Babam çok ağır laflar konuştu bana

gizemli_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
27
0
86
Konya
ARTIK YAŞAMAKTAN BIKTIM ZATEN BİR KİŞİ İÇİN BU SIKINTILARI ÇEKİYORUM BU HAKARETLERİ YİYORUM AMA HERŞEY BİR YERE KADAR AKŞAM ÖYLE İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM Kİ UFUK EĞER BENİ ARAYIPTA BENİMLE KONUŞMASAYDI ŞİMDİ ÖLÜ BİR KIZ OLUYORDUM SİZE OLAYI ANLATAYIM VE HAKLI OLAN KİŞİYİ SÖYLEYİN GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ HERZAMANKİ GİBİ EHLİYET DERSİMDEN ÇIKTIM UFUK (UFUK BENİM NİŞANLIM VE 4 SENELİK ÇIKTIĞIM) BENİ DERSTEN ALDI VE BİZ KAYINVALİDEMGİLE GİTTİK ORADA OTURDUM YEMEK YEDİKTEN SONRA KALKTIK UFUK BENİ EVE GÖTÜRDÜ BABAM NÖBET TUTTUĞU İÇİN AKŞAM EVDE DEĞİLDİ EVE VARDIK HERŞEY GAYET NORMAL OTURUYORUZ BİZİM ORANINDA SAAT 11:30 DAN SONRA OTOBÜS YOK VE UFUK BENİ EVE ZATEN GETİRDİĞİNDE SAAT 11 Dİ VE OTOBÜSE YETİŞMESİ İMKANSIZDI VE UFUK GİTME BURDA KAL DEDİM BENİ DİNLEMEDİ TAKSİ TUTARIM YİNE GİDERİM DEDİ BENDE İZİN VERMEDİM BENİ DİNLEMEDEN ÇIKTI GİTTİ ARKASINDAN KOŞTUM KOMŞULAR DIŞARIYA ÇIKTILAR HERKEZ BİZE BAKIYOR UFUK İYİCE SİNİRLENDİ VE BENİ DİNLEMEDİ VE GİTTİ VE BEN EVE GİRDİĞİMDE ANNEM BENİ İTEKLEDİ VE SEN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN DEDİ VE VURDU BENDE HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM GİTTİM YATTIM ERTESİ GÜN OLDU ANNEM BABAMA HERŞEYİ EKSİKSİZ ANLATMIŞ VE BANAM BANA HAKARET ETMEYE BAŞLADI SEN ONUNLA YATTINMIDA ARKASINDAN KOŞACAK KADAR OLDUN DEDİ ERKEK MERAKLISIMISIN BEN DAHA ÖNCEDE BABAM BENİ UFUĞA VERMEDİ VE BAŞKA BİRİNE VERDİ O KİŞİDEN BEN ZOR KURTULDUM BABAM BEN ONUNLA NİŞANLIYKEN HERŞEYE İZİN VERİRDİ ONLARDA KALMAM İÇİN ZORLARDI AMA ŞİMDİ BUNU BEN İSTEDİĞİM İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA BENİM KALBİMİ ÇOK KIRIYOR BU HAKARETLERİ HİÇ BİR KIZ KALDIRMAZ DAHA NELER SAYDIDA EN HAFİFLERİNİ YAZDIM ŞİMDİ SÖYLEYİN KİM HAKLI KİM HAKSIZsenağlama

ya canım annenin iteklemesi hiç hoş değil ama sen de keşke arkasınan koşmasaydın.millet kavga ettiniz de sen de çocuğun arkasından koşuyorsun zannedicek diye ailen kızmıştır..ama nişanlın niye sinirlendi?o da arkasından koşuyorsun diye mi sinirlendi?

Canım nişanlının arkasından koşup bütün komşulara reklam olman hoş olmamış. Ne vardı sanki kıyametmi koptuda onun arkasından bir hışımla koştun. Biraz ani hareketler yapıyorsun gibime geldi. Ailenin huyunu biliyorsun kızıyolar bu tür şeylere ama sen bile bile bunu yapmışsın..
Babanın söylediği sözler her ne olursa olsun senin hakketiğin sözler değil. Çok ayıp etmiş. Güzelce oturup konuşabilirdi. Bak ben istemiyorum bu tür hareketler sende bizi anla ona göre hareket et diyebilirdi. Sen küçük olarak bir yanlış yapmışsın ama oda bir büyük olarak çok ters hareket etmiş. Güzel söz yılanı deliğinden çıkarır. Sen onun kızısın babanla otur konuş "baba bunu bana yapma ağır konuşma bende yetişkin bir insanım" de buna benzer mantıklı konuşmalar yap. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah birdaha tekrarlanmaz böyle bir olay..

haklsıınn elbette..
ama arkadasın dedigi gibi keske arkasından kosmasaydın..
hem nasıl komsuymus onlar öyle kapıdamı yatıolar??
zati herkes ne der die die ne hallere gelioruz..

ha bir de madem ailenin huyunu biliyorsun madem 11 buçukta son otobüs keşke o saate kadar saate kadar oturmasaydınız kayınvalidende...

bir babaya yakışmamış genç kızına bu şekilde hakaretler saydırması,tamam hoş deil nişanlının arkasından gitmen,olayı büyütmüşsün sadece,ama bu laflar nolursa olsun söylenmez genç bir kıza o konuda haklısın, yalnız aklında olsun erkeğin peşinden hiçbir zaman koşma,gidicem derse bırak gitsin yerimseniben

baban agır laflar konuşmuş evet ama sende niye zorluyorsun kalması için ve üstüne üstük komşuların çıkacagı kadar peşinden koşuyorsun..o sana kızıyor ve konşularınız buna şahit oluyor... ailen millete karşı utandıgı için sana ders vermek adına bunları demiştirler..
yanlış anlama ama ben ailene kızamıyorum...

arkadaşım bir kere her sorunla karşılaştığımızda intiharı düşünseydik kimse kalmazdı
önce böyle fikirleri çıkarın kafanızdan
birde aileniz bu konuda madem tutucu ona göre davransanız sizde rahat edersiniz
sonuçta babanızda sert konuşmuş eminim bir anlık sinirle konuşmuştur:teselli:

Evet belki de kırıcı sözler söylemiş, annende sert davranmış ama bence sende hatalısın... Bırak gitsin, neden peşinden koşuyorsun ki... Hem bu intihara sürükleyecek bir konu değil ki, bu kadar çok bunaltma kendini.

inanın şok olmuş durumdayım...
bir baba nasıl olur da bu tür sözleri sarfeder yavrusu için...
aklım almadı bir türlü...
siz yetişkin bir bayansınız,annenizin sizi iteklemesine,
babanızın gururunuzu kırmasına müsaade etmeyin...
lütfen onlarla konuşun,bu tür davranışlardan mutsuz olduğunuzu
söyleyin...öyle intihat falan düşüncesini silin kafanızdan...
bu canı Allah verdi,alan da Allah olmalı...
anneniz ve babanızla ilişkileriniz normal değil anlaşılan...
bence daha çok huzursuzluk yaşamamak için,
nikah tarihini öne alın derim...
sevgiler...

Baban ve annen haksız.İtekleme ve hakaret yüzünden.Ama sende hatalısın arkadaşım.Nişanlına evde ısrar ettin kalmadı.Daha niye peşinde koşuyosun anlamadım.Abartmışın bence.Annenle baban hakaret ve itekleme yapmadan seni uyarsaydılar bence haklıydılar.

demekki nisanlin ailenin huyunu biliyoki,o kadar israra rahmen kalmak istememis,
bide sen pesinden kosunca gecenin bi vakti,hos olmamis ama
annenin ve babaninda davranislari yenir yutulur degil yani,biraz sabirli ol ve alttan al,yakinda evleniceksin zaten,kendi evin olucak,rahatlarsin,unutma ofke ile kalkan zararla oturur,yanlis bisey yapma,,,,mutluluklar dilerim canim:1hug:

kim haklı söyleyin demişsin haklıyı bulamadım ama hatalı olan üç taraf var.
Nişanlın seni eve bırakmış ve vakti geldiğinde de gitmek için kalkmış neden kalması için zorluyosun.
Ayrıca babanın evde olmadığı bir akşam nasıl nişanlının sizde kalmasını istersin sence yakışık alacak bir durum mu?
bu düşüncemden ötürü örümcek kafalı diyenler çıkacaktır ama evin babası yokken kızın yaşı kaç olursa olsun
erkek arkadaşını yada nişanlısını yatıya davet etmesi çok yanlış.
Hadi kalmasını teklif ettin ne diye peşinden koşa koşa gidip hala kalması için ısrar edip ele güne karşı kendini rezil ediyorsun.
Kusura bakama ama bence bu tam bir rezillik, senin gece vakti onun peşinden koşarak gitmen ve sesinize tüm mahallenin ayaklanması...
çok büyük hata etmişsin... Annen seni eve almakla iyi etmiş ama keşke o tokatı atmasaydı zira oda hem bu hareketiyle hemde babana olanı biteni anlatmakla hata etmiş.
Babanda seni karşısına alıp eğriyi doğruyu anlatmak yerine hakaret ederek hata etmiş..
ama ailenin senin hareketine tepki göstermesi gayet normal sadece tepkinin dozu kaçmış.
keşke o tokatı yememiş ve o hakaretleri duymamış olsaydın..
Ama senden kendine çeki düzen ve biraz. böyle her zorluktada intiharı düşünme ve sakın ama sakın bu yaşananları nişanlına aks ettirme..

ha bir de madem ailenin huyunu biliyorsun madem 11 buçukta son otobüs keşke o saate kadar saate kadar oturmasaydınız kayınvalidende...
doğru söze ne denir...
ailenizin huyunu bildiginiz halde sırf sizde kalması için gecenin bi yarısı nişanlınızın peşinden "gitme, kal" diye koşmak da neyin nesi?
cocuk mu o?
aynı şehirde oturuyorsunuz ve nişanlınızın sizde kalması için tabiri caizse yalvariyorsunuz
rezil ediyorsunuz kendinizi
bu hikayede en büyük suc sizde
sonra annenizde
ardından babanızda
yalnız annenize hakkaten sinir oldum var ya.... şakkıdı
insan kızı suclu olsa bile korur, kapatır açıgını
yememiş içmemiş babanıza yetiştirmiş
pes......

anne olarak bir annenin kizina vurmasini kiniyorum bu cok yanlis ama sizde madem ailenizin tutumunu biliyordunuz arkasindan komsulari sokaga dokucek kadar tepkiyle pesinden birak gitsin o erkek her saatte ulasim araclarini kullanabilir babaniza gelince cok hatali davranmis bir evlada ne olursa olsun rencide edici sey soylenmemeli nisanlina ilk nisanlik gibi neden davranmadigini aciklasin madem sorunu var ilerde evlendigin zaman esin bunlari unutmayip ailene tavir takinabilir o zaman sana hasret kaldiklarinda bu yaptiklarini hatirlarlar sizde nikah tarihini biraz one alin gerginlik icinde boyle bir nisanlilik zor olur

asla kızımın bir erkeğin (o erkek neyi olursa olsun) koşmasını istemem. kızım gururlu vakurlu ve kendini ağırdan satan biri olmasını isterim. çünkü benim kızım dünyada bir tanedir ve ben onu kimselere layık dahi göremezken bir de başkasının peşinden koşması beni çok üzer.
birde onların gözünden bak olaya. evet çok sert davranmışlar ama eminim o yaptığını bir daha asla yapmaman içindir davranışları.
üzülme herkes hata yapar, ve hemen intehar düşünme. ailen seni tahmin ettiğinden çok daha fazla seviyordur eminim

nişanlının senin evde ne işi var erkek ne olacak 11 de taksiye binsin gitsin
arkasından ne koşuyorsun ha evet kızmakta haklılar ama o cümleler dogrumu o tartısılır işte

babanın lafları hakkaten ağır :1no2:
nasıl söyleyebildi ya :çok üzgünüm:

herkes gerekeni söylemiş zaten
ben nişanlına aferin demek istedim
kız ısrar edecek,hatta arkasından mahalleye çıkacak bizde yat diye
erkekte yok taksiyle de olsa eve gideyim diyecek
demek ki o senden daha iyi biliyor senin aileni
yanı başına geleceği
olgun çocukmuş

canım once cıkar aklından ıntarı yapma dusunme bıle.annenle kons sakınlesınce ortalık hanı b laf varya tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır dıye.allah herseyın hayırlısını versın canım uzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…