ben uzatmadan hemen konuya giriyim.lütfen sonuna kadar okuyun yardım edin bana
ben 16 yaşındayım şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.sınıftakilerin akadaşlarımın hepsnin sevgilisi var onlarla sürekli konuşuyolar.çok özeniyorum onlara benim neden yok çirkinmiyim diye.şu zamana kadar hiç kimse çıkma teklifi etmemişti.ama dün çocukluk arkadaşımın sınıfındaki çocuk face den mesaj attı merhaba tanışıyo muyuz filan diye.ben x arkadaşımın okuluna gidiyodum çıkışlarına hep onu da görüyyodum biraz etkilenmiştim.dün biraz konuştuk sevgili varmış bana sordu var mı diye yok dedim.bugün okul çıkışına yeniden gittim çocuk x arkadaşıma beni sormuş iyi mi?güzel mi?kapalı mı(bu arada ben kapalıyım)filan diye soru sormuş.arkadaşım demişki bugün beni almaya gelicek demiş çocukta demişki tamam beraber çıkalım o zaman demiş.ama arkadaşım beklememiş(kıskandımı anlamadım)arkadaşıma dedim yarın okula geliceğimi çocuğa söyle bizi tanıştır diye tamam söz filan dedi yarın konuşucaz yani.benim sorunum şu:benim abim ve babam böyle durumlara çok çok karşılar zaten babam duyarsa saçımı başımı yolar.ablam filan da yok konuşamıyorum kimseyle.ama bende istiyorum hayatımda birisi olsun.merak ediyorum nasıl bi duygu oldugunu.bana dersine çalış erken diyceksiniz.emin olun ki herşeyden önce derslerimi koyarm zaten sürekli onunla olamam ailem anlar.herkesin ailesi karşı böyle şylere ama kızlarının hepsinin çıktığı var ve haberleri yok.babamı da çok sviyorum.öyle bişey oldugunu duyarsa kötü şeyler olur.ama o çocukla yarın konuşmakta istiyorum ne yapabilirim nolur yardım edin çok istiyorum hayatıma birisinin girmesini
okuyanlara ve yorum yazan ablalarıma şimdiden çok teşekkür ederim
Sevgilisi olan bir cocukla neden gorusmek istiyorsunuz.Dun facede konustuk sevgilisi varmis banada sordu yok dedim bu cumle size ait.Sevgilisi olan birisi ile gorusulmez bugun o kiza ihanet eden yarin sizede ihanet eder.
ben uzatmadan hemen konuya giriyim.lütfen sonuna kadar okuyun yardım edin bana
ben 16 yaşındayım şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.sınıftakilerin akadaşlarımın hepsnin sevgilisi var onlarla sürekli konuşuyolar.çok özeniyorum onlara benim neden yok çirkinmiyim diye.şu zamana kadar hiç kimse çıkma teklifi etmemişti.ama dün çocukluk arkadaşımın sınıfındaki çocuk face den mesaj attı merhaba tanışıyo muyuz filan diye.ben x arkadaşımın okuluna gidiyodum çıkışlarına hep onu da görüyyodum biraz etkilenmiştim.dün biraz konuştuk sevgilin varmı diye sordu yok dedim.onunda yokmuş.bugün okul çıkışına yeniden gittim çocuk x arkadaşıma beni sormuş iyi mi?güzel mi?kapalı mı(bu arada ben kapalıyım)filan diye soru sormuş.arkadaşım demişki bugün beni almaya gelicek demiş çocukta demişki tamam beraber çıkalım o zaman demiş.ama arkadaşım beklememiş(kıskandımı anlamadım)arkadaşıma dedim yarın okula geliceğimi çocuğa söyle bizi tanıştır diye tamam söz filan dedi yarın konuşucaz yani.benim sorunum şu:benim abim ve babam böyle durumlara çok çok karşılar zaten babam duyarsa saçımı başımı yolar.ablam filan da yok konuşamıyorum kimseyle[U].ama bende istiyorum hayatımda birisi olsun.merak ediyorum nasıl bi duygu oldugunu.[/U]bana dersine çalış erken diyceksiniz.emin olun ki herşeyden önce derslerimi koyarm zaten sürekli onunla olamam ailem anlar.herkesin ailesi karşı böyle şylere ama kızlarının hepsinin çıktığı var ve haberleri yok.babamı da çok sviyorum.öyle bişey oldugunu duyarsa kötü şeyler olur.ama o çocukla yarın konuşmakta istiyorum ne yapabilirim nolur yardım edin çok istiyorum hayatıma birisinin girmesini
okuyanlara ve yorum yazan ablalarıma şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?