Babam her gün bizde !!!!

Gelmeden önce aramıyor mu müsait misiniz diye? Müsait değiliz deyin. Planımız var, biz de tam dışarı çıkıyorduk, misafirimiz gelecek vs uydurun işte.
Habersiz geliyorsa da açıkça ama kibarca söyleyeceksiniz. Kırılacaksa kırılacak, yapacak bir şey yok.
Hiç mi arkadaşınız gelmiyor ya da dışarı çıkmıyorsunuz?
İşten yorgun gelen insan yayılıp boş boş takılmak ister zaten. Sürekli babanızı eğleyemezsiniz. Bunu fark etmek kendisi için kırıcı olabilir ama bunu aşması gereken kendisi.

Nolur deyiverse? Hiç vicdan kalmamış insanlarda

Denir zaten.
Enişte meselesine bu kadar çok kişinin takılmasına şaşırdım ben.
Geçenlerde araba için babamın tanıdığı bi tamirciye gittik. Babamla konuşurken senin enişte burada dedi adam sdfhj
Yaşı olan insanlardan 35346 defa duymuşumdur bunu.
Yöresel bir şeydir belki. Konum akdeniz bölgesi

İyide bu mantıkla her gün gelen kp ve kv'lere birşey diyemeyiz.

Babanızın yanında eşinizle ertesi günkü planlarınızı konuşmayı denediniz mi? “Yarın şuraya gideceğiz ya kaç gibi döneriz acaba? Alışveriş işini yarın akşam halledelim.” vb. Bu arada bence can sıkıcı bir durum. Siz nasıl eşinizin anne babasına her gün katlanamazsanız eşinizin de buna katlanmasını beklemiyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum. Kaldı ki “Keşke benim annem babam her gün evime gelse.” diyenler, evinize her gün gelen kayınvalideniz olsaydı eşiniz için “anasının memesinden kopamayan bir bebek” diyeceklerdi. Kişisel sınırlar kendi aileniz de olsa eş ailesi de olsa her şeyden önemlidir. Umarım sınırlarınızı koruyabilirsiniz.

Aykut Elmas'ın bir vine'ı vardı. Çocuk her gece anne-baba arasında yatıyor. bir gün babası "kardeş ister misin?" Diye soruyor çocuk eveeet deyince o zaman s.ktir git deyip yataktan kovuyordu. Ben anlatınca komik olmadı asdsf. Babanıza torun ister misin diye sorun evet derse gerisini biliyorsunuz şaka şaka, torun için sizi yalnız bırakması gerektiğini kibarca söyleyin yani.

Bahsettiğim vine:

Enişte lafına niye taktınız anlamadım, bazı yörelerde damada enişte denir,konu sahibide o yörelerin kültürüyle büyüdüyse normal.Ailemiz hepimizin başının tacı baba çok kıymetli ama her gün istisnasız her gün saat fark etmeksizin çat kapı geliyorsa bu sınır bilmediği için sıkıntı.Kim olursa olsun böyle keyfince karşıdakinin sınırlarını ihlal etmemeli eş , baba ,kardeş fark etmez.Konu sahibi babam gelmesin demiyor her gün habersiz saati belli olmaksızın geliyor diyor Kapıdan uğrayıp dönmediğini düşünüyorum bayağı eve geçip oturuyor belki hizmet bekliyor detayı bilmiyorum......

Ayrıca karnı burnunda belki bütün gün yatmak isteyecek, babasının hergün gelmesi saçmalıktan öte bişey değil.

Kayınpeder de gelsin 7-24 otursun, sonuçta o da eşinin babası, ne zararı olacak özlüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…