babam evleniyormuş! hemde 19 senedir görmediği bir kadınla

Ben babanızla bu konuyu açıkça konuşmanızı ve onu uyarmanızı öneririm.Her ne kadar kendini kaptırıp,gözü görmez olsada,aklınının bir köşesinde bu konu yer eder.Ona göre davranır.Sonuçta,mutlu olmasını istediğinizi ama,başına böyle birşey gelmesinden korktuğunuzu söyleyin.

Ayni sey babasi icin de gecerli. Haa 56 yasindaki adam citir hatun buldum diye bakıyorsa bilemicem... 19 yil.. hadi o zaman kadin 20li yaslarda olsa bi nebze de 16 yaa. 16....
İşte tam da dediğiniz gibi düşünüyorlar.Erkek milleti işte.Azıcık akılları olsa ne yapsın beni,benden bu kadar küçük yaştaki kadın diye düşünürler.Ama,bu yaşımda bile genç bir hatun beni beğeniyor diye,havaya giriveriyorlar hemen.Yıllar öncesinde kızın kaç yaşında olduğu konusu,şuanda bir önem arzetmiyor.O zamandan tanışıklığı olabilir tabikide.Şimdi yaşı 35 olmuş,yetişkin bir kadın.

dimi ya gerçekten erkek milleti azıcık kafasını kullansa böyle der. kadında gerçekten sokakta görseniz dönüp bakacağınız kadar güzel gerçi ben makyajlı fönlü halini gördüm ama bir kadın olarak ben bile çok beğendim çok alımlı. neleri neleri beğeniyordur onu benim yaşlı babama mı kaldı yani. dediğiniz gibi ilk fırsatta karşıma alıp konuşayım ben babamla açık açık evlenmek istiyorsa daha münasip birini buluruz.

30 undan sonra kolay kolay aşk falan olmaz yaşaması gerekenin büyük kısmını yaşamıştır aşkata olsa olsa mantık olur ya da boşluk olur..Kadının evlenme niyeti varsa düşündüğü kurduğu bir şey de vardır..Babanızda da ayrı bir mide var silüeti çocukluk olarak hafızasında kalmış biri seneler sonra evlenme isteği

bana cok mantıksız geldı
zamanında 15 lı yaslarda bır genc kızla koca adamın ne ısı varmıs ne gıbı bır gorusmelerı varmıs kı seneler sonra sımdı evlenıyorlar falan

cok pis bırsey 15 yasında yahu kızı yasında

sımdı de aralarında yas farkı cok ama oncesını dusununce annenız bosanarak ıyı yapmıs dıyorum

İş gereği tanıştığı insan 19 yıl önce 16 yaşındaydı nasıl bir ismis bu. Biraz değişik bir durum koca adam tabi size birşey demek dusmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…