa gir bir işe çalış derim ama bu baba senin maaşına da el koyar kesin. Annanen ya da babannen yok mu bakmak bahanesiyle yanına yerleşebileceğin? Hani kafalarınız da uyuşuyorsa en azından ortamdan uzaklaşıp ders çalışma imkanın olur.
umarım yaptığı yanlışı görür ve size iyi davranmaya başlar artık bazı babalar böyle en yakını değil diğerlerini düşünürİyi akşamlar. Artık kafaya yeme durumuna geldiğim için yazmaya bi çare bulmaya karar verdim. 4 seneye yakın rahatsızlığım var 2 kere ameliyat oldum ve sürekli tekrarlayan bir durum olduğu için kurtulamıyorum. Hastalık sorun değil ama babamın tavırları hastalıktan daha çok canımı yakıyor. Hastaneye gitmeme kızıyor, maaşından ilaç ve muayene parası kesiyorlar diye. Sürekli bana laf atıyor, işte hastalığıma laf ediyor. İşin kötü tarafı ise bu sene üniversiteye geçtim ama çalışamadım en fazla okuluma odaklanabiliyordum elimden geldiği kadar sürekli hastaneye gidip gelmeme rağmen teşekkürümü takdirimi alıyordum. İstediğim 4 bölümü seçtim sadece olduğum ilde çünkü 4 sene lise de nerdeyse her gün aç kalıyordum babam yol parasına yetecek kadar veriyordu evden götürdüğüm kadar tam gün okul oluyor saatlerce okulda oluyordum o yüzden cesaret edipte başka illere gidemedim ikinci öğretim de yazamadım tabi haliyle tutturamadım böyle olunca şimdi de öğrenir öğrenmez git çalış demeye başladı eğer durumumuzu sorsanız çok iyi 4 bin tl maaş alıyor ve 4 kişiyiz araba var ev kira değil. Anneme bile para vermediği için annem gidip çalışıyor, yetmiyor anneminde parasını da alıyor. İhtiyaçlarımızı yalvarmamızla karşılıyor. Çalışma durumum olsa zaten eline bakmam bende gider çalışırım, yük gibi hissetmek çok ağır geliyor zaten psikolojim bozuldu artık, saçma sapan iş diye saadet zinciri olayına gidip hemen 5 bin tl veriyor çöpe atıyor parayı amcamı da kredi çekip onuda bu işe kattı onunda parasını ödüyor ama biz isteyince yok diyor. Ne olcak böyle bir akıl verin konuşsan yüzüne vursan olmuyor anlamıyor gülüyor öylece. Gözü sadece para görüyor![]()
İnşallah yaaaumarım yaptığı yanlışı görür ve size iyi davranmaya başlar artık bazı babalar böyle en yakını değil diğerlerini düşünür
Allah yardımcınız olsunİyi akşamlar. Artık kafaya yeme durumuna geldiğim için yazmaya bi çare bulmaya karar verdim. 4 seneye yakın rahatsızlığım var 2 kere ameliyat oldum ve sürekli tekrarlayan bir durum olduğu için kurtulamıyorum. Hastalık sorun değil ama babamın tavırları hastalıktan daha çok canımı yakıyor. Hastaneye gitmeme kızıyor, maaşından ilaç ve muayene parası kesiyorlar diye. Sürekli bana laf atıyor, işte hastalığıma laf ediyor. İşin kötü tarafı ise bu sene üniversiteye geçtim ama çalışamadım en fazla okuluma odaklanabiliyordum elimden geldiği kadar sürekli hastaneye gidip gelmeme rağmen teşekkürümü takdirimi alıyordum. İstediğim 4 bölümü seçtim sadece olduğum ilde çünkü 4 sene lise de nerdeyse her gün aç kalıyordum babam yol parasına yetecek kadar veriyordu evden götürdüğüm kadar tam gün okul oluyor saatlerce okulda oluyordum o yüzden cesaret edipte başka illere gidemedim ikinci öğretim de yazamadım tabi haliyle tutturamadım böyle olunca şimdi de öğrenir öğrenmez git çalış demeye başladı eğer durumumuzu sorsanız çok iyi 4 bin tl maaş alıyor ve 4 kişiyiz araba var ev kira değil. Anneme bile para vermediği için annem gidip çalışıyor, yetmiyor anneminde parasını da alıyor. İhtiyaçlarımızı yalvarmamızla karşılıyor. Çalışma durumum olsa zaten eline bakmam bende gider çalışırım, yük gibi hissetmek çok ağır geliyor zaten psikolojim bozuldu artık, saçma sapan iş diye saadet zinciri olayına gidip hemen 5 bin tl veriyor çöpe atıyor parayı amcamı da kredi çekip onuda bu işe kattı onunda parasını ödüyor ama biz isteyince yok diyor. Ne olcak böyle bir akıl verin konuşsan yüzüne vursan olmuyor anlamıyor gülüyor öylece. Gözü sadece para görüyor![]()