Babam geldi

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
En son 15 ay önce gelmişti evime. Bugün geldi yine yarın gidecek. Öyle mutsuz ki.tum aile gerildik bir şey mı oldu diye.soruyoruz yorgunmus.bir gün rol yapamaz misin.torunlarini seviyor gibi davranan az misin.az biraz sevgi kırıntısı ya çok mu şey istiyorum acaba. Eşim dese ki evet babası var,kızını seviyor,torunlarını seviyor.
Öyle yalnız,öyle boşlukta,öyle sevgisiz hissediyorum ki...

İnsan istiyor değil mi ? Benim babam da çocuklarımla ilgilensin , sevsin. Çocuklarım da dedelerini sevsinler. Ama adamın huyu buysa değişmez maalesef. Zorlasa da yapmacık durur. Üzüldüm adınıza.

İnsan istiyor değil mi ? Benim babam da çocuklarımla ilgilensin , sevsin. Çocuklarım da dedelerini sevsinler. Ama adamın huyu buysa değişmez maalesef. Zorlasa da yapmacık durur. Üzüldüm adınıza.
Çocuklardan rahatsız oldu bir de iyi mı.ilhi çekmeye çalışıyorlar,yaşları gereği.hissettim ya sesten rahatsız oldu.oyke mutsuzum ki bu akşam,gozumde hiç uyku yok,eski günlere döndüm

Gelmeseymis keske....
Aynen böyle düşündüm ben de,bir haftadır evinden uzakta,5 gün erkek kardeşimle kaldı dün kız kardeşinden bugün bende.en yorgun günü bana denk geldi.insan kendini bilir,bu evde üç çocuk olduğu malum,ya direk bana gel yorulmadan,ya da son gece de idare et rol yap,eşim kaç kere sordu babamın nesi var diye

Tam olarak neyin yorgunlugu? Tas mi tasimis? 3 cocuga surekli bakan ana baba ne yapsin? Devir cok kotu. Nineler, dedeler hepsi bir tuhaf olmus...

Of ya her şeyden bi bit yeniği çıkarmayın ya baba bu arkadaşım baba baba, yorgun demekki. Sırf çocuğunuzu sevmiyor diye mi bu keşke gelmeseymiş laflarınız?
Cidden bizim kızlarımız evlenince bir de çocukları olunca sanıyorlar ki dünya sadece onların etrafında dönüyor, herkes çocuklarını sevsin adeta tapsın.!
Biraz siz babanızı sevin de yorgun argın dinlenmesine izin verin. !

Kimse çocuğuma yapsın tribinde değilim inan bana. Babam hayatı boyunca sevgi vs göstermedi bize zaten,anneme hala alisamadigini haykırdı bana daha geçen yıl.hepiniz olun de kurtulayım dedi üniversiteyi kazandığım sene. Mezuniyet törenimde sana harcafigim parayla dükkan açarsın dedi. Çok dayak çok baskıyla büyüdüm. Ama insan evlenince ,en azından el oğlunun yanında biraz baba istiyor yanında.

Babanız hep böyleymiş fazla bir şey beklemek sadece sizi üzer. Eşiniz sorduğunda da yapısı böyle diyip gülün geçin bence çok zor değil.

Malesef herkes anne baba olamıyor, ben artık bu da bizim imtihanımızmış diyip kabul etmeye çalışıyorum. Çok şükür ki büyüdük, ailemizi kurabildik, onlar yüzünden başka hatalar yapmadık ...
Allah yardımcın olsun, üzme kendini. Ne yapalım , biz kendi çocuklarımıza aynı hataları yapmayıp iyi anne - babalar olabilelim inşallah

Adam melekmiş de ,ilk defa eşinizle tanışmış ve şeytana dönmüş gibi yazmışsınız.
Kendi ailesine kötü davranan, yabancı olan eşinizin yanında melek olmayacaktı ya.
Boşuna üzülmeyin.

Üzülme desem de üzüleceksin..
Sizinki babanız varken babasızlığı yaşamak gibi ne tuhaf şu hayat.. Rabbim babanızın gönlüne sevgi merhamet versin.. sanırım babanız kendi ailesinden sevgi merhamet sahiplenme gibi sıfatları almadığı için size veremiyor.. siz evladınıza iyi ana baba olun..
Eşiniz iyi bir insansa kenetlenin ona dediğini yapın karşılıklı tabi bağınız olsun..
Eşinize de babanızın olağan tavrının böyle olduğunu ne olursa olsun sizin saygıda kusur etmeden göreviniz misafirinizi ağırlamak olsun.. Rabbim kolaylık versin size..

Yanımda keyifsiz biri varsa ben yatmaya gönderiyorum canım sen de gönder gitsin yatacağı odada takılsın o zaman. Baba yorgunsun galiba odanı hazırladım sen geç artık de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…