- 17 Eylül 2014
- 37
- 2
- 88
- Konu Sahibi notkeepcalm
-
Geçmiş olsu,Baban gelmeyecek mi seninle gittiğin yere,tek mi kalacak baban.Annemi 3 yıl önce kaybettim hastaliktan. Babamla ikimiz kalıyorduk babam 3 gün önce kalp krizi geçirdi. 3 tane ablam vardı onlar geldiler ama ne fayda. Bu dönem burda kalacaklar ne yapacağımı bilmiyorum 15 yaşındayım. En küçük ablamla kalacağım-24 yaşında- ya da diğer iki ablamın yanında. Hangisi daha iyi olur nolur yardım edin babamın iyilesmeyecegi acı bir gerçek hiç umut yok doktorlar böyle diyor. En küçük ablamla hiç anlasamiyoruz zaten o da anormal bir insan. Suratsız bir sey. Ben ne yapacağım nolur yardım edin o kadar çaresiz hissediyorum ki burdaki hayatımı nasıl bırakıp gideceğim?
Evet aynen öyle başka hiçbir amacım yok çünkü babam dün vefat etti.öncelikle Allah şifa versin babana.
şimdi tam olarak anlamadığım için ssoruyorum. Allah korusun babana bişey olursa kimde kalıcam diye soruyorsun sanırım dimi?
Evet tam olarak bunu diyorum babam dün gece vefat etti. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da başka bir şehirde büyük 2 ablamla kalacağım. Nolur yardım edinGeçmiş olsun. Önce dua sonrasi Allah Kerim.
Ayrica arkadaslar doktorlar umut yok demiş ve bu kizkardesimiz de babam vefat ederse bana kim bakacak, ablalarimla anlasamiyorum demis..
Üzülme canim sen derslerine odaklan. Rabbim babani sana bagislasin
Evet tam olarak bunu diyorum babam dün gece vefat etti. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da başka bir şehirde büyük 2 ablamla kalacağım. Nolur yardım edin
Allah rahmet eylesin canım benim çok üzüldümEvet aynen öyle başka hiçbir amacım yok çünkü babam dün vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?