- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
Yaşın 18 görünüyor profilde. 16 yaşında mısın?
Ya girerken yanlış yazdım doğum tarihimi bi daha da düzeltemedim kaldı öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın 18 görünüyor profilde. 16 yaşında mısın?
Onun yerine çok hayırlı birini bulmadı için dua et bakarsın hayatını iyi anlamda değiştirecek biri olur.babnın da hayatını devam ettirmeye ihşriyacı var unutma aksininistemek bencillik olur
Canım bak oda bir insan yalnızlık çekiyor sana anlatamayacağım istekleri var ve evlenmek isteyebilir baban sevgisiz bir insansa eğer annende kalmayı deneyemez misin? Belki kadın da iyi biridir tanış görüş bi
Yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun? Durumunu açabilir misin biraz
Çok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?
Çok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?
Anlıyorum zor ama sanıyorum iki senen kalmış üniversite için şehir dışı tercih yapıp gitme şansın varYani annem istemiyor aslında. O yüzden babamlayım.
Annesi istemiyormuşCanım bak oda bir insan yalnızlık çekiyor sana anlatamayacağım istekleri var ve evlenmek isteyebilir baban sevgisiz bir insansa eğer annende kalmayı deneyemez misin? Belki kadın da iyi biridir tanış görüş bi
Gördüm canım cevap olarak yazmış bende yazdımAnnesi istemiyormuş
Haklısın istememekte16 yaşındayım
bu yaşta normaldir böyle düşünmen.16 yasindayim.
Şuan evi kim çekip çeviriyor,yemekleri kim yapıyor ?