- 16 Kasım 2021
- 1.583
- 1.542
- 83
Evet Mune abla. Her iki üç yılda bir mutlaka birilerine inanıyor. Eskiden de birilerine inanıp onlar için kredi çekmiş düşünün. Babam gamsız biridir. Artık alıştık ya. Ailecek kendi başımızın çaresine bakacağız. O da borcunu ödesin. Ama ben tek kuruş vermem artık. Bu kadar da olmaz çünkü. Şu yaşıma kadar kendi paramdan verdim hep aileme. Kaç tane altınım bileziğim gitti. Babam rahat tabi. Evde para biriktiren iki tane enayi var çünkü. İnsan biraz düşünür. Senin iki tane kızın var. Biri gelinlik çağında diğeri üniversite çağında. Ben böyle sorumsuzluk görmedim hayatımda.Geçmiş olsunama babanızın rahatlığı da pek normal değil.
Asla dolandırılmam demem, insanız anlık gaflete düşebiliriz inanmam deriz inanırız, memlekette profesörler ünlüler bile dolandırılıyorken belki bizler de dolandırılırız ama dolandırılma sonrası uyumaya gitmekbenim uykum kaçar bastığım yeri bilemem şahsen.
Yıllardır dolandırılıyor da hiç mi akıllanmıyor babanız? Gerçekten dolandırılıyor mu yoksa annenizi dolandırıldığına inandırıp kumar mı oynuyor veya birilerine para mı gönderiyor? Yıllardır dolandırılıyor yazdığınız için babanızın hali şüpheli geldi.