• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam dolandırıldı, lütfen yardım edin

Kredi cekebilirler mi yani adına?
Evet o an çekerler baban vermiş tümmm limiti kullanırlar parayı da çekerler babanın edevletini biliyor musun en kötü findeks notuna bak toplamı öğren parayı izlerler ama ihtimal düşük nasıl konuşmuşlar? Mesela işte ben x memur ben x avukat demişse daha olası ama çooook düşük bi ihtimal baban kendi onayladıysa daha da zor hesabı kapamış ne hesabı valla 150 binse şükür edin

Teşekkür ederim. Banka bilgilerini vermiş sanırım valla ben de bilmiyorum ayrıntıları. Peki şimdi ne olacak? Çok korkuyorum panik atagim tuttu yine
Hiç bişey olmayacak . 150 binle kurtulduğunuza şükredeceksiniz. Bankaya durumu anlatmıştır. Banka kartı direk blokluyor . Yeni kart çıkartıyor.

Evet o an çekerler baban vermiş tümmm limiti kullanırlar parayı da çekerler babanın edevletini biliyor musun en kötü findeks notuna bak toplamı öğren parayı izlerler ama ihtimal düşük nasıl konuşmuşlar? Mesela işte ben x memur ben x avukat demişse daha olası ama çooook düşük bi ihtimal baban kendi onayladıysa daha da zor hesabı kapamış ne hesabı valla 150 binse şükür edin
Eyvah eyvah umarım 150 bindir Allahim sen yardım et
Hiç bişey olmayacak . 150 binle kurtulduğunuza şükredeceksiniz. Bankaya durumu anlatmıştır. Banka kartı direk blokluyor . Yeni kart çıkartıyor.
Umarım öyledir bankaya gitmiş sonra ne oldu bilmiyorum. Allah'ım sen yardım et

Uyandır sor findeks notuna bak yarın falan borcunu görürsün baban nasıl inanmış ne olmuş hesap kim telefonda mı aramışlar? Nasıl susup bekliyor annen uyandırıp sorun

Uyandır sor findeks notuna bak yarın falan borcunu görürsün baban nasıl inanmış ne olmuş hesap kim telefonda mı aramışlar? Nasıl susup bekliyor annen uyandırıp sorun
Bankadan arıyoruz promosyon vereceğiz demisler sanirim

Aklıma genç sevgili bulup kredi kartı bilgilerini veren adam geldi ayrıntı olmayınca konuda
Doğrulama için babanın telefon numarasına gelecek koda ihtiyaçları var kredi için çekemezler o sebeple
Kredi cekemezlerse iyi 150 binle kurtulsak şükredeceğim. Bankaya durumu anlatınca onlar yardımcı oluyorlar mi peki

Siz niye panik atak geçirdiniz ben anlamıyorum ki. Adamın umrunda değil yatıp uyumuş, sizden mi istiyor sonra kendi gelirim var demişsiniz? İsteyince vermeyin? Yatıp uyumasından bence bi kadına kaptırmış da söyleyemiyor gibi geldi üzgünüm

Siz niye panik atak geçirdiniz ben anlamıyorum ki. Adamın umrunda değil yatıp uyumuş, sizden mi istiyor sonra kendi gelirim var demişsiniz? İsteyince vermeyin? Yatıp uyumasından bence bi kadına kaptırmış da söyleyemiyor gibi geldi üzgünüm
Bilmiyorum artık ama evde huzur kalmadı ya. Ben ondan dolayı üzülüyorum.

Tamam canım. Sakin ol evham yapma bu kadar. Baban gidip uyumuş mışıl mışıl. Annenize 150 gitti demiş. Bu kartta bulunan para mı kredi mi bilinmiyor. Babanızın o kadar nakiti varmıydı bankada?. Yoksa o kadar kredi çekebilmişler demektir. Yada babanız direkt olarak mobilden işlem yapıp yollamış. Bunlar parayı çektiği gibi asla tutmaz direk çeker kapatır kaçarlar. Başka bişey yapmamışlardır. Babanız zaten durumu bankaya bildirmiş. Olay bu kadar yaşandı ve bitti.

Kendisi anlatmiyor ki konuşmuyor. Sonra yattı uyudu. Ben eve geç geldim. Annem de demedi. Kardeşim dedi 🥺
bankayi arayip calinti ilani verip kartlari kapatirsa birsey yapamaz kimse
ama baban dolandirilip yatip uyudu diyorsan bence isin icinde bir is var. belki parayi baska birseye harcadi annene dolandirildim dedi. yoksa kim umursamaz o kadar gamsiz mi?
gecen annem babam yanlis numaraya para gondermisler para tabii ki hesapta kalip geri gelir kimseye gitmez. buna rağmen bana kostular verdiler telefonu kurtar diye. bankayi falan adadim, konustum, uğraştım.
boyle yapar yani parasinin gittiğine inanan. çocuğum anlar der, biz telefonla internetle buyudugumuz icin

bankayi arayip calinti ilani verip kartlari kapatirsa birsey yapamaz kimse
ama baban dolandirilip yatip uyudu diyorsan bence isin icinde bir is var. belki parayi baska birseye harcadi annene dolandirildim dedi. yoksa kim umursamaz o kadar gamsiz mi?
gecen annem babam yanlis numaraya para gondermisler para tabii ki hesapta kalip geri gelir kimseye gitmez. buna rağmen bana kostular verdiler telefonu kurtar diye. bankayi falan adadim, konustum, uğraştım.
boyle yapar yani parasinin gittiğine inanan. çocuğum anlar der, biz telefonla internetle buyudugumuz icin
Ya bunlar profesyonel olmuşlar. Promosyon adı altında aramışlar. Geçen beni de normal numaradan aradılar. E devlet çalındı malum tüm bilgileri panelden buluyorlar. İşte borcunuz var. Gecikmeye girmiş yok dedim gecikmede değil dedim. Kart ekstreme kadar söyledi. Bende bekliyorum. Ödeme taahhüdü verelim dedi. Tamam dedim tabi bilgi asla vermiyorum sonunu göreyim diye .mobile şifre yolladılar söylememi istediler neden dedim. Sesli yanıta atın girim dedim kırk takla attılar. Kendi dolandırıcım var dedim gülüp kapattılar. Arkadan ses geliyor olmadı diyor 🤣🤣

Bu bizim bir tanıdığın başına geldi. Bir banka var ki tam bir dolandırıcı. İsmini yazmıyorum dava ederler diye. Öğretmen arkadaşlardan dolandırılan çok oldu. Bankacı sıfatıyla arayıp onay kodu gönderiyorlar. Bastığın anda geçmiş olsun. Kimse de peşine düşmüyor Allah'ın işine bak. Eşimin akrabası dolandırıldı. Bir sonuç alamadı. Adamin emekli tazminatı olduğu gibi gitti. Üzgünüm babanız bir bardak soğuk su içsin.

Umarım öyledir, babamın huyu böyle bize doğru düzgün bir sey anlatmaz. Siz koca adam diyorsunuz ama yıllardır dolandiriliyor. Artık çok yoruldum.
Geçmiş olsun🙏 ama babanızın rahatlığı da pek normal değil.
Asla dolandırılmam demem, insanız anlık gaflete düşebiliriz inanmam deriz inanırız, memlekette profesörler ünlüler bile dolandırılıyorken belki bizler de dolandırılırız ama dolandırılma sonrası uyumaya gitmek 🙄 benim uykum kaçar bastığım yeri bilemem şahsen.
Yıllardır dolandırılıyor da hiç mi akıllanmıyor babanız? Gerçekten dolandırılıyor mu yoksa annenizi dolandırıldığına inandırıp kumar mı oynuyor veya birilerine para mı gönderiyor? Yıllardır dolandırılıyor yazdığınız için babanızın hali şüpheli geldi.

Back
X