- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
-
arkadaslar yorumlarınız ıcın saolun ama babamı tanımıyorsunuz gecen gun bıze verdıgı bı kac seyı gıdıp baskasına anlatmıs o kişide eşime demıs bıde babam sınırlarını cok zorladı artık ben iş bulmasına bısey demıyorum ama başa kakıyor ona buna anlatıyor eşiminde zoruna gıtmıs yapılan ıyılık soylenırmı dedı haklı bu durumda eşim bıraz gururlu onun ıcın huzurum kacmasın dıye bısey dıyemıyorum
valla kafam cok karısık bılmıyorum ıkısı arasında kaldım ben babama gıcık oldu baana iş bulup durmasın dedı benımde ıster ıstemez evde huzurum kaçıyor babama kızıyorum ustelık hamıleyım ne yapayım bılmıyorum kac gundur canım sıkkın babama kızıyorum gunaha gırıyorum kızmasam bı ayrı of
benım eşim zaten son zamanlarda cok degıstı konusmam dedıgı ınsanlarla cok tatlandı babamın hakkında atıp tutmuslar.... esımı doldurmus galıba ıyıce eşimde hemen gaza gelmiş... olay bu arkadaslar benım eşimde adam olsa konusma dedıgım ınsanlarla konusuyorya zaten bıttı benım için ama cocugum ıcın susuyorum
bir evlat olarak yazdıklarını hayretler içinde okuyorum baban ne yaparsa yapsın ne kadar hatalı olursa olsun ona evime karışma demen çok haksızlık babamdan bir şey görmedim diyorsun evlenene kadar nerede kalıyordun kim doyurdu seni ihtiyaçlarını kim karşıladı bence nankörlük yapıyorsun eşinin görevi sana bakmak babanda senin iyi şartlarda yaşaman için eşine iş fırsatları sunuyor ne var bunda sen eşinin evde oturmasına nasıl razı olabiliyorsun artı eşim babamı sevmiyor haklıda diyorsun sen nasıl bir evlatsın eşini nasıl haklı bulursun o senin dünyaya gelmene vesile oldu hiç bir şey yapmamış olsa bile kusura bakma ama sen gerçekten kötü bir evlatsın ben babam için ölürüm onun her daim benim hayatımda evimde işimde her anımda yeri var onun söylediklerini emir kabul ederim Allah razı olsun eşimde çok saygılı ve sevgili babama karşımerhaba arkadaslar... Konuyu anlatayım oncelıkle benım eşim inşaatta calısıyor. bazen iş oluyor bazen olmuyor eşimle anlastık tamam dedık aslında işi bu degıl ama su an için mecbur yapıyor.. neyse babamda ne hıkmetse eşim bazen evde duruyorya süreklı iş buluyor eşime halbukı bız eşimle anlastık ben burda çalısacam dedı tamam dedım ama babam anlamıyor artık ne yapacagımı şaşrdım eşimi cok sevıyorum incıtmekten korkuyorum bazen elımde olmadan suratımı asıyorum ama ne yapıyım arada kaldım artık en son gecen babamla tartıstık dedmkı karısma benım evıme senden ekmek ıstemıyorum as ıstemıyorum nıye benım kocama iş bulup duruyon dedım oda işte sureklı gıder ıyı olur dedım ya o elın oglu ben bısey dıyemem eve ekmek getırıyormu getırıyor eee o zman ne dıcemkı yanı bayagı tartıstım ya cok moralım bozuk hıc bı zman babamdan destek goremedım sımdıde emınım korkuyordur para ısterım aş ısterım dıye korkuyor herhalde eşimde sevmıyor babamı haklı cunku sıktı artık ben bıle bunaldım yaa sız olsanız ne yapardınız benım ne yapmam lazım arada kaldım yardım ıstıyorum
benım eşim zaten son zamanlarda cok degıstı konusmam dedıgı ınsanlarla cok tatlandı babamın hakkında atıp tutmuslar.... esımı doldurmus galıba ıyıce eşimde hemen gaza gelmiş... olay bu arkadaslar benım eşimde adam olsa konusma dedıgım ınsanlarla konusuyorya zaten bıttı benım için ama cocugum ıcın susuyorum
arkadaslar yorumlarınız ıcın saolun ama babamı tanımıyorsunuz gecen gun bıze verdıgı bı kac seyı gıdıp baskasına anlatmıs o kişide eşime demıs bıde babam sınırlarını cok zorladı artık ben iş bulmasına bısey demıyorum ama başa kakıyor ona buna anlatıyor eşiminde zoruna gıtmıs yapılan ıyılık soylenırmı dedı haklı bu durumda eşim bıraz gururlu onun ıcın huzurum kacmasın dıye bısey dıyemıyorum
haklısın bende aynen ole yapacam babamla konusacam artık baska carem yok ondan sonrada babamın hakkında eşime hıcbısı demıcem muhatampta etmem bundan sonrada gıcık olmaz herhalde aptal yane eşinizi bitirin, ne babanıza karşı gelin..
babanıza güzel lisanla durumu izah edin, tamamdır..
ben hatayı bu cocugu ıstemekle yapmısım daha ıyı anladım cunku eşimi hıc tanıyamamısım ... bazen karnımdakındednde nefret edıyorum dıyorum öldursem ama onun ne sucu gunahı var suçu var bütün hatalar gunahlar benım
o istemıştı bunu ona guvendım ama hata yapmısım hemde coook ona kinlenınce buda zor gelıyor ama o benım canım tabıkıde o kadar doluyumkı sacmalıyorum ben işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?