4 buçuk senedır bı sevgılım var. Benımle tanışmadan önce işi gücü yoktu, üniversiteyi yarım bıraktı falan. Annesi babası o çok küçükken boşanmış. Babaannesı bakmış onu. Parçalanmış bır aıle yanı.
Aılem ılışkımı öğrendi 2 sene önce. ayrıl dedıler kabul etmedım. sevgılım evımıze kadar gelip babama ciddi olduğunu bize bi şans vermesını rıca ettı.
Babam kabul etti. Ama telefon dışında başka şekılde görüşmeyeceksınız dedı. Yani yüzyüze görüşmeyin dedı.
Ben Ankarada sevgılım ızmırdeydı. ama sevgılım kendı hayatını yoluna koymak ıçın kararlar aldı ve Ankaraya geldı yanıma. 2 buçuk aydır burada çalışıyor.
Anneme burada olduğunu söyleyemedım. (ailem başka şehirde oturuyor) bu hafta ankaraya gelecek dedım görüşmek ıstıyoruz dedım.. O da babandan ızın alın ben konuyu açarım dedı. Dün akşam konuşmuş. Babam kesinlikle görüşemezler demış!
sevgılım aılesini, çevresını, evını bırakıp benden başka KIMSEYI TANIMADIĞI bir şehre geldı. sadece benımle yenı bi hayata başlamak ıçın. ama babam görüşmemızı bıle ıstemıyor.
Ben yıne mı yalan söylüycem onunla görüşmeye giderken

3-5 günlük bi ılışkı değıl ki bu.o 25 yaşında ben 20.. görüşmeden ilişki mi olur ya? bir de ıleride evlılığı düşünüyosak! Bı akıl verın ne yapayım ben