- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.219
- 898
- Konu Sahibi lovelygirl_06
-
çok sağol canım ya sen de beni gülümsettin :) inşallah bu üzüntüm geçer biranönce..destek olduğun için çok teşekkür ederim..
selam kızlar erkek arkadaşım 2 gün önce aradı.sesimi duymak istemiş.ben de yüzüne kapattım sonra dayanamadım aradım.barışmak için aramamış..bunları hak etmediğimi söyledim,senin için neler yaptım dedim.yapmasaydın dedi..o daha iyilerine layıkmış.beni bitirmişş =( kaçmadığım için onu sevmiyormuşum..
selam kızlar erkek arkadaşım 2 gün önce aradı.sesimi duymak istemiş.ben de yüzüne kapattım sonra dayanamadım aradım.barışmak için aramamış..bunları hak etmediğimi söyledim,senin için neler yaptım dedim.yapmasaydın dedi..o daha iyilerine layıkmış.beni bitirmişş =( kaçmadığım için onu sevmiyormuşum..
sen doğru olanı yapmışsın canım. kaçınca herşey yoluna mı girecek . emin ol kaçsaydın onun gözünde daha da küçülürdün.seni sahipsiz sanarlardı. doğru olanı yapmışsın. aileni ikna etmeye çalış. sevgilini ailenle tanıştır. sevgilini tanıdıkça ısınırlar. konuyu ailene ne zaman açmıştın. çok yeni ise şimdi kızgındır. ortalık biraz durulsun. ailen alışsın duruma.
Çok zor bir durum ama sanırım umutsuz vaka, şöyle düşünebilirsin..Anne baban ikna olmuyorsa, malesef kötü bir durum ve bundan çıkamıyorsan..ayrılmak zorunda gibisin..zaten kaçarsanız mesleğinde de zorluklar yaşayabilirsin..Belki kötü ve karamsar bir itiraf, yada düşünce ama aileni kırma derim ben..evlenince aşklarda bitebiliyor ama kaybettiklerini kazanmak zor olabiliyor :26::26:
.
selam kızlar..iyi ki sizi dinleyip, kaçmak gibi bir hata yapmamışım..erkek arkadaşımla ayrıldık..annesi hasta, biran önce evlenmesi gerekiyormuş.annesi düğününü görecekmiş..onun derdi benimle evlenmek değilmiş..onun derdi kim olursa olsun evlenmekmiş..tartıştık.babam kabul etse bile hemen nasıl düğün yapacaktık..2 hafta oldu ne o aradı ne de ben..işte bana verdiği değer bu..
demin okudum yazmak geldi içimden sonra yazmadım belki de cok seviyordur adam diye..babama söylemeye korktum..onunla evlenirsem mutlu olacağımdan emin eğilim..hakaretlerinden, küfürlerinden ( bana ve aileme karşı ) bıktım artık..
Üzerinden baya bi sene geçmiş. Sonucu merak ettim açıkçası. Çünkü ben de şuan aynı durumdayım. Hatta annem beni savunurken malesef babamın çok ağır laflarına maruz kaldı... Memnun musun kararından?merhaba kızlar..25 yaşındayım. 2 senelik bi ilişkim var.babam mezhep farkı yüzünden erkek arkadaşımı istemiyor.onu görmek, tanışmak bile istemedi.benimle param için evlenmek istediğini düşünüyor bide.ben öğretmenim,o teknisyen .aslında yok öyle bişey.babam öyle görmek istiyor.ailem bizi 1 senedir ayrı biliyor.gizli gizli görüşüyoruz..erkek arkadaşım beklemekten , böyle gizli saklı görüşmekten sıkıldı.haklıda ömür boyu beni bekleymezki.kaçalım gizli nikah yapalım diyor.korkuyorum hem de çook.babam hayatta affetmez, burnumuzdan getirir, huzur vermez.aileminde gönlü olsun istiyorum ama kesinlikle olmaz diyorlar.bisürü tehdit falan.babam gerçekten çok sinirli biridir.sırf alevi değil diye evlenemiyoruz.alevi olmayı bile kabul etti.babam sonradan alevi olunmaz dedi.saçmalığa bakın ya.erkek arkadaşım ya kaçalım yada ayrılalım yeter artık neyi bekliyoruz diyor.yaşımız geçiyor diyor.onunda ailesi baskı yapıyor evlenin artık diye.ne yapıcam bilmiyorum.düşünmekten kafayı yiycem.kaçarsam herkes beraber olduğumuzu düşünecek.öğretmenim bide.off ne yapıcam bilmiyorum.lütfen yardım edin.düşünceleriniz benim için çok önemli.şimdiden teşekkürler.
Üzerinden baya bi sene geçmiş. Sonucu merak ettim açıkçası. Çünkü ben de şuan aynı durumdayım. Hatta annem beni savunurken malesef babamın çok ağır laflarına maruz kaldı... Memnun musun kararından?
Niye yüzümde bir tebessüm oluştu şu yazdiklarinizda. Aslında kızını çok seven ama önyargılarını kıramayan bir baba var. Annenizin takısı belli ki babanız üzerinde büyük. Gözüm de birbirini ileride çok seven kayınpeder ve damat canlandı. Evime gelemez diyen babanız ne zaman geleceksiniz damat diye eşinizi arayacak sürekli gibi geldi :)Merhaba canım konuyu okuyunca işte ben dedim çünkü aynı durumdayız. ben aleviyim erkek arkadaşım sünni 2009 mayısdan beri birlikdeyiz ve her gün onu daha çok seviyorum
ilk çıkmaya başladığımızda önce kardeşlerimle tanıştırdım çok sevdiler sonra annemle tanıstırdım annemde sevdi ama bu işin sonunun olmayacağını sende biliyorsun sakın baban duymasın dedi haklı babam çok sert ve çok inatçıdır bu konuda ama tek istediği benim üzülmemem sıkıntı çekmemem geçmişte bazı yaşanmıslıklar var kuzenlerimin yaptığı kötü evlilikler var gözü korkmuş adamında
ve ben dayanamadım babama hemen anlattım bilsin istedim önce şiddetle kızdı bagırdı bu ilişkiyi bitimemi istedi
baba bi tanı ön yargını bırak dedim kesinlikle karşıma cıkarma o adamı dedi neyse üstüne gitmedim ama sevgimi aşkımı bırakmadım babam 1 yıl konuşmadı aynı sofraya oturmadı benle hergün agladım babamı kırmamak için erkek arkadasımla sadece haftada 1 kez gördüm ama genede ayrılmadım ayrılamadım
bukadar sevmesem ona güvenmesem savaşmazdım. gerçi çok tükendim pes etme aşamasına geldim ama genede ayakda durdum bu süreçde en büyük dstekçim annem oldu baktı babam cok üstüme gelio kartal gibi önümde durdu korudu beni canım annem babamla kötü oldu ama genede hep benim yanımda oldu erkek arkadasımla tanıstı onunla vakıt gecirdi ve ona inandı güvendi
sana tavsiyem baban benimki gibi çok katı ve inatcıysa keleyi içten feth etmeye bak annenle kardeslerinle tanıstır
4. yılımıza girdik babam 2. yıl sonunda benle konusmaya eskisi gibi olmaya basladı. ve tm 4 yldır ne yaptıysam pes etmedin ben istemesemde babalık görevimi yapıcam nezaman istiosan evlen gelsin istesinler ama sadece 2 kez gorucem bi geldikleri gün istemeye bide dügününde baska evime gelemezler sana kapım acık ama o evlenicegin adam gelemez dedi ben acele etmiyorum asla kacmakda aklımın ucundan geçmedi ailemin boynunu bükemem babam tam olarak ikna oldugunda evlenicem heralde seneye olur :)))
umarım babama karşı mahçup olmam umarım dediği komplo teorileri evliligimde basıma gelmez :)
bu ayrımı bizler bitiricez benim cocugum ayrım nedir bilmicek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?