- Konu Sahibi gizemli_20
-
ilk hatalı sensin; nişanlına bizde kal dediğin için. Bunu annen gerekli görseydi söylerdi zaten. Ve ardından koşman. Kendini basitleştirmişsin canım.
Diğer hatalı; annen, babana herşeyi söylemesi yerine bir kısmını anlatsaydı daha iyi olurdu ve tokadı tabi...
Üçüncü baban; sana güzel dille anlatabilirdi yanlışlarını...
Unutma ailen seni rencide etmek için değil seni korumak için bu lafları söylüyorlar, hatalı yapıyorlar bunu ama onların yetişmesinden kaynaklı birşey. Haklılar demiyorum ama yapmak istedikleri seni üzmek değildir eminim. Ayrıca intihar daha kötü bir hayatın başlangıcı olur bunu unutma canım...
Nişanlın ise tek doğruyu yapan bu olaylar içerisinde.
(Aileni de tebrik ederim gece 11'e kadar nişanlının ailesiyle onların evinde durmana izin vermiş. Benim ailem kesinlikle vermezdi. Bu yönden şanslısın bence. Benim ailemin bu yönde yaptıklarını onaylamıyorum ama onlarında bir bildikleri vardır tabiki.)
Bence kendini daha fazla üzme ve kendine çeki düzen ver.
Kendin için bozulmaz kurallar koy ve uygula. Bu kurallar senin iyiliğine olsun.
Bir erkeğin peşinden neyin olursa olsun koşma...
ve Allah'ın verdiği can'a çok iyi bak emi :)
Canım nişanlının arkasından koşup bütün komşulara reklam olman hoş olmamış. Ne vardı sanki kıyametmi koptuda onun arkasından bir hışımla koştun. Biraz ani hareketler yapıyorsun gibime geldi. Ailenin huyunu biliyorsun kızıyolar bu tür şeylere ama sen bile bile bunu yapmışsın..
Babanın söylediği sözler her ne olursa olsun senin hakketiğin sözler değil. Çok ayıp etmiş. Güzelce oturup konuşabilirdi. Bak ben istemiyorum bu tür hareketler sende bizi anla ona göre hareket et diyebilirdi. Sen küçük olarak bir yanlış yapmışsın ama oda bir büyük olarak çok ters hareket etmiş. Güzel söz yılanı deliğinden çıkarır. Sen onun kızısın babanla otur konuş "baba bunu bana yapma ağır konuşma bende yetişkin bir insanım" de buna benzer mantıklı konuşmalar yap. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah birdaha tekrarlanmaz böyle bir olay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?