- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Başın sağ olsun öncelikle. Allah sana da kardeşlerine de sabırlar versin.
Babanız kötü biri olmasa da hesap kitap bilmeyen, sorumsuz bir insan. Fazla bel bağlamadan ancak hobi olarak sevilebilecek bi tip.
Keşke gitmeseniz? Anneanneniz bakar size. Zaten koca kızssiniz bakilacak bir yaniniz yok da ufakliga sahip cikar. Gerci anne tarafina da kirgindiniz ama maalesef bazi seyleri sineye cekiyoruz hayat gailesinde. Allah kolaylik versin.[/QUOT
Sağolun,Allah razı olsun
Kendi maaşı var ama hukuken annemin maaşı babama da düşüyor.Ben ve kardeşlerim eşit şekilde,babam da bşzden biraz daha fazla alıyor.Basin sagolsun. Baban sorumsuz biri. Kendi maasi yok mu niye annenin maasini baban aliyor niye senin ogrenci kredilerini burslarini aliyor? O sizi okutup gecindirecegi yerde yillardir sirtiniza yuk olmus. Yazik kardeslerinin de kendi hakkini da yedirme nereye harcadigi bile belli degil.
borcunun ne kadar olduğunu öğrenmeye çalıştığımda sen,bana hesap soramazsın diyorFarkindaligi yuksek ayni zamanda hassas bir evlat olarak bir konu acmissiniz. Olumsuz yorumlari kabul etmeyeceksen neden konu açıyorsun mantigi ile muhakkak bakanlar olacaktir . Yazilacak yorumlardan rahatsizlik duyacaginiz hissiyatinada kapildim. yazinizin icinde belirttiginiz gibi bazi haksiz durumlar var ve bunu yapan babaniz. Dusuncelerinizi erkek kardeşlerinizle paylasmanizi onermem.erkek duygusi ruhuyla babaniza bilenebilirler.is biraz size düşüyor. Evin yetişkin cocugu olarak babanizin sakin bir anini kollayip konusun onunla.bagirmayla kizmayla olacak sey degil bunlar. Hayatlarinizi idame ettirebilmek icin gerekli olan paranin hesabini beraber tutmalisiniZ. Borc ne kadar onu ogrenin.
evet ,seviyor biziÖncelikle başınız sağolsun
Ne olursa olsun sen ve kardeşlerin babanla yaşamalısınız.
Annenizi kaybetmişken neden bir de baba özlemi çekeceksiniz ki?
Kardeşlerinin aile düzenine çok daha fazla ihtiyaçları var.
Tekirdağa gitmezseniz biraz bencillik yapmış olmaz mısınız?
Ben daha üniversite öğrencisiyim onca sorumluluk bana fazla diyorsan eğer Allah'ın sana verdiği kutsal bir görev olduğunu düşün özellikle 10 taşındaki kardeşin için.
Babanız için maddi istikrarsızlık dışında iyi biri diyorsun.
Sizi de çok seviyordur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?