Babam evlenmek istiyor ama istemesin

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Çok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?

Çok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?
Ömür boyu bekar kalacak değil ya evlenecek tabi ki kaç yaşındasınız babanızdan sevgi görmüyorsanız mutlu değilseniz ayrı eve çıkın huzurlu olum

Niye evlenmemesini istiyorsunuz ki? Yasiniz kac?
Benim de annem babam ayri. Annem benimle yasiyor. Ben oglum esim annem... annem de bu yuzden aklim kalmiyor.

Ama babam yalniz. Keske hayirli biriyle evlense... cok isterim..

Eğer evlense bana ilgi göstermez onu sever ve kadının da beni seveceğini sanmıyorum. Bir de insanlar üvey anne deyince bile bakışları değişiyor acırlar

Annem istemiyor o yüzden bi de başkasıyla evlendi
E anneniz baskasiyla evlenmis de babaniz neden evlenmesin ki? Yani yasiniz cok kucuk oldugu icin bu yasta anlayisli olmanizi beklemek zor ama eger siz babanizin evlenecegi insani sever ve sayarsaniz o da sizi sever. Oncelikli olarak onyargilarinizi birakin. Belki babaniz cok iyi bir kisiyle evlenecek ve o kisi sizi doguram annenizden daha cok sevecek daha iyi anlasacaksiniz.

Eğer evlense bana ilgi göstermez onu sever ve kadının da beni seveceğini sanmıyorum. Bir de insanlar üvey anne deyince bile bakışları değişiyor acırlar

Anneniz evlenmiş babanızında evlenmek istemesi en doğal hakkı,önyargılı olma mesela tanıdığım birisi var yıllardır tanıyorum 4 çocuğu olan bir adamla evlendi,mükemmel bir anne çocuklar el üstünde tutuyor,birbirlerini çok seviyorlar.

Şimdilik içini ferah tut. Evde işler olumsuz giderse üniversite kazanıp kendi hayatına bakacağın yaşa gelmişsin neredeyse.

Canım benm karamsar olma hemen Her üvey anne kötü olcak diye birşey yok benimde annem babam ayrıldı 9 yıl önce,velayetim babamda annem istememiş bizi. Şimdi okudum meslek sahibiyim çok şükür evet bu tür meseleler direk çocuklara yansıyo derse odaklanmak zor oluyo sen yine de çalış çabala okumaya bak kendi ayaklarının üstünde durduktan sonra Allah ın izniyle gerisi çok kolay yeter ki oku

Yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun? Durumunu açabilir misin biraz

Onun yerine çok hayırlı birini bulmadı için dua et bakarsın hayatını iyi anlamda değiştirecek biri olur.babnın da hayatını devam ettirmeye ihşriyacı var unutma aksininistemek bencillik olur

Back
X