• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam dolandırılmış.

veremem artık valla yıllardır hiç bitmeyen bizim de nereye olduğunu bilmediğimiz borçları var

bizimde elimiz yeni is tutmaya basladi. cok sukur ben bes aydir calisiyorum. ben calismadan once ev zaten zor gecniyodu bende basladim iyi oluruz artik diye. annem verme kizim yapma diyor ama ben dayanamiyorum. babam hic sesini cikarmaz ver yada verme demez. ama sessizligi istiyor gibi gorunuyor. ben dayanamadigimdan veriyorum. iyi etmiyorumda napiyim icim el vermiyor

ama üzülüyorum da çünkü hiç keyfi yok morali çok bozuk nasıl bulcak parayı gerçi hep kredi kartlarını kapatıcam dedi diye para verdik hiç kapatmadı 8 bin tl borç yapmış nasıl yaptı bilmiyoruz zaten annem maaşını ona verir

Demek ki siz arkasını topladıkça o dağıtmanın bir yolunu buluyor.

Dogru dusunuyorsun bnce cok muhtac bir durumda kalmadigi muddetce verme. Ayni benim abim gibiymiş.

bırak dolandırıldığıyla kalsın en azından alkole vermez o size vermiyorsa sizde vicdan yapıp da ona vermeyin

Back
X