Babam her gün bizde !!!!

KP, kv de benim anne babam gibi bana şefkatle, merhametle, iyilikle yaklaşıyorlarsa gelsinler, problem değil.. ama çoğu öyle değil maalesef
İllaha sevgi şefkatle alakası yok ki. Kendi annem ve babamda dahil kimsenin her gün gelmesini istemem. Eşimde istemez. Bende onun anne ve babasını her gün istemem. Onlarla yaşamak istesem evlenmezdim. Eşime de aynısını söylerdim.

Güzel vakit geçirdiğimiz sürece rahatsız olmam ama herkes aynı değil sonuçta, konu sahibi rahatsızlığını açıkca belirtmeli, yoksa zamanla tahammülsüzleşir ve istemeden kırıcı olabilir..

Belli ki sinir bilmiyor. Gelmek icin aradiginda bir sure acmayin. Sonra donun musait degildim diyin. Neden derse cevap vermeyin ya da yuvarlak cevaplar verin. Esinizi arasin o da musait degiliz planimiz var desin ya da esim pek iyi hissetmiyor yalniz kalip dinlensin desin. Her gun size gelmesi ile kvnizin her gun gelmesi arasinda hicbir fark yok.

Son düzenleme:
Sanırım aramadan çat kapı gelme huyuda var.Bunu hâlâ sevgi ,önemseme olarak görenler var.Bu tamamiyle saygısızlık sınır ihlali

e tamam da kadin rahatsiz yani
ayrica kadinin babasi ama adamin kayinbabasi
ne evinde sortla oturur ne istediği kanali izlerken götünü keyifle kaşir
ben de babami cok severim bugüne kadar ne ben ona ne o bana sesini yükseltmemitir bile. babamin yaninda inanılmaz rahatimdir ama esimin onla mazisi 5 ay
5 ay once tanımıyordu bile. o hep hazirolda duruyor, rahat degil. gerci benimki bes ay, ablaminki 12 yil oldu. ama o da asla babamin yaninda rahat olamaz. evlerinde koltukta ayaklarini uzatmalari icin bir puf var. imkani yok uzatmaz babamlayken. konu sahibinin esi de rahat degil demektir.
sizde ne guzel cagirinca geliyormus. cagirinca gelen anne babayi herkes sever. bu kadin diyor ki
her gün yaaa yemin ediyorum abartmıyorum her gün bizde saatli saatsiz
sence senin durumunla bir mi?
bu kadar sevdiğin kaynayan kayinbaban onlarin yanina tayin alinca senden cikmazsa o zaman anlarsin, kendi evinde sanab aksam yazin kisin basortu ve usturuplu kiyafet giymek bile eziyet.
ev ev üstüne olmaz , cagirilmadigin yere de gidilmez. Ben cok ayip buluyorum boyle seyleri. annemin kardesi de oyleydi cat diye gelirdi, ariyorsa da gelebilir miyim falan da demezdi geliyorum derdi. boyle boyle nefret ettirdi kendinden.
annem babam kayinbabam da catkapi gelmesin mumkunse. az gelsinler de biz israr edelim, bir agirliklari olsun

Tamam da siz böylesiniz diye herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Burada konu sahibi her gün gelmesinden bahsediyor sizin bahsettiğiniz üç beş gün, hadi on beş gün bir ay gibi bir süre sonra herkes evine. Sürekli olarak kök ailelerin gitmesi doğru değil kadın gün aşırı olduğundan bahsediyor. Ayrıca siz iyi anlaştığınız için eşinizin ailesine bu kadar toleranslı oluyorsunuz anlaşamayan, sürekli laf yiyen insanlar neden çağırıp dursunlar. Mantıklı değil açıklamanız.

Kasıtlı bir rahatsızlık vermiyorsa yazdığım bir mesaj var. Bilmiyoruz ki ne kadar geliyo ne kadar duruyo bahsedildi mi günlük 10 dk ugruyor belki adamın göresi geldiğinden konu sahibi ondan bile rahatsız oluyor belki?

Bazı yorumlar çok samimiyetsiz geldi kusura bakılmasın.
Kimse her gün, zamansız bir şekilde evine babası da olsa birileri gelsin istemez. Bir yerden sorna rahatsızlık duyulur.
Bunun sevmekle falan alakası yok.
Her babanın yanında rahat da olunamayabilir. Ayrıca eş içinde durum sıkıcı bir hale gelir zaten.
Burada anne de suçlu. Kocasını bir şekilde ikna eder, etmeli.

ya bi geçerken uğruyodur bence. Kaç saat kalıyo olabilir ki hergün gittiği yerde? Benim burda hergün görüştüğüm bi arkadaşım var. Yakınıma da taşındı şükür. Bi gün işimiz olsa önden haberleşiyoruz şunu yapcaz bunu yapcaz görüşemeyecez diye. Anlayamıyorum ben gerçekten mevzu aile olunca. Tabi ki benim durumumla bir değil.

su yorumlar esin annesi allahin gunu haberli habersiz gelse ne olacakti acaba
Eğer kadın değil kocası muhatap olacaksa sadece her şeyine, tabi adamın ailesi de her gün gelebilir. Ama o iş de kadına kaldığı için şikayetlenilmesi normal.
Mesela kaynanamın gençlik anılarından gına geldi. Kayınpederim kafa adamdır günü konuşur vs ama ay kaynanam nefes aldırmıyor

Hanımefendi on dakika, bir saat bu durum bir şeyi değiştirmez bunun gün aşırı olması doğru değil ve hamilelik süreci çok daha farklı oluyor ben de 7 aylık hamileyim ve ev de rahat rahat şortumu giyip uzanmak istiyorum belki babasının yanında rahat edemiyordur belki hiç modu yoktur. Ben hiç bir şekilde kayın ailemin her gün her gün evime gelmesini istemezdim bu durum nasıl beni rahatsız ediyorsa eşim açısından düşününce benim tarafımdan birinin sürekli, her gün gelmesi onu da rahatsız ederdi. Konu sahibinin babası ile arasında ki ilişkiyi bilemem ama gün aşırı gidilmesi etik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…