- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
işte bana da mantıksız gelen bu. en son görüştüklerinde kadın daha çocukmuş ve aradan 19 sene geçiyor yüz yüze hiç görüşmüyorlar ama ne olduysa babam ben onla evlenicem diyor. benim aklıma yatmadı hiç. babamın demesine göre o zaman tanışmışlar aralarında bir şey yokmuş. başka bir şey dese kavga çıkarırdım orası ayrıNasıl yani 2000 yılında görüştüklerinde kadın 16 yaşında olmuyor mu? Ne amaçla görüşmüş o zaman 37 yaşında olan bir adamla??
o zaman bir gönül ilişkisi yokmuş bence olamaz zaten imkansız. bahsedilen zamanlarda babam meslek içi eğitim için o kadının yaşadığı şehirde 6 ay civarında kaldı o zaman tanıştık diyor. kız işçiymiş eğitime gittikleri kurumda19 senedir görmediği birisiyle evlenmesinden ziyade 16 yaşında bir çocukla "gönül ilişkisi" (!) kurma olasılığı sorun burada. Ben olsam öncelikle bunu sorgulardım ve eğer gerçekten bu yaşandıysa babam beni büyük hayal kırıklığına uğratırdı sanırım. Annemle evliyken 16 yaşında bir çocukla gönül ilişkisi kurması... korkunç tek kelimeyle.
Nasıl tanıştınız diye sormadın mı ?işte bana da mantıksız gelen bu. en son görüştüklerinde kadın daha çocukmuş ve aradan 19 sene geçiyor yüz yüze hiç görüşmüyorlar ama ne olduysa babam ben onla evlenicem diyor. benim aklıma yatmadı hiç. babamın demesine göre o zaman tanışmışlar aralarında bir şey yokmuş. başka bir şey dese kavga çıkarırdım orası ayrı
o zaman bir gönül ilişkisi yokmuş bence olamaz zaten imkansız. bahsedilen zamanlarda babam meslek içi eğitim için o kadının yaşadığı şehirde 6 ay civarında kaldı o zaman tanıştık diyor. kız işçiymiş eğitime gittikleri kurumda
münasebeti olmamış ama eğitim aldıkları yerde işçiymiş kız. zaten anlatırken o zamanlar genç kızdı öyle bir şey olmadı ama orda tanıştık dedi. yıllar sonra sosyal medyadan bulmuşlar birbirlerini kız istek göndermiş konuşmaya başlamışlar. ben kendimi düşünüyorum aramda o kadar yaş olan birisi aklıma bile gelmez hele hele ben 16 yaşında olucam da babam yaşında adam ne bileyim saçma geldi o yüzden.Benim anlamadığım nokta en son 19 yıl önce görüştülerse madem o zaman babanız 37 , kadın ise 16 yaşında oluyor. Babanızın o yaşta bi çocukla o zaman ne gibi bir münasebeti olmuş ki ?
Evet oldukça saçma, ya babanızın anlatmadığı şeyler var , yada bilmiyorum.. neyse geçmiş zaman zaten . Çok da üstelemeyin derim. Allah mesut etsin.münasebeti olmamış ama eğitim aldıkları yerde işçiymiş kız. zaten anlatırken o zamanlar genç kızdı öyle bir şey olmadı ama orda tanıştık dedi. yıllar sonra sosyal medyadan bulmuşlar birbirlerini kız istek göndermiş konuşmaya başlamışlar. ben kendimi düşünüyorum aramda o kadar yaş olan birisi aklıma bile gelmez hele hele ben 16 yaşında olucam da babam yaşında adam ne bileyim saçma geldi o yüzden.
reşit olma yaşını beklese bile kadın reşit olalı kaç sene geçmiş ve kadın istek göndermiş babama sosyal medyadan. nerden aklına gelmiş bilmem kaç sene önce eğitime gelen usta onu anlamadım. bana da çok saçma geliyor anlam veremediğim için buraya yazdım benim mi içim fesat diye. kızın yaşını söylerken de aralıklı söyledi senle arasında 11-12 yaş var diye o zamanlar 16-17 yaşında olan çocuğun babama o gözle bakıp seneler sonra eklemesi beni rahatsız ettiBilmiyorum, o gözle bakmak için reşit olma yaşını mı beklemiş bana biraz boşluklar var gibi geldi hikâyede. Sizin bileceğiniz iş tabi, yoksa genel bakacak olursak istediğiyle evlenebilir.
Hic yas hesabi yapmadan yazdim ilk yorumu. Yani iki yetiskin insanin isine yine karisamazsiniz da ben olsam o kadini her gordugumde aklima bu gelirdi. Cok cok fena!Benim anlamadığım nokta en son 19 yıl önce görüştülerse madem o zaman babanız 37 , kadın ise 16 yaşında oluyor. Babanızın o yaşta bi çocukla o zaman ne gibi bir münasebeti olmuş ki ?
bende sizin gibi düşünüyorum ama günahını almak istemedim kızın. benimde memur olma durumum var babam evlenecek olsa mecbur borçlarına ortak olucam yada yetemediği yerde ben destek çıkıcam. babama söyleyecektim başka bir amacı olmasın bu kadının diye ama dilim varmadı açıkçası. inşallah eldeki evini kaptırmaz.Dikkat etmek lazım.Evlenme vaadiyle birçok erkeği kandırdıklarını haberlerde görüyoruz.Bir sürü masrafa sokup,altın akçe yaptırtıp,kaçıp kayboluyorlar ortadan.Uzaktan uzağa ne aşkı,ne sevgisi olacak Allah aşkına.Babanız bu zamana kadar birebir görüşmediyse hiç,bu hususta dikkatli olmalı.
Ayni sey babasi icin de gecerli. Haa 56 yasindaki adam citir hatun buldum diye bakıyorsa bilemicem... 19 yil.. hadi o zaman kadin 20li yaslarda olsa bi nebze de 16 yaa. 16....Dikkat etmek lazım.Evlenme vaadiyle birçok erkeği kandırdıklarını haberlerde görüyoruz.Bir sürü masrafa sokup,altın akçe yaptırtıp,kaçıp kayboluyorlar ortadan.Uzaktan uzağa ne aşkı,ne sevgisi olacak Allah aşkına.Babanız bu zamana kadar birebir görüşmediyse hiç,bu hususta dikkatli olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?