- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.815
- 448
gerçekten çok haklısın kendimizi korumaya geçmeye o kadar hazırız kii malesef...
uç konular hariçççç ben böyle empati kurmaya çalışıyorumm...
bu arada imza kısmında yazan söze bayıldımmm![]()
Tesekkür ederim cnm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten çok haklısın kendimizi korumaya geçmeye o kadar hazırız kii malesef...
uç konular hariçççç ben böyle empati kurmaya çalışıyorumm...
bu arada imza kısmında yazan söze bayıldımmm![]()
Ben cok farklı bir yerden bakıcam simdi kimse bana kızmasın lütfen ama bir kayınvalide gelinine bunları yapsaydı hangimiz oda haklı biricik oglunu evlendirdi derdi? Yani ben bunu normal göremiyorum yaslı insanlar elbette kırmıycaz, üzmüycez ama hep sus yut yapmakta kolay birsey degil.
Kabullenmesi zor olur elbette bu konuda anlıyorum ama azarlamak, bagırmak vs. cok cok üzücü seyler. Esiniz cok sabırlıymıs bravo baska bir damat olsa bence cok daha farklı seyler de yapabilirdi aslında babanız burdan pay bicsin demedigim kalmadı ama bana bir saygısızlıgı olmadı diye!
sana öyle diyor ama anlaşılıyorki içten içe kabullenememiş evlenmeni..
aranıza farklı bir erkek girdi kıskanıyor biricik kızını ama bişey
yapamadığı için bu şekilde davranıyor..
işin zor ..eşinle babanı çok fazla aynı karade tutmasan sen kendin
gidip gelsen eşini sorduklarında bahane yaratsan ..
eşin arada sırada uğrasa ..belki ancak böyle çözülür en azından bir süre daha
torun olunca unutur ikinizide ..
onunla uğrasmaktan size bişey demez![]()
cok zor ısınız
benım babam da sızın kı kadar olmasa da aynı tepkılerı verıyor
evlılık asamamızda hıc ıstemedı
esımı cok sevdıgını ama benım evlenmemı ıstemedıgını soyledı
esımı cok sevıyor esım de sagolsun cok saygılı
ama babam kazancımızı nasıl degerlendırecegımıze, tatıle nereye gıdecegımıze,
cocugumuzu nasıl yetıstırecegımıze ve evdekı ıs bolumune varana kadar herseye karısıyordu
ılk zamanlar alttan alabıldık ama ben esımden once patladım
dayanamadım bu kadar kontrol altına alınmaya calısmaya
sımdı ızınlı gunlerımızde aksama kadar gıtmedıysek ve aramadıysak hemen arar hadı gelın dıye
gelmezsek ertesı gun nereye gıttıgımız cocuga ne yedırdıgımıze varana kadar sorar
ben uygun bır dılle set cekıyorum konusmalarına
ılk zamanlar zor gelıyordu ama sımdı kırıldıgını bellı etmıyor en azından
ama ne o mudahaleden vazgectı ne de ben onu uyarmaktan
yanındakı tek evladı ve tek kızı benım
bundan oluyor sanırım
abım hıc karıstırmaz zaten abıme de karısamaz bıle
ıyı sız bılırsınız der kapatır konuyu ıcı ıcını yese bıle
sanırım kız evlatlarına daha fazla nazları gecıyor
Babanızın şeker, tansiyon,kollesterol vb.. rahatsızlıkları varsa eğer bunlarda tetikliyor olabilir.
babadır kötülüğünüz için hiçbişey söylemez, kız cocuklarıda babaları için çok başkadır.
sizin üstünüze çok düşüyorsa eğer dolayısıyla belkı farkında olmadan kırıcı ve anlış
anlaşılmalara meyil verecek davranışlarda bulunabilir. en azından eşiniz ailenize gıtmek
ıstemesede siz gidin bence. yine canınızı sıkacak konular açılıg gibi olursa hemen sarılın
bir iki öpücük kondurun ortamın konusunuda havasınıda hemencik değiştiriverin. benım fıkrım bu yonde
valla aslında burada en kötü durumda olan sensin canım..
arada kalmak ara bulmak zor bilirim..
bırak bi süre görüşmesinler..baban sorduğunda uygun bir dille konuşursun..
yada annen konuşsun..
huyu böyle isede pek yapacak bişey yok gibi.. değişmez..![]()
Allaha şükür bir rahatsızlığı yok, benim yüzümden olsun da istemiyorum ama sarılmak, öpmek falan ona göre seyler değil. Kendi isterse ancak o zaman. Ben yaklasırsam ters tepkiyle karsılasırım ve üzülürüm.
Elimden geldiği kadar gitmeye calısıyordum hep, eşime yüklenmiyordum kendi isterse gelsin diyordum, ki hala da öyleyim ama cidden yorulmaya basladım ben de...
Yaptıkları evime yansıyor. Eşim ona birsey söylemiyor bana surat asıyor. Ya da ben gitmek istiyorum dediğim de "tabi git git" diyo. "Seni nasıl üzeceğini gör" demek istiyor.
Yıllardır mücadele ediyorum ve tam olarak cıkmazdayım.
walla ne desem bilemedim. ozaman bir iki hafta ara verin gıtmeyın annenızlede dısarda yada telefonlar gorüsürsünüz.
belkı babanız hatasını anlar. olabılır mı kı. eşinizde haklı eşinizden yana hic bir yorum yapamayacagım. haklı netıcede...
Haklısın arada kalan benim. Ömrümüzün sonuna kadar böyle mücadele edeceğiz galiba.
Bu akşam gideceğim ve olay cıkacak eminim. Ben yine sükunetimi bozmadan derdimi anlatacağım. Velev ki anlamadı aynen yazdığın gibi geri çekeceğim kendimi. Özlesin. O görmek istesin. İnş anlar![]()
Bunları yapan babamda olsa,annemde olsa,kayınvalidemde olsa,vs. ne evine giderim ne de görüşürüm.
Herşeyden önce bana saygısızlıktır bu,ben bir aile kurmuşum iyi ya da kötü,buna herkesin saygı duyup müdahele etmemesini isterim.Üstelenirse kapıyı çekip giderim.
Arkadaşım sende üzülme,sonuna kadar haklısın.Eşin bu zamana kadar susmuş hayret ettim.Benim eşime yapılsa bunlar iki dakika sabredemezdi keza bende öyle.
Bunları yapan babamda olsa,annemde olsa,kayınvalidemde olsa,vs. ne evine giderim ne de görüşürüm.
Herşeyden önce bana saygısızlıktır bu,ben bir aile kurmuşum iyi ya da kötü,buna herkesin saygı duyup müdahele etmemesini isterim.Üstelenirse kapıyı çekip giderim.
Arkadaşım sende üzülme,sonuna kadar haklısın.Eşin bu zamana kadar susmuş hayret ettim.Benim eşime yapılsa bunlar iki dakika sabredemezdi keza bende öyle.
Annenizle konustunuz mu pekı bu durumu.babanızın neden boyle yaptıgını,
yada esınızle ılgılı sıkıntılsı var mı? yada annenız babanıza; neden boyle yapıyosun, cocuklar
uzuluyorlar, farkındamısın gıbı konusmalar gectımı kı arlarında.
yani demem o ki annenız azıcık agzını arasaa :)
Sert çizgiler çekemediğim için sınırlarını aştı.
İşte bu önemli noktayı hep gözardı ediyoruz ve yıpranan kendimiz oluyor,başkası değil..
Yalnız babana asla küsme,mesafe koy..hatta görme.Ölümlü dünya,yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.
Ben babamı küsken kaybettim,acısı öyle derinki geçmiyor bir türlü.Haklıda olsam içimdeki bu vicdan azabının tarifi yok..
Annem yıllardır yoyo gibi bi ona gitti bi bana geldi. Babama laf anlatmak imkansız. Kadıncağız paraladı kendini. Karışma onlara diyor arkasını dönüyor babam facebooktan mesaj yağmuruna tutuyor :)))) Şaka gibi ya. Rest cekiyor, rahat bırak onun evi onun arabası diyor dışarı cıkınca cepten arıyor. Yani altında yatan sebebi de, nasıl önüne gecebileceğimizi de bilmiyoruz :) Son beş yıldır böyle cünkü :d Hani derler ya çilekeş annem aynen öyle![]()
son 5 yılda ne degıstıde babanız boyle oldu kı.
kac yıllık evlısınız ? ozaman face e dıkkat etmeyın.
kasıtlı bişeyler demek ıcın aradıgını anladıgınız zaman
telefonlarına cvp vermeyın..... diyorum ama bu seferde
daha beter etmeyelım :18:
son 5 yılda ne degıstıde babanız boyle oldu kı.
kac yıllık evlısınız ? ozaman face e dıkkat etmeyın.
kasıtlı bişeyler demek ıcın aradıgını anladıgınız zaman
telefonlarına cvp vermeyın..... diyorum ama bu seferde
daha beter etmeyelım :18:
Beni biraz erkek gibi yetiştirdi, erkek arkadaşlarımı vs bilirdi anlardı ama her zaman güvenirdi. 2007 de mezun olduğumda y.lisans yapıcam, akademisyen olucam sanıyordu ben evlenicem dedim. Evlenirken de yapabileceğimi anlattım ama anlamadı :) Olay orda koptu zaten. Benim pamuk babam gitti yerine nemrut biri geldi. 7/24 böyle değil tabi ki ama biz mayın tarlasındayız :) Ya olay cıkarsa diye
1 yıllık evliyiz canım daha. Bu aksamdan sonra ona biraz süre tanıycam, bir iki zarf atıcam baktım düzelmiyor mecburen mesafeli olucam. Tamam koca her zaman bulunur baba bulunmaz ama ben niye gül gibi evliliğimi babam yüzünden harcayayım ki?