- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
.........................................................

....................................

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle Allah kolaylık versin üzüldüm gerçekten senin adına ama sende bir sıkıntı yok ki seni suçlayalım.bazı insanlar da işte senin baban gibi aksi olabiliyor.onu sen üzmüyorsun ki.eminim eşin de çok üzülüyordur ne diyeceğimi bilemedim ama kendine kızma.mutluluğunuz için birazcık katlanacaksınız sonra siz yuvanızı bulunca çözülecek sorunlar umarım.içini ferah tut
En iyisi birazbencil olamak, karsindakini cok dusunmemek.
Yoksa uzulen taraf hep sensin. Bosver kendi hayatina bak. Baban boyle gelms boyle gider.
Asil annene Allah sabir versin...
canım gerçekten de baban çok zormuş.ne diyeceğimi bilemiyorum.sen velenip kendi düzenini kurmuşsun.kardeşin de inşallah en kısa zamanda kendi düzenini kurar.ama annenin sınavı daha zor.Allah yardımcısı olsun.
Allah annene sabır versin canım benim bildigim kadarıyla eşin de devlet memuru olursa eş durumundan tayin olur diye biliyorum çünkü bir tanıdıgımız getiremedi eşini bayan ögretmen eşi ise özelde çalıştıgı için bayan eşinin yanına gelemedi yine yanlış biliyor olabilirim canım eminim babanda sizleri seviyordur aslında babanın yetiştirilme tarzından ötürü öyle davranışlar sergiliyordur hep kendini haklı çıkarma olayları
yok canım memeur olması ile alakalı değil atama öğretmenlerde.başka bir konudur onunki 360 gün skk olayı filandır.babam zor bir çocukluk geçirmiş. üvey annesi yedirmemiş içirmemiş gizlemiş her şeyi. babası üvey annesini tutmuş bunlara kötü davranmış..
şimdi ise babam üvey annesinin yaptığını yapıyor, babası gibi kadına karşı ezilen taraf olmamak için her şeyi ben bilirim havasında. şu hayatta sevdiği kimse yok herkesi kaçırdı kendinden
yok canım memeur olması ile alakalı değil atama öğretmenlerde.başka bir konudur onunki 360 gün skk olayı filandır.babam zor bir çocukluk geçirmiş. üvey annesi yedirmemiş içirmemiş gizlemiş her şeyi. babası üvey annesini tutmuş bunlara kötü davranmış..
şimdi ise babam üvey annesinin yaptığını yapıyor, babası gibi kadına karşı ezilen taraf olmamak için her şeyi ben bilirim havasında. şu hayatta sevdiği kimse yok herkesi kaçırdı kendinden
aynı babadan bi tanede bende var..bencil huysuz her seyi kafayaa kakan...değişmesini bekleme canmm değişmiolar.üzzülmeene de gerk yok seni düşünmeyeni sen de düşünme..bende böyleydimm bir ay öncesine kadar artık yeter dedim konuşmuorum ve çok rahatım.bu halde bile hala birşeylere söylenme bağırma halinde ama bnm umrumda değil..sen canını sıkma bu dünyaya bir defa geliniyor 2 değil...
Benim babamda 2 yaşındayken annesi 17 yaş civarında ise babasını kaybetmiş üvey annesi hiç bir zaman babamı ezmemiş hatta babam evde yokken bile sofraya oturmazmış dedem ölünce bile babama bakmış büyütmüş babamda başkaları tarafından çok ezilmiş en başta kendi öz amcası ve abisi tarafından ama babam bizi el üstünde tutar benim yapamadıgım şeyleri siz yapacaksınız der bişey desek anında yapar çünkü ben görmedim der o yüzden babamdan Allah bin kere razı olsun
Allah sana da sabır versin ıslah etsin onları canım.. hele o evde kalmaya mecbursan daha kötü. kardeşim de ben de yılda bir kaç kere geliyoruz farklı yerlerde çalışıyoruz. en azından gideceğimizi biliyoruz. eve gitmeden tasası başlıyor, gidince de tahminimden daha kötü oluyor her şey..
bir de ben vicdan yapıyorum ,takmamayı başaramıyorum. dünyaya getirdi, büyüttü , öğretmen yaptı vs..sanki normali o hep kızmalı biz hep ona sevgi gösterip alttan almalıymışız gibi. ama yoruluyorum. daha 47 yaşında ama 70 yaşında gibi yaşlı bence.
maaşallah canım allah bozmasın.
malesef hala onlara bağımlıyım.üniversite okuyorumm..ama artık yeter dedim gidince ilk olarak bi iş bulcam ve tamamen bağlarımı kopracam bu aileyle abim babam annem hepsi ayrı bir dert yeter..haklısın bizi dünyaya getirdiler büyüttüler ama yemin ederim bu işkenceyi çekeceğimi bilseydim gelmek istemezdim bu dünyaya...