• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam evlenmek istiyor ama istemesin

Onun yerine çok hayırlı birini bulmadı için dua et bakarsın hayatını iyi anlamda değiştirecek biri olur.babnın da hayatını devam ettirmeye ihşriyacı var unutma aksininistemek bencillik olur

Peki bulamazsa üvey annelerle ilgili kötü kotü haberler duyuyoruz

Çok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?

Annende kalma şansın yok mu ??
Belki evlenince daha ılımlı olur baban hem tanımadığın biri hakkında ön yargılı olma belki iyi anlaşırsınız belli olmaz..

Çok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?

Benim dayim tekrar evlendi ve oglu yaninda yasiyor. Sizden az kücük yasi. Simdiki esi öz annesinden daha cok ilgi gösteriyor (oglanin annesi ogluna dogru dürüst bakmiyordu ve hep geziyordu kpcpk cocugu evde yalniz birakarak. Oglan babada kalmak isteyince tamamen sildi onu). Yani gelecek insana bagli bir durum. Ama siz nerden duydunuz ki?

16 yaşındasın. Baban evlendim ettim diyene kadar 17 olursun. 18de zaten üniversiteye gitmiş olursun. Sıkı çalış,şehir dışı yaz kendi hayatını kur.
Herkesin hayatında mutlu olmaya hakkı var.
Bırak evlensin.
Şehir dışında oku, tatillerde de çalışırsın gelmezsin evine.
Bi arkadaşım vardı babası annesini aldatıyor,annesi intihar ediyor. Babası da aldattığı kişi ile evleniyor. Kızın gidecek kimsesi yoktu. Abisi ile kalıyordu sonra o da evlendi. Memleketi okula 1 saat mesafede olmasına rağmen gitmiyordu. Ameliyat oldu kist aldırdı kendi kendine baktı,sevgilisine kaldı.
O babasından maddi destek görüyordu sadece.
Ama sevgilisi çok iyi,düzgün ve maddi imkanları iyi olan biriydi okul biter bitmez evlendiler. Hayatı çok güzel .
Herkesin mutlu olmaya,hayatı hakkında yönlendirme yapmaya hakkı var. Babanın olduğu kadar senin de.. Tabiki üvey anne ile yaşamak zor ama taş çatlasa 1 sene dayanacaksın. Sınava odaklan, şehir dışında oku.

Ömür boyu babana bağlı kalamazsın bak madem istemiyorsun sana yolunu çizmen için fırsat... Güzelce derslerine çalış, oku, güzel meslek sahibi ol, kendi ayaklarının üzerinde dur. Ondan sonra “babam evleniyor, yeni eşi” gibi sorunları düşünmek zorunda kalmazsın.

Profilinde yaş 18 yazıyo... ama neyse 16sın madem babm da 40 falan desek yalnız ömür geçmez hele ki erkek için belki mutlu olursa sevmgisini daha iyi belli eder 16yaşında bi kızın sorumluluğu ağır gerçekten bi erkek için ve senin de tam deli çağların diyeyim yanlış anlama kötü anlamda değil senle yaşıt yeğenim var şimdi tamda karşımda annesi her iatediğini yapar ama annesi bi çay koy dedi sen beni sevmiyon zaten diye kızdı annesine
Bırak baban mutlu olsun

Kendi annenle,babanın evleneceği kadını kıyaslamanı gerektirecek bir durum olmayacak bence.
Çünkü öz annen seni istemiyormuş zaten.
Belki evleneceği kadınla daha güzel iletişim kurarsın,arkadaş olursunuz.
Hep kötü örnekleri düşünme,çok güzel üvey anne-çocuk ilişkileri de var hayatta.

Umarım baban evlenmez
Elbette iyi üvey anneler vardır ama ben hiç iyisine denk gelmedim
Özellikle üvey çocuk kızsa onunla sacma sapan yarışlara giriyorlar
Kendi çocuğu olsa üstünu kolaylıkla kapatabilecegi her şeyi babaya ispiyonluyorlar
Gelir gelmez çocuk dogurma telaşında oluyorlar

Babaannenler halalarinla aran iyiyse onlarla konuşsanda onlar babanla konuşsa en azindan senin üniversiteye girmeni bekleseler

Back
X