babam kardeşim bilemedimki..

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar gene basım sıkıştı
ilk aklıma gelen sizlerden fikir almak oldu yardım ederseniz sevinirim
ben benden küçük kardeşimle bikaç ay önce çok ciddi bir tartışma yaşadım ve kaç aydır ne bayram ne seyran görüşmüyoruz çok ağır laflar etti neyse sorun bu değil sorun şuki babam onlarda kalıyor ve yaz dönemi köye gitmişti yoktu bikaç aydır şimdi geldi benim onu görmem lazım ama gitmek gelmiyor onların evine babamı bana çağırdım sen uburaya geleceksin barışacaksınız diyor nasıl gidicem bilmiyorum düşündükçe içim sıkılıyor siz olsaydınız???

Bu hayat hiçbir şey, küs kalmaya hele hele aileden biri, canımdan kanımdan biri ile küs kalmaya değmeyeceği için gider babamı da görürdüm kardeşim ile de aramı düzeltirdim. Bu bir vesile bence sizin için.

doğruda kardeşimin sağı solu belli olmaz çok ağır konuştu ve ben gidincede aynı şeyi yaparsa rahatsızım ben panik atağım var kaldıramamki..

gitmeden önce usülünce telefon edersiniz.
dersin babamı özledim görmeye gelmek isityorum seninle de tartışmak istemiyorum. evinize sakıncı yoksa gelebilirmiyim dersin.
onun yanıtına göre için rahat gidersin.

kardeşinin huyunu suyunu tepkisini sen biliyosun ne zaman nasıl davaranacağınıda biliyosun tanıyosun,, çünkü kardeşin...buna göre düşün barışmak istedğine inanıyosan git babanıda gör kardeşinlede barış....ama öncesinde en mantıklı olanı kardeşinle telefonda görüşme yapmak diye düşünüyorum...hani yazdığın gibi sağı solu belli olmaz dediğin için en doğru olanı kardeşinle telefonda görüşmen..babanın niyeti güzel sizi barıştırmak,gitmeden önce babandanda öğrenebilirsin kardeşinin düşüncelerini.sonuçta baban onlarda kalıyor kardeşinle aranızdaki küslükte konuşuluyordur babanada sorabilirsin kardeşin ne diyor barışmak isityormu vs....çünkü baban onunla yaşadığı için buna cevap verebilir,panik atağım var yazmışsın gereksiz yere üzülme diye sana tavsiyem önce babana sor daha sonra kardeşinle iletişime geç duruma göre davranırsın....

kardeşim barışmak istemiyor bunu biliyorum o yüzden aramama gerek yok yani isteseydi 2 bayram geçti hiç bir adım atmadı o yüzden hiç gidesim yok tamam babam atam ama gidemeyeceğim bu durumda (

Bence bu noktada büyük olarak babaya da çok iş düşüyor her iki kardeşede tatlılıkla konusarak şimdiye kadar ortamı yumuşatmaya yardımcı olması gerekir

seni çok iyi anliyorum, bende ablamla çok kötü tartisip kaç aydir konusmuyordum. suçlu kendisi olmasina ragmen 'ben büyügüm, kardesim bayramda gelip elimi öpmeli' diyormus benden iki yas büyük olmasina ragmen..ikimizinde içi yaniyordu gurur yapiyorduk ama büyüklük bende kalsin diyip geçtigimiz kurban bayraminda bayramlastim (elini öpmedim ama). sonuç; konusmuyoruz hala, sadece bir iki kelime mecbursak..
senin durumunda baban seni çagirmis ve orda olacak..bosver ölümlü dünyada kardes kardesle küs kalmamali, için kirgin kalsada adi 'barismis' olacak iste..sana bagirip çagirmaya çalisirsada bisey yapamaz orda baban varken onu durdurur..

içim yanıyor desem yalan olur 36 yasındayım kardeşim 30 ve bu yasıma kadar bana demediğini yapmadığını bırakmadı defalarca evden kovdu annem var diye sabrettim ailemde erkek diye hep ondan taraf oldu ama bu son yaptığı kendi evimde bana türlü hakaretler ağza alınamayacak kelimeler son damla oldu annem sağ olsaydı gene düzelirdi belki ama babam pasif kalıyor oğluna düştünmü kimse ablam kızım demiyor nedense?? yabancıdan çokta farkları yok benim için ama atsan atılmıyorki..

asi bir tip sanki.. bence git ölümlü dünya belli olmaz canın kanın sonucta senin idare etmen lazım birzaman annelikte yapmışsındır annenin olmayışından dolayı..bazen öz çocukları bile annelere bunu yapıolar anne enneliğini yapıo ve idare ediyo dmi..büyüklük sende kalsın git.git ve anlasın aileden başka dost bulamayacagını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…