Babam eşyalarımı vermiş

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
34
Daha önce nişan atmıştım. Evlenmeme 1 ay kala ufak tefek ama çok severek tabak bardak bissürü bişiler almıştım. Nişan atınca babam onların aldıklarını göndermek için koli yaptı gelinlik filan için hiç bakmadım ben üzülmeyim diye evde yokken yapmışlar sağolsunlar. Ama babam ne bulduysa onlara göndermiş benim paramdan aldıklarımı bile. Yenilerini alırız diyo ama ben aldım onları, onlarda bunları biz almadık deyip göndermemiş üstüne yatmış pisler. Şimdi o evlendi ve benim eşyalarımı kullanıyo sinir oldum. Aldığım hediyeleri de göndermedi zaten napcaktım onlarıda eşyalarıma çok üzüldüm

boşver başının gözünün sadakası olsun açlar demekki.ben olsam kullanmam o eşyaları bir daha zaten bakamam.iyi olmuş vermesi.

Bırakın giden eşya olsun. Hem aynı eşyaları görmek sizi daha kötü etkileyebilirdi. Sağlık olsun. Parayla tekrar yapabileceğiniz hiçbir şey için üzülmeyin. Babanıza da sinir olacak bir durum yok ortada.

Daha önce nişan atmıştım. Evlenmeme 1 ay kala ufak tefek ama çok severek tabak bardak bissürü bişiler almıştım. Nişan atınca babam onların aldıklarını göndermek için koli yaptı gelinlik filan için hiç bakmadım ben üzülmeyim diye evde yokken yapmışlar sağolsunlar. Ama babam ne bulduysa onlara göndermiş benim paramdan aldıklarımı bile. Yenilerini alırız diyo ama ben aldım onları, onlarda bunları biz almadık deyip göndermemiş üstüne yatmış pisler. Şimdi o evlendi ve benim eşyalarımı kullanıyo sinir oldum. Aldığım hediyeleri de göndermedi zaten napcaktım onlarıda eşyalarıma çok üzüldüm

Adam gururlu davranıp tenezzül etmemiş. Bence iyi yapmış. Buna mı takıldınız cidden?

Takıldığınız konuya bakın. Boşverin Allah aşkına. Olan olmuş. Giden gitmiş. Siz eşyalarımda eşyalarımda diye tuturmak yerine önününüze bakın.Üstelik onu hatırlatacaktı babanız iyi yapmış.

Canım babana kızma nerden bilsin adamcağız hangisi senin aldığın hangisi onlarin aldığı bosver iyi yapmis hem senden çıkacağı varmış demek ki,o malların bosveeeer daha guzellerini alırsın daha yenilerini alırsın
Ne yollamis nevresim yatak ortusu gibi pahali seyleri yollamamis insallah
Inan bendede esya düşkünlüğü vardır acilmamislarim da var daha ama ölümlü dünya salla
Onlar karsi tarafta terbiyesizmis ama belki onlar da dikkat etmemislerdir dicem eger sana zamaninda bardak vs aldilar ise

Bence iyi olmuş. Senin eşyaların tabi ama o adamla evlendiğinde kullanmak için aldın. O yüzden yeni adam yeni eşyalar derim.
Vallahi oyle benim arkadas nisan bozdu ceyizlikleri vardi kendisinin başkasıyla tanisti jandarma mi neydi adam yakisikli biseydi de
Demis ki adam onlari kullanmayalim yenilerini al
Kiz dedim ne gerek var kullanmamissin ki olsun falan dedi
Cokta cahil bir insan ailesi de oyle mesela hani kör cahil derler ya oyleler ama onlar bile hani asagiladigimdan degil oyle düşündü
Gerci o 2.jandarma da olmadi ama.. yazik ya birazda sanssiz biri kiz

Bence babanizin vermesi daha iyi olmus yeni baslangica yeni esyalar gerekli ilerde evlenip o aldiklarinizi kullandiginizda illaki akliniza gelirdi boylesi sizin icin daha iyi basinizin gozunuzun sadakasi olsun bundan sonra hayatinizda basarilar insallah iyilerle ksrsilasirsiniz

Yeni aşkına kavuştugunda onla yaşayacağın günleri düsünerek yeniden alırsın herseyi.
..iyi olmuş boşver

Back
X