Babam her gün bizde !!!!

Hamileymiş konu sahibi zaten. Ama bazı yaşlılar çocuklu insanların seks hayatı yokmuş gibi davranıyor.

Aynen damada enişte de derler bizim buralarda,senin damarı gördük demezler enişteyi gördük enişte nasıl vs diye diye.

Konum bende de Akdeniz

Aynen damada enişte de derler bizim buralarda,senin damarı gördük demezler enişteyi gördük enişte nasıl vs diye diye.

Konum bende de Akdeniz
Baskaları adama enişte diyebilir de babanız Kocanıza niye enişte diyecek ayol

Sanırım günaşırı kavramını yanlış kullanıyorsunuz. Bir gün yapılıp bir gün yapılmayan şeyler için kullanılıyor o kalıp. İki kere görünce yazmak istedim

Her gün her gün habersiz ve davetsiz kim gelse rahatsiz olurum. Anksiyetem tutar. Bir kere konuşun bir daha rahat edin konu sahibi.

bence gelemez ya
insanin kendi evinde götünü yaya yaya oturup uzamasi gerekir.
bir de erkek bile olsan kayinbaban gelmisse gidip odana uzanamazsin, onun izleyecegi birsey varsa rahat rahat tv izleyemezsin (hele ki farkli siyasi partidense agiz tadiyla haber bile izleyemezsin)
ya bir de ne gerek var yani kafa adam bile olsa ne gerek var hergün hergün

Ya o konuda katılıyorum. Böyle her gün her gün olmaz. Mesela annemle ablam aynı binadalae. Annem ablama ayda yılda 1 gider. Ama ablam her gün gider. Babam yok annem tek yaşıyor. Annem hep der evli insanların evine zırt pırt gidilmez diye.

Bunu kibar dille soyleyemezki. Babacım rahatsız oluyorum hergun gelmesin mi diyecek hali yok.

Bizde de enişte denir.Yoresel bi şey sanırım

Gün aşırı da gün aşırı...

Ben çok doğru muhakkak olmalı hergün gelsin demiyorum. Ama bu kadar piremsesliği de fazla buluyorum. Ikna olmayacağım. Daha fazla yorulmayın.

Enişteye takılıp kaldım diğer kısımlara odaklanamıyorum.
Damada enişte denir elbette ama kayınpeder demez bunu ya böyle bir şey mi var gerçekten?
Evet bazı yerlerde öyle denildiğini bende duydum . Doğru yani

Karadeniz, Doğu Anadolu, İç Anadolu. Anladığım kadarıyla ülkenin neredeyse yarısında, yerel ağızlarda, damada enişte de deniyormuş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…