Babam erkek arkadaşımın olduğunu öğrendi ve iki gündür soğuk konuşuyor :(

ozluur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
561
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar,

Her hafta sonu dışarı çıkmamdan şüphelenen babam anneme yeminle şartla benim erkek arkadaşım olup olmadığını sormuş...Annemde evet görüştüğü biri var niyeti evlenmek hatta ailesiyle gelip tanışmak istiyorlar demiş ben tanıştım beyefendi biri demiş babamda kızım istiyorsa başımın tacı demiş... Annemle aralarında kötü bir konuşma geçmemiş hatta Allah kızımdan bir kere değil bin kere razı olsun yüzümü bu ana kadar yere eğdirmedi demiş o istiyorsa benim kabulumdür ne gerekirse yaparız demiş... ( Bu arada babam iş dolayısıyla şehir dışında) bunun neresinde sorun var diyeceksiniz,

Sorun şu beni hergün iki üç kere arayan babam 2 gündür beni aramıyor ben aradıgımda da sanki benle soğuk konuşuyor gibime geliyor. Çok üzülüyorum bu duruma bana herhangi birşey sormadı bu konuyla ilgili bende açmadım açamam zaten babamla aram her zaman çok iyi olmuştur ama böyle konularda baba babadır. İşte saygıdan mı utandığımdan mı birşey söylemedim bende...

Ama babamla bu şekilde olmak üzüyor beni:(

belki sana öyle geliyordur, ya da baba olarak ne diyecegini bilmiyordur aslinda pek birsey demez ama
garip bir haldedir..benim annemde babama söylediginde hicbir sekilde bana birsey demedi annemle konusup ögrendi ayrintilari,
ama ilerde bir adim atilirsa sanirim o zaman konusulmasi gerekiyor..suanda cok yeni oldugu icin sanirim baban ne diyecegini
ya da sana birsey söyleyip söylemeyecegini kestiremiyor..zaten annenle konusmasida iyi ama kiz babalari biranda üzülür
ne diyecegini bilemez ondan böyledir..

durumunuzu bildiği için size öyle geliyordur bence.yada sizi utandırmak istemiyordur.
size soğuk davranıcak yada kızacak olsaydı kıyamet öğrendiği an kopardı zaten.mutluluklar :71:

ya tatlım bilmiyorum ki buara herşey üst üste şimdi erkek arkadaşımda şarka gidiyor kahramanmaraşa gidince nasıl olucak ilişkimiz o kahramanmaraş ta ben istanbul da babam bu şekilde soğuk davranıyor... Kafam allak bullak oldu anlayacağın anneme keşke geldiğinde söyleseydin şimdi şehir dışında takar kafaya dedim ve eminimki taktı annemde bunda ne var üniversiteni bitirdin yaşın 23 normal şeyler oda bilsin alışsın diyor. Ama babamı biliyorum şuan bana resmen trip atıyor napıcamda gönlünü alıcam bilmiyorum....

durumunuzu bildiği için size öyle geliyordur bence.yada sizi utandırmak istemiyordur.
size soğuk davranıcak yada kızacak olsaydı kıyamet öğrendiği an kopardı zaten.mutluluklar :71:

haklısın canım belkide biraz da ben abartıyor olabilirim... Ama takıldı kafama bir kere öyle:(

sana öyle geliyordur, yoksa kalkıp annene o sevdiğiyse benimde başımın tacı demez
bence kuruntu yapma, her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran babana

Ben bir seneyi aşkın nişanlıyım babam hala nişanlıma alışamadı nişanlımı tersliyor arada :1::1::1: Babalar bu konuda biraz hassas oluyorlar kızlarını elinden alıyor sonuçta tatlı bir kıskançlık oluyodur.Belki sen bu aralar bu konuya takıldığın için sana öyle geliyordur.

canım baban annene ne guzel konusmus bence mutlu olmalısın babalar bu durumu alıskın omadıkları ıcın boyle ters tepebılıyor hep boyle olcak degıl ya merak etme bence

sana öyle geliyordur, yoksa kalkıp annene o sevdiğiyse benimde başımın tacı demez
bence kuruntu yapma, her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran babana

Canım aynen dediğin gibi yapıyorum hiç birşey bilmiyormuş gibi arayıp soruyorum... Her zaman nasılsam öyleyim bakalım biraz zaman geçsin alışır diye umut ediyorum

Ben bir seneyi aşkın nişanlıyım babam hala nişanlıma alışamadı nişanlımı tersliyor arada :1::1::1: Babalar bu konuda biraz hassas oluyorlar kızlarını elinden alıyor sonuçta tatlı bir kıskançlık oluyodur.Belki sen bu aralar bu konuya takıldığın için sana öyle geliyordur.

Canım eminim benim babamda çok zor alışır erkek arkadaşımın çekeceği var...

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.

Back
X