Babam gereksiz çok konuşuyor...

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
babam o kadar gereksiz konuşuyor ki bazen ağzına bant yapıştırasım var acaba sadece benim babam mı böyle

Son düzenleme:
Tüm babaları bilmem de tüm evlatlar babalarına "abuk sabuk" diyecek haddi kendilerinde görmüyorlar onu biliyorum.

eğer seninde annen kanser olsaydı ve baban annene saçlarını kazıtalım mı diye zamansız bi soru sorsaydı sende derdin emin ol hastalıkla uğraşmak babamla ğraşmaktan daha kolay

tatlım baban annene doğruyu söylemiş..eğer saçları dökülecekse kazıtmak en iyisi tutam tutam dökülüp acı çekmesinden daha iyidr..o açıdan demiştir..bende kanseri atlattım ALLAH yardımcınz olsun.psikolojisi çok zor olur önemli olan güçlü olmak önce siz hassasiyetliğinden ve lafları cımbızla seçmekten vazgeçin..annenizi mutl uetmeye çalışın yeter..

eğer seninde annen kanser olsaydı ve baban annene saçlarını kazıtalım mı diye zamansız bi soru sorsaydı sende derdin emin ol hastalıkla uğraşmak babamla ğraşmaktan daha kolay

Allah annenize şifa versin. Cümle sonunda gülen sıfat bulunması ve dahi durumun oldukça rahat bir tavırla yazılması sonucunda sadece ben değil kim olsa derininde can yakan bir durumun olduğunu tahayyül edemez. Babanızı tanımıyorum. Lakin benim babamın da az konuştuğunu iddia edemem. Hatta mutfaktaki kaloriferin üzerinde duran yağın, neden orada bulunduğunu sorgulayacak kadar lüzumu olmayan cümleler sunabiliyor anneme. Benim annem kanser değil. Ancak kanser olsaydı ve babam annemin canını yakabilecek bir cümle kursaydı, bunu bu şekilde ifade etmezdim. Bittabi derdinizi nasıl ifade edeceğiniz sizin tercihinizdir lakin bu ifade şekli ile, benim gibi alelade bir konu olduğunu düşünenler olacaktır. Tekrar ediyorum Allah annenize şifa versin.

Edit: Mesajınızdan bazı kısımları silince benim söylediklerim havada kalmış. Neyse ki mesajın bu hali derdinizi daha iyi yansıtıyor.

Son düzenleme:
Allah annenize şifa versin. Cümle sonunda gülen sıfat bulunması ve dahi durumun oldukça rahat bir tavırla yazılması sonucunda sadece ben değil kim olsa derininde can yakan bir durumun olduğunu tahayyül edemez. Babanızı tanımıyorum. Lakin benim babamın da az konuştuğunu iddia edemem. Hatta mutfaktaki kaloriferin üzerinde duran yağın, neden orada bulunduğunu sorgulayacak kadar lüzumu olmayan cümleler sunabiliyor anneme. Benim annem kanser değil. Ancak kanser olsaydı ve babam annemin canını yakabilecek bir cümle kursaydı, bunu bu şekilde ifade etmezdim. Bittabi derdinizi nasıl ifade edeceğiniz sizin tercihinizdir lakin bu ifade şekli ile, benim gibi alelade bir konu olduğunu düşünenler olacaktır. Tekrar ediyorum Allah annenize şifa versin.

Edit: Mesajınızdan bazı kısımları silince benim söylediklerim havada kalmış. Neyse ki mesajın bu hali derdinizi daha iyi yansıtıyor.

biz hastalığı yeni öğrendik bunun için çok erken bi zaman ve açıkçası bende yeni toparlanıuyrm kafa dağıtmak amacım babama çok sinirliyim.

Canım üzüntülü olduğunu biliyorum aynı endişeleri yaşayanlar seni en iyi anlayanlar şuan, iyi şeyler düşünmeye çalış dediğim gibi, babanı da boşver daha önce de söylemiştim, annem hastanede yatarken beyin kanaması geçirdiğini söylediğim de bana söylediğini bi hatırla, onunda yapısı bu yapacak birşey yok. :50:

biz hastalığı yeni öğrendik bunun için çok erken bi zaman ve açıkçası bende yeni toparlanıuyrm kafa dağıtmak amacım babama çok sinirliyim.

aslında size teşekkür ederm bi an tezatlığı farkedemdm açıkçası o yüzden sildim. yanlış anlaşılsın istemem çünkü rahat biri değilim bir ev var benim üstümde kardeşlerim babam annem bazen kaçmak istiyrm bilemezsiniz yani

Benim babamda çok konuşur evde olan biten her şeyi sorgulayacak enerjiyi kendinde bulur :31:
Tabi sizin durumunuz farklı Allah sabır ve şifa versin...

aslında size teşekkür ederm bi an tezatlığı farkedemdm açıkçası o yüzden sildim. yanlış anlaşılsın istemem çünkü rahat biri değilim bir ev var benim üstümde kardeşlerim babam annem bazen kaçmak istiyrm bilemezsiniz yani

Rica ederim. Rahat biri de olabilirsiniz bunu kimse sorgulayamaz. Lakin dediğim gibi derdinizi anlatırken kullandığınız üslup karşısında ciddiyetsiz yorumlar almanız muhtemeldi. Neyse ki düzeldi. Geçmiş olsun tekrardan.

Canım konu sahibi yeni üye aynı zaman da arkadaşım olduğundan yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Bahsettiği gibi annesi' nin çok kısa bir süre önce kanser olduğunu öğrendiler. Babası da zor bir insan, hastalığını ilk öğrendiklerinde konu sahibi arkadaşıma pis, kötü demiş direkt. Hani bunun bi alıştırması vardır, işten çıkıp eve gelmesini beklemesi vardır. Annesi' nin baş ağrıları ve sese tahammülsüzlüğü var, tv açmayın diyor, babası pek umursamıyor inatla kumandayı arıyor vs. Haliyle babanın bu tavrı ev halkını daha bi fazla geriyor. Kafasını dağıtmak, moralini düzeltmek için de eğlenceli bir üslup seçmek istedi zannediyorum.. :34:

Son düzenleme:
Back
X