Babam duyarsa beni öldürür

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
okuyanlara ve yorum yazan ablalarıma şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Sevgilisi olan bir cocukla neden gorusmek istiyorsunuz.Dun facede konustuk sevgilisi varmis banada sordu yok dedim bu cumle size ait.Sevgilisi olan birisi ile gorusulmez bugun o kiza ihanet eden yarin sizede ihanet eder.

Senin de ne kötü baban varmış yavrum ya...
Allah yardım etsin.

16 yaşındasın.Çok çok genç ve tecrübesizsin.Şimdi bana o yaşları geri verseler sadece derslerime bakardım başarılı olur güzel bir eğitim hayatı geçirirdim.Şimdi kocaman keşkelerim olmazdı hayatımda.Sevgiliymiş bilmem neymiş hepsi oluyor zaten.Ama iyi bir eğitim kariyer olmuyor bir daha o çağlar geri gelmiyor.O kadar pişmanım ki güzel kardeşim.Bırak bu işlerin peşini.Merak dahi etme şimdilik kimin nesi oluyorsa olsun sen derslerini çalış once güzelce okulunu bitir üniversiteni kazan mesleğini eline al.Bak o zaman niceleri kapını çalacak.

Ama şimdi lütfen fırsat elindeyken kendi hayatına yatırım yap böyle sevgili felan boşver onları.Hepsi yalan

Son düzenleme:
cnm senı cook ıyı anlıyrum aynıı benım aılem ve aynı seylerı bende hıssettım en fenasıda yasadım bu duyguları o kadr merk etmıstımkı hepsını yasadım bende kapalıyımm bak simdi sevdiigm adamla evlenmek istiyorum ama ne biliyormusun hep kendime kızyorum keske bekleseydin kimseyle konusmasaydın sevdigine saklasaydın kendini diye

16 yaşındasın elbette erkek arkadaşın olur,aşık olursun,seversin...bunlar çok normal..

ama o arkadaşına söyle sen,önce sevgilisinden ayrılsın sonra başka kızlara kur yapmaya çalışsın.

ayrıca bu yaşta olan şeyler geçicidir,bunu da aklında bulundur ve önceliğin hep eğitimin olsun.

Son düzenleme:
1 - bu yaşta bu ne hevestir..daha çocuksunuz yaa..
2-babandan çekiniyorsan hiç başlama
3-kapalımı ne alaka evlenecekmi seninle hey Allahım
4-sevgilisi varmış işte ne diye peşine düştün a güzel kardeşim
boşver seninde sevgilin olmasın bu yaşta..bişey kaybetmezsin emin ol.

bence o kadar da acele etme, ilk teklif edene hemen evet deme, arkadaşların sevgilileri var diye sen de heveslenme.
ayrıca konuştuğun çocuğun sevgilisi de varmış, ama sana da ilgi gösteriyor. bu yaşlardaki aşklar geçici gibi geliyor bana . her şeyin bir zamanı var

aman sakın kendini seviyorsan uzak tut cok kücüksün cok masum düsünüyorsun ama sevgilisi olan seninle görüsmek isteyen bir erkek hic masum değil hatta biraz kurnaz
böylesine güven olmaz
simdi derslerime bakarım diyorsun ama ileride seni üzdüğünde ders calısamaz olursun

fıstık 16 yasındasın daha elbet bır gun olur erkek arkadasın acele etme, hem merakını gıdermek ıcın olmasın hayatındakı kişi, dogru zamanda gelen dogru kişiyle olsun...

Merak etmen çok normal bu yaşlarda.
Yalnız sen biraz acele davranıyorsun.
Aceleden kastım yaşınla alakalı değil.
Anlattıklarına göre sadece sevgili edinmiş olmak için istiyorsun bu çocukla olmayı.
Kendin demişsin özeniyorum diye.
Sevgililik iki kalp birlikte attığında oluşacak bir durumdur, böylesi çok yavan olur.
Yine de bazı şeylere olan merakını yadırgamıyorum kesinlikle.
O yüzden bir şey diyemiyorum.
Ben de böyleydim bir ara çünkü.
Tecrübe etmek istediklerim vardı ve istediklerimi yaşadım çok şükür.

Bunun dışında baban nereden duyacak ki? Çaktırma sen de.
Annemize babamıza bakarsak onlar hiçbir şeye izin vermez zaten.
Bir kuzenim var senin durumunda olan.
Babası da, abisi de bu konularda katı ama yaklaşık 2 yıldır bir ilişkisi var.
Annesi biliyor sadece.

Benim de sevgililerimi babam hiç bilmedi ki.
Bazı şeyleri annem de bilmedi hatta. Hiçbir şeyden pişman değilim.
Böyle katı olmak ailelerin sorunudur.
Her şey yeri geldi mi yaşanabilir. Ne var yani birini tanısan, kalbin onun için atsa?
Bunlar doğal.

Bozma bu güzel masumluğunu saçma bir heves uğruna(arkadaşlarıma özeniyorum)
derslerine bak çalış çabala. ne için zman kaybediyosun bir düşün.
hele ailen çok karşıysa ne işin var böyle işlerde.
niye başına bela sıkıntı alıyorsun ki hiç yoktan.
hatalar üzerine hatalar yapacaksın üzülecveksin pişman olacaksın.
yaşın ilerledikçe ahh keşke keşke diyeceksin.
bak herkes ne diyor sana tecrübe edinmişler ne diyor:
- soba sıcak diyor!
illa dokunup canın yanıdıktan sonra mı inanacaksın sıcak olduğuna!
en baştan dokunma uzak dur.
kısmetin belli alnına yazılan belli ait olduğun insan, ruhlar aleminde söz verdiğin insan belli bozma sözünü.
edebinle namusunla onu bekle.

ben senin yerinde o yaşlarda olsam hiç kimseye pas vermez derslerime bakardım hem sen neden arkadaşlarına özeniyorsun ki bırak onlar sana özensin sevgilin olmadığı için ulaşılmazım zor insanım herkesle çıkamam der sıyrılırsın işin içinden kendini gerçekten ilerde sevebileceğin seni seven insana sakla bence hem yıpranmazsın hemde bütün güzel duyguları sevdiğinle yaşarsın

Sevgilisi olan bir cocukla neden gorusmek istiyorsunuz.Dun facede konustuk sevgilisi varmis banada sordu yok dedim bu cumle size ait.Sevgilisi olan birisi ile gorusulmez bugun o kiza ihanet eden yarin sizede ihanet eder.

kusura bakmayın yanlış yazmışım.şimdi düzelttim

canım benim ya o kadar gençsinki:)) aslında bende pek yaşlı sayılmam senden sadece 7-8 yaş büyüğm ama sana şunu sölim lütfen başlama:)
16 yaşınlarındaki erkekler macera arıyolar keşfetme isteğiyle dolu oluolar kanları kaynıo bunu kötü anlamda sölemiorum olması gereken bu hormonları onları rahat bırakmıo:)
arkadşına bu kız güzelmi kapalımı sorması başta gayet masumca ögrünce bile diil:)) yanlış anlama nolur sana çok kötü şeyler yapcak demiorum ama
masumca şeyler bile elini tutmak olsun öpmek olsun ne bilim sarılmak olsun düşünse bunlar hoş diil...
biliorum derslerin hperşeyden önce gelio ama hoşlanmadığın sadece merak ettğin için böle bi ilişkiye başlama
inan banja pişman olcaksın ben nasıl muhattap oldum bu tiple diye:))))))

eğer gerçekten uzuuuuuuuunca bi süre hoşlanmış olsaydın falan belki bi hitimal derdim ama sadece meraktan yapma
hem gizemli olursan varya peşinde 2-3 yıl sonra koccaman bi dolu erkek olur:) arkadaşına vazgeçtiğini söle:)
enerjini başka şeylere yönelt:)

Son düzenleme:
canım benim sana öncelikle tavsiyem lise arkadaşlarının ortamlarına çok özenme .şimdiki liselilerin böyle konularda maşallahları var ,bilmedikleri şey yok .Hızlı büyümek isteyişleri ,hızlı yaşamaları ,duyguları hızlı yaşayıp tüketmeleri derken 20 li yaşlarına yaşanacak hiç güzel birşey bırakmıyorlar . o yüzden sana tavsiyem o arkadaşlarına çok da özenme sen .o yaşlarını hızlı yaşayanların gelecekleri pek de parlak olmuyor .geleceğini düşün ve geleceğe yapabileceğin en değerli yatırımın sadece beynin olacağını düşünüp sakın aşk meşk duygularına kapılıp da eğitimini aksatma .unutma geleceğe yapabileceğin tek yatırımın var o da egitimin .

Elbette sırf ders çalış demiyorum ,tabiki de hayatını sen de yaşayacaksın .Hoşlandığın erkek arkadaşında olacak ama seviyeli,geleceğin için önemli olan eğitimini aksatmadan ,ciddi duygular beslemeden ,pembe evlilik hayalleri kurmadan .kısacası olması gerektiği gibi kendini kaptırmadan .fakat aile yapını da göz önünde bulundurmalısın .Ailen erkek arkadaş durumlarına çok katı kuralları olan kişilerse hiç bulaşma .çünkü böyle aileler çocuklarının eğitimine hiç acımıyorlar okul hayatlarını bıtırebılıyorlar .böyle bir aile yapın varsa sakın bulaşma derim .

canım yanlış yoldasın sen en iyisi yol yakınken vazgeç bu işten.

yaşın küçük gibi şeyler söylemicem.

hoşlanmadığın biriyle sadece biriyle sevgili olmak nasıl bir duygu merak ediyorsun diye sevgili olunur mu?

gerçekten hoşlanıyor olsaydın tamam ama hoşlanmazken bile ailen de çok karşıyken bu tip durumlara senin üniversite sınavına konsantre olman gerekirken hiç öyle birileriyle tanışıyım ediyim olaylarına girme.

o yaşlarda hata yapma olasılığın çok yüksek.bırak arkadaşların ne yaparsa yapsın.

sen derslerine çalış.iyi bir okula iyi bir bölüme gir o zaman onlar sana imrenicek canım hem de ömür boyu çünkü senin iyi bir mesleğin olacak sevgili her zaman olur ama lise çağına bir daha dönemezsin.

'Kediyi merak öldürür'.
Tanışıp konuşacaksın da ne olacak.Sana arkadaşların madalya takmayacaklar.
Sence bu ilşkinin sonu olacak mı?.Daha yaşın çok küçük.
Sen merakından bu çocukla arkadaşlık edeceksin ama bir tarafdan da kendini sürekli 'suçlu' hissedeceksin.
Yani merakının sonucları hiçde umduğun gibi olmayacak.

Son düzenleme:
Farklı bir açıdan yorum yapacağım ben de. Bu yıllarda yaşanan kötü aşk tecrübeleri, duygusal travmalar hasarlar bırakır insanda. Öz güven ve güven hislerin feci yara alır çok erken yaşlarda ve bu senin bütün hayatını etkiler inan bana. Toparlaması ve açılan yaraları iyileştirmesi ise bir ömür sürer. Sakın girme bu işlere bu yaşta, bak burada hep tecrübe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…