- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
bu sorun basit gibi dursa da yakından bakıldığında anlıcakdınız be kadar zor olduğunu
eskiden beri çekiyorum ben bu derdi
evlenip mutlu oluyorum ama babam eşimle kankaya bağlıo maddi manevi kahroluyorum eski eşimle de ayrılmamıza neden oldu herşey güllük gülistanlık bile olsa hep babamın himayesinde .... şıan ayrı şehirlerdeyiz sorun yoktu ama yakında buraya yerleşecekler
lütfen akıl verin yardım edin ağlama krizlerindeyim işe de gitmek istemiyorum yarın işbaşı ... Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirse
babamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmın
buraya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum

Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirse

Başına gelmeyen anlayamaz

Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmın