Babam Gene Babam ... !

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.811
4.469
103
31
İşyeri ile alakalı konu açtım.Servis sıkıntılı dedim ya.Tekrar aradık.Servisciyi maalesef eleman çokmuş.Cok dolaniyormus.Belli noktalardan alabilirmis.Babamda ısrar ediyor.Cadde üzerine geçtiği yerin hemen yakın yok illa şurada Alican dedi.Dolmusa bin dedi.Babam işte ben olmadigim gün nasıl gidip geleceksin yaptı.1 2 hafta dene git.Arkadaslarim da ben ne anladım yol parasi vereceksen servise binmeye ne gerek var diyorlar.Beni ters istikamete ısrarla çağırıyor.Halbuki 100 metre öteden alacak.Yok anlamıyor.

Bu konudan sonra sinirlendi.Bana İzmir'deki kadın(kv)'ı sen haklı çıkarıyorsun.Annen senin yüzünden öldü dedi ya.Sinirden ağladım.Dayanamadim.Ex bana kızardı.Babanin yanlışlarını görmüyorsun diye şimdi hak veriyorum.Babam nerede ne konuşacağını bilmiyor.Bunu arkadaşlarımla da tartıştım.

Benim annem böbreklerini usutuyordu.Babannem Alzheimer olduğu için ve idrar kaçırma problemi vardı.90 yaşına geldi bu arada.Surekli onu yıkıyordu.Haliyle titiz olduğu içinde usutup hastalaniyordu.Surekli ben bugüne kadar ne halama ne amcamlarla ne babama annem sizin yuzunuzden hasta oldu.Babanneme sizde bakmadiniz demedim.Suclamadim.Babamin gelipte İzmir'deki kadını haklı çıkarıyorsun annen senin yüzünden öldü derken dedi.Agladim sinirle odama gittim.Pesimden geldi.Ne var abartma dedi.Sizce abarttım mi ?

Ben Dünya'ya sürekli aşağılanmaya mi geldim ?
*Annen senin yüzünden öldü.
*Baban seni satıyor ?
*Baban başlık parası istiyor ?
*Sen dolandırıcı misin ?
Annem hayatta olsaydı bunların hiçbirini kimseye soylettirmezdi.

Babam böyle yaptıkça eski kişiye hak veresim geliyor.İsyerimde sorun olur
Anlatırım.Bana hak verirler.Sonra sen ne yaptın da ? Adamları çıldırttın ?
1 sene önce eşimle aramdaki daha doğrusu kv olan babama anlattım.Bunu yüzüme vurdu.
Eşim gelmis sen niye K.Kulubu'ne uyesin.Ozelimizi anlatıyorsun.Falan.
Arkadaşıma anlatsam sana akıl veriyor.Falan filan.
Ben ne yapayım hep hakaretleri sineye mi çekeyim ?

Yanlış kişiyle evlendim problemimi babam yüzüme vurmasın diye gizleyeyim ondan sonra aldatılmış veya dayak yemiş bir kadın olarak ( Örnek verdim sadece) yaşamaya devam edeyim ?
Sırf insanlar konuşmasın diye ?

Konu nasıl vefat etmiş kadına geliyor ya? Söylenenler çok çirkin.
Ben eski kv mi haklı cikariyormusum.Guya annem benim yüzümden dert sahibi olup ölmüş.
Ee benim kayınbaba yanarak yalnız vefat etti.Ben ona dedim mi ? Tek öldü.Yalniz oldu senin eski kocan dedim mi ?
Yada babama sen babanneme baktirdin.Herkese ezdirdim dedim mi ?

Valla hepsi garip bişi diyemicem

Kız iş yeri servisinden olay nasıl ex kişisine geldi yahu. Baban evet kötü bir cümle kurmuş sana yaşlandıkça zorlaşıyorlar maalesef. Nur seni anlayacak kuzenin halan teyzen falan yok mu biraz gidip dertleşsen akıl danışıp rahatlasan

Konudan konuya atla ordan kv atla

Ve en atlanmayacak yere özenle atlayan ve bunu yapan
Nuran bide eşim diyorsun ya ne desem az sana

Bence sen babanı çekeceğine o yolu çek 45 dk yürü çok daha iyi

baban çok densiz bazı laflar denmez

I

Ahhah ben bu aralar fal bölümündeyim gelsene oraya da ahahaha
Belli bir eğitim durumu olsa böyle şeyler yapmayacak ama eğitimi de tam değil. Sürekli eski eşi babası kvsi arasında sıkışmış kalmış.
Fala inanmıyorum ama bir ara bakarım. Burçlar bölümü favorim

Gidiyorum.Teyzeme geçen ay gittim.Onunda cenazeleri var bugün
Eniştemin abisi vefat etti.Diger 2 teyzeme sogugum.Halamda öyle soguguz.

Aslında tek sorunu kocası ve onu sevmesi.. annesi de ölmüş sonra birine tutulmuş. Bağlanmış sonuç hayal kırıklığı. Aslında anlamak lazım

Sana bunu söylemiştim üniversite okumak insana farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Ondan bahsettim. Yoksa küçümsemek için söylemiyorum.
Orası öyle.Pismanligim var bu konuda.Bura içinde babama dedimki.Bak zor sikintili gitmeyim sen yarın git bir iki hafta dene dedi.
Sonra ukala diye hep kizarda piskopatsin.İzmirdeki kadını haklı çıkarıyorsun yaptı.Hemen karşılık veriyorsun.Diyor.

Servisçi ile baban neden görüştü? Niye beraber arıyorsunuz?

Bir ii bulup, işe başlama süreci bu kadar kavgalı hale gelmemeli. Nasıl bu hale geldi?

Sen babanı boşver yaşlanınca huysuz oluyorlar. Çalış paranı biriktir bir yandan eğitimini tamamla. Şimdi artık çöpçü ilanında bile üniversite mezunu olma şartı var. Pişmanım diyorsun da millet 50sinde okuyor. Pişman olacak bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…