Babam duyarsa beni öldürür

tatlım yazdıklarımıza kulak ver ve o işlere hiç bulaşma.benim ailem seninki kadar katı değildi, benimde tüm arkadaşşlarımın sevgilisi vardı ama bnm ilk sevgilim üniversitede oldu ve şuan evliyim. bi heves uğruna kendini tehlikeye atma. ya ailen duyar seni okutmaz zorla evlrndirmeye kalkarsa o zaman ne yapacaksın?
ben sana söliyim o çocukla buluşmayya gittiğin güne lanet edeceksin.
biz hiç hata yapmadık mı elbet yaptık ama bnmde ablam yoktu o zaman böyle internetde yoktu uyaran olmadı bizi. bak biz seni uyarıyoruz sende dinle eğitimine odaklan.
herşeyin bi zamanı var.

Sırf merak ediyorsun diye biriyle sevgili olunmaz ki. Ben senden 2 yaş büyüğüm lise sondayım. Benim de ilk sevgilim senin yaşındaydı 2 sene birlikteydik sonra aldattı beni. Şimdi pişmanım keşke diyorum hiç bulaşmasaydım böyle işlere. Boş yere acı çektim yeri geldi derslerimi etkiledi. Sen şimdi diyosun ki benim için ders herşeyden önemli. Ama öyle olmuyor ne yazık ki. Ufak bi kavga yapsanız o günün boşa gidiyor. Ertesi gün sınavın varsa çalışamıyorsun. Üstelik ben onu seviyordum sen ise sırf sınıftakilerin de var diye bi sevgili istiyorsun. Boş yere derslerin etkilenir hiç böyle şeylere bulaşma bence. Hem babam öğrenirse çok kötü yapar diyorsun niye kendini boş yere riske atıyorsun ki.

Canım hiçde merak ettiğin özenilcek bir durum değil oyüzden hiç ama hiç özenme derim 19 yaşındayım artık arkadaşın mı ablanmı gözüyle bakarsın bilemem ama önce OKUL gelsin zaten üniversitede olucaktır bundan emin ol. Biliyorum aynı duyguları bende yaşadım hatta burdaki çoğu kadın ama sandığın gibi olmadığını söyliyebilirim

kusura bakmayın yanlış yazmışım.şimdi düzelttim

Tamam canim.Henuz 16 yasindasin senin dusunmen gereken tek sey derslerin.Baban ve abin cok katiymis sevgilin oldugu ya kulaklarina giderse yada seni cafede otururken gorseler ne olur canim bunlari dusundun mu sirf bu yuzden seni okuldan alip evlendirebilirler,o yuzden canini hic sikma seninde sevebilecegin insanlar karsina cikacaktir.

Kediyi merak öldürür der bir İngiliz atasözü.. bu bir..

Hayatına biri girsin diye birine evet demek çok çok büyük hata. Bu da iki

Hayatına biri girecekse sevdiğin, sevebileceğin özel biri girmeli. Ailen tarafından onaylanacak, sevgilisini aldatmayacak, dürüst adam gibi girmeli..Öylesine gelen ya git desen de gitmez. Ya da yıkar geçer.

yahu merak ediyorum özeniyorum diye birisiyle sevgili olunur mu?
ki neyine özeniyorsun kapalıyım diyorsun yaşın da küçük belki de öpmeyeceksin bile sevgilini..
abim görür babam duyar korkusuyla rahat rahat dolaşamayacaksın da..
e sevmiyorsunuz birbirinizi öyle aşk dolu mesajlaşmalar filan da olmayacak..
o zaman ne bekliyorsun sen bu ilişkiden, sadece bi ilişkim var, bu mu?
yapma etme ilk aşkına yazık, ilk aşkını paylaşacağın insana yazık, harcayacağın zamana yazık..

Gözüme batan şey çocuğun sevgilisinin olması.
Bir de senin arkadaşlarına heves ettiğin için çıkmak istemen.

"Bu yaşta erken." diyenlere kesinlikle karşıyım.
Bence flört zamanların bu zamanlar.
Çünkü üniversite kazanınca karşına gelen erkek illaki birileriyle çıkmış olacak.
Sen tecrübesiz olacaksın ve ilişkini yıpratan, çocukça davranan taraf olacaksın.
Eğer sevdiğin birisi olursa tam flört yılların.
Tabii ki en başta eğitim geliyor, ama bu yılların güzelliği de bir daha gelmeyecek.

Kim ne dese anlamsız.
İnsan bir şeyi yaşamadan nasıl anlasın burada denilen "yok hiç bulaşma, bizim sevgilimiz oldu da noldu" gibi lafları.
Yaşasın ki kendi görsün.
Hepimiz aynı şekilde öğreniyoruz bir şeyleri.
Laflarla olacak iş değil bence.
İçine girince anlıyor insan. Konu sahibi de böyle yapmalı uygun olduğunda.
Ayrıca herkes için aynı şekilde sonuçlanmaz yaşananlar.

Son düzenleme:
yani bir nevi haklısın benim lisede olmadı hic cıktıgım ama istedim hoslandıgım insanlarda oldu ailem hic katı degildi bu konularda sadece bana liseyi bitir ondan sonra boyle gonul islerine basla erkenden kendini bir erkek icin yıpratma uzme tadını cıkar bu yaslarının demişlerdi ama cıkarsan soyle yaparım boyle ederim muhabbeti olmadı belkide ondan bu rahatlık yuzunden ben cıkmadım kimeyle herzaman icin baskı daha cok yonlendirir o seyi yapmaya sendeki durumda bu olabilir icinde bir istek var o duyguları yasamak istiyorsun ama ailenin baskısı yuzunden yasayamıyor olman seni sıkmış olabilir bana sorarsan okul bittikten sonra hayatına birini almaya bak 18 imde basladım ama simdi diyorumki o bile erken ama gonul soz dinlemiyor oda ayrı bir olay tabi:)

Baban hakli ama yaşin ufak.onunla olamam anlarlar derSlrm önde diosun ama ozaman öle olmıck.gorusmesen bile beynin orda olcak..yinede hayat senin

Canım sırf meraktan diye başlama ilişkiye asla diğerlerinin olsun ne yaparsa yapsın senin de yapman şart değil ki gönlün kayar elbet o zaman bir ilişkiye başlarsın ama meraktan değil sonra boşluktaydım diye konu açarsın buraya. Kapalı olman ne fark ediyor ki ? Bir kapalı beş açığa bedeldir diye bir söz ver ki ne kapalılar var mühim olan beynin düşüncelerin kapalılığı geç. Sabır et kendine zaman tanı yaşaman gerektiğinde zaten yaşarsın bu duyguları ve ailen bu kadar dikkat ediyor ise ve sen bu kadar önemsiyorsan her zaman ailen yine aklında olsun gerisi senin hayatın yaşayarak öğreneceksin tabi bazı olguları.

bu söz nerde var. ben duymadım... böyle kıyasllamalar ne acı. kapalı açık,hepimiz kadınıız. kimse kimseden üstün değil.

Son düzenleme:
yorum yazan herkese çokk teşekkür ederim.
evet babam duyarsa okuldan alabilir.çocukla rahat rahat buralarda da dolaşamam biri görür diye.çocuğu seviyo diğilim ama bu dönemde hoşlandığım kişi sayısı baayaa bi arttı..bu çocukta onların içinde sadce hoşlanıyorum.sizin yazdığınız yorumlarda çok mantıklı.dün çocuğa hayır demek için abiraz konuşıyım deddim çocuk dediki bidaha ne zaman gelirsin bende yarın gelirim dedim.bugünde yağmur yağıyo saat 2 gibi hava düzelirse çıkışlarına gidicem.sizce çocukla konuşurken nasıl hayır diyebilirim.zaten pat diye çıkma teklifi etmez heralde.ona karşı nasıl davranmalıyım?yani hayır dediğimi nasıl belli edebilirim??

bu arada dün çocukla konuşuyoduk konu kardeşlerimize geldi.onun kardeşleri var.bende dedimki benimde 2 tane abim var.dediki kızmaz mı bi erkekle konuştuguna dedi.bende her abi gibi kızar dedim.ne kadar kızar mesala dedi.çok da diğil az da diğil gerektiği kadar dedimm.anladım:) dedi.oysaki o benim babamdan haberi bile yok.çocuk pek konuşmuyoda ama dün beni gördü hoşlandım o kızdan demiş.şimdi de günaydın mesajı attı sizce ben bu çocuk karşısında ne yapıyım

Gunes ay Senin cevabina takildim nedemek ya cok kötü baban varmis????????senin baban demmeki böyle seyleri cok normal bulan biri???bence bi babanin kizmasi tabiki normal ama yok sen baska aliskinsan o tabiki ayri ama bu " cok kötü ." Hic hoc degil ben kimseye baban kötü demesine izin vermem

kötü baba tabii! kız evladı bu kadar sıkılmaz sizce ergen bir kız kimliğini nasıl bulucak

bakın belli karşılıklı güvenlerle anneler babalar tolerans tanımalılar,

birbirinizi görüp hoşlanmış olabilirsiniz, ama mantıklı ol biraz şuan mantığının önüne geçecek bi sevgin yokken ona karşı sınırını koy, bi açıklama yapmana gerek yok çünkü ortada bi itiraf, teklif yok kendini çekersin geriye görüşmek istediği zaman gitmezsin hep yada başbaşa buluşmazsın mesajlarına arkadaşına atıyo gibi cevap yazarsın sohbeti uzatmazsın olur biter.

Herkesin fikri kendini ama ben "kötü baba " cümlesine katilmiyorum hangi baba ister kizinin böyle seyler yapmasini,sen yapmadinmi diye sorcaklar tabiki vardi esimden önce biri ama bende korkardim babam yada abin duyar diye ama bu babami. "Kötü " oldu anlamina gelmez... Ergenlini taniycak diye herseye evet denilmezki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…