Çocuklardan rahatsız oldu bir de iyi mı.ilhi çekmeye çalışıyorlar,yaşları gereği.hissettim ya sesten rahatsız oldu.oyke mutsuzum ki bu akşam,gozumde hiç uyku yok,eski günlere döndümİnsan istiyor değil mi ? Benim babam da çocuklarımla ilgilensin , sevsin. Çocuklarım da dedelerini sevsinler. Ama adamın huyu buysa değişmez maalesef. Zorlasa da yapmacık durur. Üzüldüm adınıza.
Aynen böyle düşündüm ben de,bir haftadır evinden uzakta,5 gün erkek kardeşimle kaldı dün kız kardeşinden bugün bende.en yorgun günü bana denk geldi.insan kendini bilir,bu evde üç çocuk olduğu malum,ya direk bana gel yorulmadan,ya da son gece de idare et rol yap,eşim kaç kere sordu babamın nesi var diyeGelmeseymis keske....
Tam olarak neyin yorgunlugu? Tas mi tasimis? 3 cocuga surekli bakan ana baba ne yapsin? Devir cok kotu. Nineler, dedeler hepsi bir tuhaf olmus...Aynen böyle düşündüm ben de,bir haftadır evinden uzakta,5 gün erkek kardeşimle kaldı dün kız kardeşinden bugün bende.en yorgun günü bana denk geldi.insan kendini bilir,bu evde üç çocuk olduğu malum,ya direk bana gel yorulmadan,ya da son gece de idare et rol yap,eşim kaç kere sordu babamın nesi var diye
Kimse çocuğuma yapsın tribinde değilim inan bana. Babam hayatı boyunca sevgi vs göstermedi bize zaten,anneme hala alisamadigini haykırdı bana daha geçen yıl.hepiniz olun de kurtulayım dedi üniversiteyi kazandığım sene. Mezuniyet törenimde sana harcafigim parayla dükkan açarsın dedi. Çok dayak çok baskıyla büyüdüm. Ama insan evlenince ,en azından el oğlunun yanında biraz baba istiyor yanında.Of ya her şeyden bi bit yeniği çıkarmayın ya baba bu arkadaşım baba baba, yorgun demekki. Sırf çocuğunuzu sevmiyor diye mi bu keşke gelmeseymiş laflarınız?
Cidden bizim kızlarımız evlenince bir de çocukları olunca sanıyorlar ki dünya sadece onların etrafında dönüyor, herkes çocuklarını sevsin adeta tapsın.!
Biraz siz babanızı sevin de yorgun argın dinlenmesine izin verin. !
Babanız hep böyleymiş fazla bir şey beklemek sadece sizi üzer. Eşiniz sorduğunda da yapısı böyle diyip gülün geçin bence çok zor değil.Kimse çocuğuma yapsın tribinde değilim inan bana. Babam hayatı boyunca sevgi vs göstermedi bize zaten,anneme hala alisamadigini haykırdı bana daha geçen yıl.hepiniz olun de kurtulayım dedi üniversiteyi kazandığım sene. Mezuniyet törenimde sana harcafigim parayla dükkan açarsın dedi. Çok dayak çok baskıyla büyüdüm. Ama insan evlenince ,en azından el oğlunun yanında biraz baba istiyor yanında.
Malesef herkes anne baba olamıyor, ben artık bu da bizim imtihanımızmış diyip kabul etmeye çalışıyorum. Çok şükür ki büyüdük, ailemizi kurabildik, onlar yüzünden başka hatalar yapmadık ...Kimse çocuğuma yapsın tribinde değilim inan bana. Babam hayatı boyunca sevgi vs göstermedi bize zaten,anneme hala alisamadigini haykırdı bana daha geçen yıl.hepiniz olun de kurtulayım dedi üniversiteyi kazandığım sene. Mezuniyet törenimde sana harcafigim parayla dükkan açarsın dedi. Çok dayak çok baskıyla büyüdüm. Ama insan evlenince ,en azından el oğlunun yanında biraz baba istiyor yanında.
Üzülme desem de üzüleceksin..Kimse çocuğuma yapsın tribinde değilim inan bana. Babam hayatı boyunca sevgi vs göstermedi bize zaten,anneme hala alisamadigini haykırdı bana daha geçen yıl.hepiniz olun de kurtulayım dedi üniversiteyi kazandığım sene. Mezuniyet törenimde sana harcafigim parayla dükkan açarsın dedi. Çok dayak çok baskıyla büyüdüm. Ama insan evlenince ,en azından el oğlunun yanında biraz baba istiyor yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?