- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
Babam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her seferinde söylendiğinde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyorBabam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Neden bu kadar abartıyorsunuz esinjzin yanında mi soyluyorHer seferinde söylendiğinde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor
Sevmek zorunda mı?Babam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
İnşallah öyledir, kendi de emin değil ki.Ha bu arada hem bakiresiniz
Ha bu arada hem bakiresiniz hem de k.pederiniz mi var ? Ahshsvsvs
Anlamadım?Ha bu arada hem bakiresiniz hem de k.pederiniz mi var ? Ahshsvsvs
Bana yansıtıyor ben daha nişanlıyım. Bu evresw bu şekilde olması beni üzüyor bana yansıtılması daEşinin yanında birşey demiyorsa sorun yok sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kimse kimseye bayılmıyor. Takılcak ne var?
Bana yansıtıyor ben daha nişanlıyım. Bu evresw bu şekilde olması beni üzüyor bana yansıtılması da
Once nedenini bulun? Muhakkak bı nedeni vardr? Babanizla sakince konuşup sorunBabam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Sizinki neler diyor?Benim babamın söylediklerini duysanız kesin felç geçirirsiniz.
Bir gün hak verebilirsiniz şimdiden keskin olmayın(arkasından konuştuğumuz şeyler ilişkilere renk katıyor)