- 31 Ekim 2013
- 21.576
- 72.571
- 798
- 41
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
cok cok tesekkur ederim soyleyecegim hemen
size zahmet alıntıdan siler misiniz ilacın isminiBu ilacı bana bronşitim tekrarlandığında veriyor doktorlar. Evet c vitamini var içerisinde aynı zamanda da balgam söktürücü, balgamı incelterek rahat atılmasını sağlıyor.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama prospektüsünde astımı olanların kullanmaması gerektiği yazıyordu diye biliyorum. O yüzden bence tavsiye edilmemeli. Kullanacak olan varsa da prospektüsünü mutlaka okusun.
Bir de bunu değil de normal c vitamini alıp kullanabilir tabiki. Bu c vitamini içeren balgam söktürücü bir tablet çünkü.babama birkac yil once koah baslangici olabilir demislerdi ama olmadi. yine de kullanmasin degil mi?
yapamadim maalesef sure gecti sanirimsize zahmet alıntıdan siler misiniz ilacın ismini
tamamdir cok tesekkur ederimBir de bunu değil de normal c vitamini alıp kullanabilir tabiki. Bu c vitamini içeren balgam söktürücü bir tablet çünkü.
Rica ederim. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede atlatır sağlıcakla.tamamdir cok tesekkur ederim
onu da ileteyim hemenRica ederim. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede atlatır sağlıcakla.
Bir şey daha var çinko bağışıklığı çok güçlendiriyor. Araştırın isterseniz. Aile hekimi yazmış olmalı, yazmamışsa da arayıp yazmasını isteyebilirsiniz. Annem de geçirdi oradan biliyorum. Genelikle magnezyum ve çinko içeren bir ilaç yazıyorlar.
cok tesekkur ederimBol bol su tüketsin. Cok gecmis olsun.
kan sulandirici ilac almis, protein acisindan cok sansliyiz surekli kelle paca falan tuketiyor. tesekkur ederimValla ne yiyip ne icmeli bilmem ama eğer ilaçları kullanacaksa mutlaka kan sulandirici içsin.. ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için 30 yaşında akrabam pıhtı oluşumundan vefat etti bir başkası ise beyne pıhtı attığı için felç geçirdi doktora mutlaka danışın kan sulandırıcı mutlaka versin.. ileride de sorun çıkarıyormuş cnku
Bol bol c vitamini.. meyve
1 kase yoğurdun içine bol sarımsak rendeleyip yedirin..
Ilıklı kemik suyu çorbası içsin babanız bol bol
Et yani protein yemesni sağlayın
Onun haricinde nar portakal havuç elma suyu vs sıkıp sıkıp içirin
Geçmiş olsun
cok sagolunçok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin
ben bol su içip sağlıklı beslenmeye çalıştım
verilen ilaçları da içtim
Süperkan sulandirici ilac almis, protein acisindan cok sansliyiz surekli kelle paca falan tuketiyor. tesekkur ederim
Çok güzel o zaman. Panik ve evham başladı mı bağışıklık sistemini vuruyor. Kendi endişenizi yansıtmamaya çalışın, atlatacaktır Allah'ın izniyle...kendisi sifir telas zaten, iyi bir sey tabi. farkli sehirlerdeyiz ben yonlendiriyorum onu sunu yapmalisin bundan tuketmelisin diye sayenizde
ben kan sulandırıcı kullanmadan içtimSüper
çünkü Ilaclar pıhtı oluşumu yapıyormuş sanırım
Teyzemin gelini 30 yaşında koronaya yakalandı geçen hafta kaybettik ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için
Ist da bir egitim araştırma hastanesinde doktor aynen şu cümleyi kullandı
^ bu hastalığa yakalanıp ilaç kullanan herkesin mutlaka ama mutlaka kan sulandirici kullanması gerek eğer pıhtı oluşumu olursa kalbi etkilerse kalp krizi beyne vurursa felç riski var, başınız sağolsun, ^
Aman dikkat..
Sevgiler
iyi ki verdiniz bu bilgiyi, cok cok sagolunSüper
Teyzemin gelini 30 yaşında koronaya yakalandı geçen hafta kaybettik ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için
^ bu hastalığa yakalanıp ilaç kullanan herkesin mutlaka ama mutlaka kan sulandirici kullanması gerek eğer pıhtı oluşumu olursa kalbi etkilerse kalp krizi beyne vurursa felç riski var, başınız sağolsun, ^
Aman dikkat..
Sevgiler
yok ben de telasli degilim de her seye hakim olmaya calisiyorum, tek basina yasiyor cunku en yakini benim. dikkatsizlige gelmiyor bu hastalik. cok tesekkurlerÇok güzel o zaman. Panik ve evham başladı mı bağışıklık sistemini vuruyor. Kendi endişenizi yansıtmamaya çalışın, atlatacaktır Allah'ın izniyle...
Allah korusunben kan sulandırıcı kullanmadan içtim
ben geçireli 6 ay oldu
Allah korusun
Aaaa ben kan sulandırıcı kullanmadım 2 ay oldu ben iyileşeli şuan bir korktum napsam kiSüper
Aman dikkat..
Sevgiler
aşı olmuymuydudun babamin covid oldugunu ogrendik kendisi cok rahat bi seyim yok diyor ama ben cok endiseliyim. su anlik hafif atlatiyor herhangi bir belirti gostermemis. ne yapmak lazim ne yiyip icmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?