- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
Geçmiş olsun
En iyisi doktorunun verdiği önerdiği ilaç ve vitaminleri kullanmak
Onun dışında bence şu besin çok iyidir diyemem ben de covid oldum sağlıklı beslenmek ve bol su içmek, doktoru bunu demiştir zaten günde en az 3 lt demişlerdi bana
tesekkur ederim ilettim kendisine ne kadar dinlerse artikEvi bol bol havalandırmak kendi virüsüne tekrar maruz kalmamak için, ben hep havlumu bilr kağıt havlu kullanıp attım, bi bardakla iki kez su içmedim, sürekli duş aldım, evi havalandırdım, bir etkisi var mıdır bilemem, bende hafif geçirdim sayılır
Aşı olmuş muydu babanız
tesekkur ederim, 50 yasinda olmamisti henuzÇok geçmiş olsun.
Moral,tüm hastalıklarda çok önemli . Endisenizi babanıza yansıtmayın.
Aşı olmuş muydu?
...dun babamin covid oldugunu ogrendik kendisi cok rahat bi seyim yok diyor ama ben cok endiseliyim. su anlik hafif atlatiyor herhangi bir belirti gostermemis. ne yapmak lazim ne yiyip icmeli?
cok cok tesekkur ederim soyleyecegim hemenblmiyorum isim vermek yasak mı ama mucovit-c diye bi ilaç var ilaç değildi vitamin c vitaMİNİ tableti ama virüsün ciğerlere inmesini de engelliyormuş
biz de daha yeni atlattık çok da ağır geçirdik benim ve babamın nefes darlığı çok oldu ama bizi bu ilaç rahatlattı
rica ederim Rabbim acil şifasını versin babanızıncok cok tesekkur ederim soyleyecegim hemen
kendisi sifir telas zaten, iyi bir sey tabi. farkli sehirlerdeyiz ben yonlendiriyorum onu sunu yapmalisin bundan tuketmelisin diye sayenizdegeçmiş olsun
yaşı da gençmiş
ben kendi babam 75 olunca baba deyince daha yaşlı bekliyorum galiba:))
dinlenecek, sağlıklı beslenecek
iştah azalıyormuş ama görev olarak yiyecek
temiz hava almaya çalışacak biraz da evham yapmayacak
kafasını dağıtacak programlar vs izlesin
çevremde o yaşlarda geçirenler hep hafif geçirip karantinaları bitince de işlerinin başına döndüler
cok sagolun aminAllahım acil şifalar versin inşallah.
yok oyle seylere benim de hic guvenim yok, sagolunVerilen ilaçları kullansın mutlaka. Bol bol su içsin.
Bu arada kan sulandırıcı ilaçlar kullanılırken, evde bilinçsizce yaptığımız bitkisel karışımları önermiyorlar, buna çok dikkat edin. Geçmiş olsun
d vitamini normalde kullaniyordu, devam ediyor hala. vitamin de yazmislar dedi. tesekkur ederim cevabinizarica ederim Rabbim acil şifasını versin babanızın
korkmayın sakin olun psikoloji gerçekten önemli bu hastalıkta
benim panik atağım çok azmıştı hastalık esnasında o da ayrı zorluyordu bu sebeple
bir de öksürüğü olursa eğer bal karabiber sıcak suyun içine atıp çay gibi içirin çok iyi geliyor
d vitamini muhakkak kullanın devit değil ama d-calofer o daha iyi
bir de son olarak :) multivitamin desteği alın muhakkak
doktorumuz bize çok iyi yapmışsınız demişti
Bu ilacı bana bronşitim tekrarlandığında veriyor doktorlar. Evet c vitamini var içerisinde aynı zamanda da balgam söktürücü, balgamı incelterek rahat atılmasını sağlıyor.blmiyorum isim vermek yasak mı ama mucovit-c diye bi ilaç var ilaç değildi vitamin c vitaMİNİ tableti ama virüsün ciğerlere inmesini de engelliyormuş
biz de daha yeni atlattık çok da ağır geçirdik benim ve babamın nefes darlığı çok oldu ama bizi bu ilaç rahatlattı
babama birkac yil once koah baslangici olabilir demislerdi ama olmadi. yine de kullanmasin degil mi?Bu ilacı bana bronşitim tekrarlandığında veriyor doktorlar. Evet c vitamini var içerisinde aynı zamanda da balgam söktürücü, balgamı incelterek rahat atılmasını sağlıyor.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama prospektüsünde astımı olanların kullanmaması gerektiği yazıyordu diye biliyorum. O yüzden bence tavsiye edilmemeli. Kullanacak olan varsa da prospektüsünü mutlaka okusun.
evet doğru diyorsunuz ben ismini sileyim en iyisi, yanlış bişeye yol açmak istemem teşekkürler uyarınız içinBu ilacı bana bronşitim tekrarlandığında veriyor doktorlar. Evet c vitamini var içerisinde aynı zamanda da balgam söktürücü, balgamı incelterek rahat atılmasını sağlıyor.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama prospektüsünde astımı olanların kullanmaması gerektiği yazıyordu diye biliyorum. O yüzden bence tavsiye edilmemeli. Kullanacak olan varsa da prospektüsünü mutlaka okusun.
Kullanmak istiyorsa doktora sorun bence mutlaka.babama birkac yil once koah baslangici olabilir demislerdi ama olmadi. yine de kullanmasin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?