- Konu Sahibi beyazgecee
-
Nolur deyiverse? Hiç vicdan kalmamış insanlardaBabanız niye enişte desin damata ay.
Nolur deyiverse? Hiç vicdan kalmamış insanlarda
İyide bu mantıkla her gün gelen kp ve kv'lere birşey diyemeyiz.Babanız sizi sevip görmek istiyor, ne güzel.. Babanızdan bahsedişinizi çok kaba ve üzücü buldum.. Deli olacak kadar rahatsız oluyorsanız babanızla açıkca konuşun kibar bir üslupla..
Ben sizin yerinize olsaydım babamı eşimin evde olmadığı saatlerde çağırıp birer kahve yapardım..
Hamileyken babamın yanında uzanıp uyuduğum zamanlar oldu, yadırgamadı hiç.. Eğer sürekli hizmet beklemiyorsa, abuk sabuk konuşmuyorsa, sizi üzmüyorsa bozmayın, ileride ararsınız bulamazsınız..
KP, kv de benim anne babam gibi bana şefkatle, merhametle, iyilikle yaklaşıyorlarsa gelsinler, problem değil.. ama çoğu öyle değil maalesefİyide bu mantıkla her gün gelen kp ve kv'lere birşey diyemeyiz.
Ayrıca karnı burnunda belki bütün gün yatmak isteyecek, babasının hergün gelmesi saçmalıktan öte bişey değil.Enişte lafına niye taktınız anlamadım, bazı yörelerde damada enişte denir,konu sahibide o yörelerin kültürüyle büyüdüyse normal.Ailemiz hepimizin başının tacı baba çok kıymetli ama her gün istisnasız her gün saat fark etmeksizin çat kapı geliyorsa bu sınır bilmediği için sıkıntı.Kim olursa olsun böyle keyfince karşıdakinin sınırlarını ihlal etmemeli eş , baba ,kardeş fark etmez.Konu sahibi babam gelmesin demiyor her gün habersiz saati belli olmaksızın geliyor diyor Kapıdan uğrayıp dönmediğini düşünüyorum bayağı eve geçip oturuyor belki hizmet bekliyor detayı bilmiyorum......
Alemsiniz sabah sabah cok güldümBuraya konu açarken bir yandan da sapık enişte konusunu okuyordu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?