- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
-
Doğru yapıyorsun babanı evliliğine karıştırma o eşini yetersiz görüyor, sana layık olmadığını düşünüyordur sevse damata bu harekette bulunmaz ,zaten
Babanızın eşinize daha iyi gelirli bir iş bulmasına neden kızdınız anlamadım. Başkası olsa Allah razı olsun der.
Evet doğru damadını sevmediği için daha iyi bir iş bulmaya çalışmış çok haklısın. Mükemmel bir yorum olmuş.
adam evlenmeyi becermiş kadınınada bakmayı becerecek, babasının kocasına iş bulması erkeğin gururunu kırar, evli kız evlatlarına müdahaleye karşıyım ben ,adam olsun kendi iş bulsun,kızın babasına ne?
adam evlenmeyi becermiş kadınınada bakmayı becerecek, babasının kocasına iş bulması erkeğin gururunu kırar, evli kız evlatlarına müdahaleye karşıyım ben ,adam olsun kendi iş bulsun,kızın babasına ne?
Bu zamanda torpilsiz iş zor. Benin babam da eşime iş buldu eski işinden daha iyi imkanlarla. Eşim de çok sevinerek geçti yeni işe. Hiç te gururu kırılmadı.
KIZIN BABASINA NE?
Bu yorumunuzu hiç beğenmedim.
Benm babamda bu yapıdadır yardımı sever karışır hep. Neden gururu kırılsın? Adam pimpirikli bişey demekki gurur yaparsa.
Kendi oğlu gibi görmüş iş buluyomuş bulur bulur karısıda desinki "benim babam böyle aldırma kocacım".
Ne yani iş buluyo diye yuvasımı yıkıldı ..
yazık yazık bu düşünceniz çok yanlış BABA kolay bulunmuyor
aileler yeni evlilere çok karışıyor yuvalar yıkılıyor ,benim ailem,senin ailen meselesine dönüyor ,mesleksiz erkekler tabi başka bir dert
erkekten erkeğe değişir bu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?