babam covid oldu...

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.645
63
35
dun babamin covid oldugunu ogrendik kendisi cok rahat bi seyim yok diyor ama ben cok endiseliyim. su anlik hafif atlatiyor herhangi bir belirti gostermemis. ne yapmak lazim ne yiyip icmeli?

Geçmiş olsun
En iyisi doktorunun verdiği önerdiği ilaç ve vitaminleri kullanmak
Onun dışında bence şu besin çok iyidir diyemem ben de covid oldum sağlıklı beslenmek ve bol su içmek, doktoru bunu demiştir zaten günde en az 3 lt demişlerdi bana

Evi bol bol havalandırmak kendi virüsüne tekrar maruz kalmamak için, ben hep havlumu bilr kağıt havlu kullanıp attım, bi bardakla iki kez su içmedim, sürekli duş aldım, evi havalandırdım, bir etkisi var mıdır bilemem, bende hafif geçirdim sayılır

tesekkur ederim ilettim kendisine ne kadar dinlerse artik

cok cok tesekkur ederim soyleyecegim hemen

geçmiş olsun

yaşı da gençmiş

ben kendi babam 75 olunca baba deyince daha yaşlı bekliyorum galiba:))

dinlenecek, sağlıklı beslenecek

iştah azalıyormuş ama görev olarak yiyecek

temiz hava almaya çalışacak biraz da evham yapmayacak

kafasını dağıtacak programlar vs izlesin

çevremde o yaşlarda geçirenler hep hafif geçirip karantinaları bitince de işlerinin başına döndüler

Verilen ilaçları kullansın mutlaka. Bol bol su içsin.

Bu arada kan sulandırıcı ilaçlar kullanılırken, evde bilinçsizce yaptığımız bitkisel karışımları önermiyorlar, buna çok dikkat edin. Geçmiş olsun

cok cok tesekkur ederim soyleyecegim hemen
rica ederim Rabbim acil şifasını versin babanızın
korkmayın sakin olun psikoloji gerçekten önemli bu hastalıkta
benim panik atağım çok azmıştı hastalık esnasında o da ayrı zorluyordu bu sebeple
bir de öksürüğü olursa eğer bal karabiber sıcak suyun içine atıp çay gibi içirin çok iyi geliyor
d vitamini muhakkak kullanın devit değil ama d-calofer o daha iyi
bir de son olarak :) multivitamin desteği alın muhakkak
doktorumuz bize çok iyi yapmışsınız demişti

kendisi sifir telas zaten, iyi bir sey tabi. farkli sehirlerdeyiz ben yonlendiriyorum onu sunu yapmalisin bundan tuketmelisin diye sayenizde

Allahım acil şifalar versin inşallah.
cok sagolun amin
yok oyle seylere benim de hic guvenim yok, sagolun
d vitamini normalde kullaniyordu, devam ediyor hala. vitamin de yazmislar dedi. tesekkur ederim cevabiniza

Bu ilacı bana bronşitim tekrarlandığında veriyor doktorlar. Evet c vitamini var içerisinde aynı zamanda da balgam söktürücü, balgamı incelterek rahat atılmasını sağlıyor.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama prospektüsünde astımı olanların kullanmaması gerektiği yazıyordu diye biliyorum. O yüzden bence tavsiye edilmemeli. Kullanacak olan varsa da prospektüsünü mutlaka okusun.

babama birkac yil once koah baslangici olabilir demislerdi ama olmadi. yine de kullanmasin degil mi?

evet doğru diyorsunuz ben ismini sileyim en iyisi, yanlış bişeye yol açmak istemem teşekkürler uyarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…