babam evleniyor

teyzem annen hayattayken babanız eniştem di şimdi dayımın oğlu artık dedi.babam teyzemden dolayı ben onun size sahip çıkmasını beklerdim dedi .teyzem ise ben kimsenin ayağına gitmeme ben büyüyüm benim ysnıms gelin diyor büyüklük başka ölüm başka değilmi
Bunlar ne saçma sapan konuşmalar yahu , kısaca uğraşamam sizinle deseymiş ya.

cok uzuldum durumunuza ama bence dugune gıtmelısın o evde kardesın kalıcak enazından onun ıcın gıtmelısın uvey anneye laf vermemek ıcın

Baştan sona okudum durumunuza çok üzüldüm :KK43: @cryptic ve R Rossiene anlattıklarınıza hem şok oldum hem çok üzüldüm kızlar Allah yardımcınız olsun yaşanan kötü şeylerin izlerini biran evvel silersiniz inşallah...

O ozlem_23 bana kalırsa düğüne gitme. Eğer giderseniz ömür billah içiniz içinizi yiyecek burada anlayış gösterilmesi gereken sadece sen ve kardeşindir, baban eşini kaybetti ama siz annenizi kaybettiniz.. Kıyaslanamayacak kadar büyük bir acı. Zaten babanız anlayış gördükçe azıtmış.

Herşeyi geçtim annenizin yıllarca gözü gibi saklayıp biriktirdiği ve miras olarak size bıraktığı altınları nasıl olur da o kadına takar? Kusura bakmayın ama babanızın dini imanı yok mu? O bilezikler sizin hakkınız ne demek benim paralarımla biriktirdi? Yüzsüzlüğün dibine vurmuş resmen erkek evine bakmakla, eşinin çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür; eminim anneciğiniz nelerden kısmıştır da yapmıştır o bilezikleri...

Biraz ağır oldu ama çok sinirlendimo_O Allah böyle insanları ıslah etsin...

Ananem derki erkek karısının cenazesını evden cıkarırken etrafa bakarmıs kımınle evlensem dıye.sanırım bi cogu aynı durumu kabullenmekten baska caren yok canım.

ya babanizin evleniyo olmasini hic garip karsilamadim. yerinde bi karar ama o yasta dugun dernekde neyin nesi. gormemisler gibi.bana sorarsaniz zor olack belki ama gidin o dugune. yaninda olun.sonrasinda gerekli mesafeyi koyun. hem fenami olmus sizin uzerinizdenden yuk hafiflemis oldu

Allah rahmet eylesin annenizin mekani cennet olsun.

bu erkekler niye dul kalamiyor yazik daha 5ay olmus iyiki 40ini beklemis ayip gercekten.

Ben olsam gitmezdim küserse küssün. kiz kardesiniz kucukse onuda yanima alirdim
Ben.

Canim Allah kolaylık versin, beni yıllar oncesine götürdün. Neler yasamisiz da hayatimiza devam edebilmisiz. Daha yolun başındasin, baban artik tanidigin adam degil göreceksin. Sen kendi ailene ve tabi ki kardeşine sarıl.
Bu arada baban zamani gelince anneni coook arayacak emin ol.

Bizim bu şekilde bi akrabamiz evlendi ama esinin akrabasiyla degildi ayni memelketli esinin is arkadaşıyla
ikisininde 2 see tane cocugu vardi baska herkez karsi cikti amanevlendiler suanda 8 senedir evliler cocuklar uvey olan kardeslerle da iyi anlasiyolar
ki cocuklarin ennkucugu 30 en buyugu 35 yasnda ufak degillerdi hicte kotu olmadi cok seviyoruz o kadini dagilmislsrdi toparladi

Bu sülaledeki herkes mi garip yoksa aralarında bilinmeyen bir ilişki mi var?
5 ay olmuş hadi baba istedi de o kuzen ve ailesi nasıl kabul etti?
Sırf keyiflerinden yalnızlık zor geliyor acındırması da ne kadar itici. Yatakta bir kadın olsun, evin işleri yapılsın tek dertleri bu...
Ben olsam babama çok büyük öfke duyar ve gitmezdim. Kendisi yaşamıyorsa bile çocuklarının yaslarını tutmalarına izin vermeliydi. Kadın kaçmıyor 5-6 ay daha bekleyebilir daha usulünce hareket edebilirdi.

Zaten 45 yaşına kadar eklenmemiş 6 ayda kacmasindan korkmadi herhalde

Bosuna dememisler erkek karisinin cenazesinde bi gozle aglarken oburuyle kadin bakarmis diye.aradan biraz zaman gecseydi karismayin yalniz olecek degil ya diyecektim ama babanizin durumu da ayni bu soz gibi olmus.bende olsam izin vermezdim ama ileride size cok yuklenir gibi geliyor babaniz.bana kalirsada dugune gidin ama araya mesafe koyun bundan sonra.sonucta kardesiniz hala orda ve olurda ilerde onunla ilgili bisey olursa sizi karistirtmaz,soz hakki vermez.kardesiniz icinde olsa gidin bence...

ben hep içim yanar cız eder derim ben ölürsem ve kocam evlenirse diye ama işin aslı öyle değilmiş tabi..fakat babandaki de ne hızmış be arkadaş Allahtan kırkı çıkmadan dillendirmemiş mevzuyu gelen kadına da helal olsun inşallah mutlu olurlar ama bu kadar aceleye lüzum yoktu.
dipnot:katiyen gitmezdim

Biraz erken olmuş ama gayet normal evlenmesi.insan en çokta o yaslarda hayat arkadaşı arar.siz de çocuk değilsiniz ki kıskanıp huysuzluk edesiniz.bir akraba yada başkası ne fark edecek.?

Back
X