Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.523
528
bu sorun basit gibi dursa da yakından bakıldığında anlıcakdınız be kadar zor olduğunu :( eskiden beri çekiyorum ben bu derdi :( evlenip mutlu oluyorum ama babam eşimle kankaya bağlıo maddi manevi kahroluyorum eski eşimle de ayrılmamıza neden oldu herşey güllük gülistanlık bile olsa hep babamın himayesinde .... şıan ayrı şehirlerdeyiz sorun yoktu ama yakında buraya yerleşecekler :( lütfen akıl verin yardım edin ağlama krizlerindeyim işe de gitmek istemiyorum yarın işbaşı ... Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirse :( babamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
:( eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmın :( buraya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum

Sizi tam olarak ne rahatsız ediyor? Somut örnekler verin yaşantınızdan.
Eşiniz bozuluyor mu? Size söylüyor mu yoksa tahmin mi ediyorsunuz?
Sürekli sizle birlikte mi olmak istiyor babanız, yalnız falan mı kalamıyorsunuz?
Yani damadı oğlu olarak göreni anlarım da kanka nedir ya? Evladın yaşındaki adamdan kanka mı olur insana?

Babanla çözebileceğin bir sorun değil demek ki bu.O zaman eşine söyleyeceksin samimi olma diye.
Anneni karıştırmak hata olur.

Eşine, "Babamla mesafeli olmanı istiyorum." Diyeceksin. Laftan anlasın bir zahmet. Bir kere tecrube etmişsiniz zaten bari ikinci eşinizin sokma akıllı olup olmadığına dikkat etseymişsiniz.

Eşine, "Babamla mesafeli olmanı istiyorum." Diyeceksin. Laftan anlasın bir zahmet. Bir kere tecrube etmişsiniz zaten bari ikinci eşinizin sokma akıllı olup olmadığına dikkat etseymişsiniz.
En son tartışmamıZda bi kere uyardım die bana dediki tamam birdahababanla sohbet etmem dedi
Ben de o kadar da diil dedim
E bu sefer İstanbul'daki son izin günümüz ağzını açmadı surat beş karış
Babam da emin olun telefonla beni arayıp bağırır yakında bu çocuğu sen mi engelliosun die :(

oraya yerleştikleride işte ayda 1 yeter geleceklerse müsait değiliz dersiniz siz de sık sık gitmezsiniz çok nadir yani sanki uzaktalarmış gibi
Tamam da eşim polis bi hafta gece bi hafta gündüz çalışıo
Ben işteyken babamla gezerler bile

Öyle denmio işte beni de geçimsiz görür
Nie kardeşim eşiyle konuşma gereği duymuyor çünkü ben güçsüzüm zavallıyım

Yahu guzel arkadasim yazdiklarinizdan hic bir sey anlasilmiyor. Kardesiniz uyarma geregi duymuyorsa siz duyuyorsaniz bu sizinle ya da kardesinizle ilgili degil eslerinizle ilgili. Siz degil esiniz gucsuz. Hayir olayi da anlamadim ki ne oluyor baba damat kanka olunca.

Babam zaten eski eşim kadar samimi diil
Hatta şimdiki eşim eskisine göre daha samimi hatta ailesiyle bile mesafeli
O yüzden ona bu konuda güvenmiştim
İkinci hatayı yaparmıyım
Ama sorun buraya taşınmaları

Yahu guzel arkadasim yazdiklarinizdan hic bir sey anlasilmiyor. Kardesiniz uyarma geregi duymuyorsa siz duyuyorsaniz bu sizinle ya da kardesinizle ilgili degil eslerinizle ilgili. Siz degil esiniz gucsuz. Hayir olayi da anlamadim ki ne oluyor baba damat kanka olunca.
Bak hep akıl verio samimi oldukça açık da veriyo ke dimi mal gibi hissettirip
Hayatımıza müdahale edio

Back
X