• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de kadın rahatsız değil. Gerçekten neden illa kadın kadına erkle erkeğe yazmak zorunda? Bu bana çok artniyetli bir tavır geliyor.
Kadın bazı aramaları açmamış belkide rahatsızdır fakat ayıp olmasın diye ifade edemiyordur yada ne bileyim arada ben kalırım mutsuz olurum diye dile getirmemiştir konu Kandil mesajından ibaret değil öyle olsa neden rahatsızlık duyayım özel bir gün olmuş kutlamış geçmiş.

Aslinda iki dunur arada hal hatir sorabilir bu cok dogal ama 40 dakika konusmak, ust uste defalarca aramak falan bana normal gelmedi.
Hele kayinpederini hic aramayip, surekli kayinvalideni aramasi durumu cok fazla yanlis anlasilmaya musait hale getiriyor.

En iyi ihtimalle baban muhabbet etmeyi seviyordur, icinde kotuluk yoktur. Tabi evlerden irak tam tersi de olabilir. KKayinpederinbu aramalari farkederse iki aile arasinda sorun cikabilir.
Baban kac yasinda adam hic bunlari dusunmuyor mu? Ay sinir oldum :KK43:
Bu isin sonunda senin evliligin bile etkilenebilir.
Babam 59 yaşında bir adam ve yaşının adamı değil bizi üzen şeylerden biriside bu maalesef

Kadın bazı aramaları açmamış belkide rahatsızdır fakat ayıp olmasın diye ifade edemiyordur yada ne bileyim arada ben kalırım mutsuz olurum diye dile getirmemiştir konu Kandil mesajından ibaret değil öyle olsa neden rahatsızlık duyayım özel bir gün olmuş kutlamış geçmiş.

Konunuzda sadece kandil ve cuma araması ayrıntısı var. Tekrar söylüyorum konunuzu düzenleyin o halde. Yaptığınız da niyet okumak şu an. Ayrıca konuma yazmayın dedikten sonra beni alıntılamanız ilginç olmuş

Son düzenleme:
O da sizin görüşünüz. Merak etmiyordum ama paylaştığınız için teşekkürler. Aynı düşünmek zorunda değiliz
Merak etmiyordum derken???alıntı yapma diye bir seçenek var farkındaysanız. Belki konu sahibi de sizin yorumunuzu merak etmiyordur o halde.
Böyle saçma sapan tavırlara da uyuz oluyorum artık. İnsanlar dışarda enerjilerini bosaltamiyorlar diye heralde buraya gelip siradan bir yoruma bile atar yapar oldular.

Kayınpederim annemle de babamla da konuşur. Kayınvalidem de öyle. Bugün anneler günü diye sağ olsun kayınpederim annemi aramış kutlamış. Erkek erkekle kadın kadınla muhatap olur diye bir anlayış yok bizde, dünür onlar sonuçta. Ama dünürüne göz koydu gibi bir şey hissettiyseniz onu bilemem.

Benim babam yok, çok erken vefat etti. Kayınpederim özel günlerde annemi arar. Genelde birlikteyken arıyorlar ama bazen annem ve kayınvalidem sabah konuşmuş oluyor annem aramış oluyor. Kayınpederim de arıyor arkasından. Annemde arar kayınpederimi. Arada baba varsa bu tuhaf mı bilmiyorum ama aralarındaki bu ilişkiye ben çok seviniyorum. Dünürüm nasılsınız, iyi bayramlar. Bir şeye ihtiyacınız var mı dünürüm. Özledik sizleri vs. demesi bana tuhaf gelmiyor. Anneminde aynı şekilde eşimin ailesine bu değeri veriyor diye düşünüyorum. Sizi rahatsız eden başka durumlar olabilir mi acaba.

Merak etmiyordum derken???alıntı yapma diye bir seçenek var farkındaysanız. Belki konu sahibi de sizin yorumunuzu merak etmiyordur o halde.
Böyle saçma sapan tavırlara da uyuz oluyorum artık. İnsanlar dışarda enerjilerini bosaltamiyorlar diye heralde buraya gelip siradan bir yoruma bile atar yapar oldular.

Sanırım siz de enerjilerini boşaltamayanlardansınız iki cümleye bu kadar celallendiğinize göre. Bi bitki çayı için iyi gelir. Konu sahibinin konusuna yorum yapmak başka, birini alıntılayıp ben böyle düşünüyorum diye kendini anlatmak başka. Konu sahibine yardımcı olmak için görüş paylaşıyorum zira bunu o istemiş. Beni ne ilgilendirir nasıl bir insan olduğunuz? Bu yorumunuzun kime ne faydası var?

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?dığru düşünüyorsun

Ne desem bilemedim. Şimdi ne desem biz geniş değiliz diyecek konu sahibi ya da başkaları. Ben böyle şeyler görmediğim böyle şeyler beklemediğim için- hele ailemdem- aklımın ucuna dahi gelmez böyle bir şey. Zaten profil değiştir diye verdiği telde hemen bakalım başkalarına atmış mı diye de bakmam. Ama sizde kadın kadınla erkek erkekle konuşurmuş yani baştan zihniyet böyleymiş.

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Doğru düşünüyorsun canım haklısın bence kv bin telinden babanı engellemelisin kimseye çaktırmadan ama merak ettim kv den hiç rahatsız olmuyor mu bu durumdan

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Abartmiyorsun doğru düşünüyorsun. Babanın kötü bi niyeti olmasada yanlış anlaşılır ve yaptığı doğru değil bi sekilde engelle ve keskin bi dille uyar babanı

Kayınvalideniz bazı aramaları cevaplamamış, rahatsızlık duymuş olabilir, size de yansıtmak istememiş olabilir.. Haftada bir arama yapmış babanız, çok sık değil mi ? Ciddi ciddi konuşun, bana laf getirme beni zor durumda bırakma diyin. İki tarafı da en iyi siz tanırsınız, bu durumu çok normal karşılayan aileler de olabilir abes bulan da olabilir.

Sanırım siz de enerjilerini boşaltamayanlardansınız iki cümleye bu kadar celallendiğinize göre. Bi bitki çayı için iyi gelir. Konu sahibinin konusuna yorum yapmak başka, birini alıntılayıp ben böyle düşünüyorum diye kendini anlatmak başka. Konu sahibine yardımcı olmak için görüş paylaşıyorum zira bunu o istemiş. Beni ne ilgilendirir nasıl bir insan olduğunuz? Bu yorumunuzun kime ne faydası var?
Yani kadın erkek arkadaş olmaz mı demissiniz bende benim arkadaşlarım erkek ama bu durum bence de rahatsız edici onu demek istedim. Merak etmedim diye laf sokup sonra benim söylediğim şeyle beni vurmak da ayrı itici. Allah aşkına söyleyin, siz hiç mi alıntı yapıp yorum yapmadınız ? Size de böyle mi tepki verdiler?

Belki de kadın rahatsız değil. Gerçekten neden illa kadın kadına erkle erkeğe yazmak zorunda? Bu bana çok artniyetli bir tavır geliyor.
Dediğim gibi ben size katılıyorum. Ama karşımızdaki aile bize katılmayan böyle düşünmeyen insanlar. Yani bunu olumsuz ve ayıp karşılayan aileler için bu durum yakışıksız ve tuhaf. Konu sahibi belirtmiş böyle aileleriz diye.

Yani kadın erkek arkadaş olmaz mı demissiniz bende benim arkadaşlarım erkek ama bu durum bence de rahatsız edici onu demek istedim. Merak etmedim diye laf sokup sonra benim söylediğim şeyle beni vurmak da ayrı itici. Allah aşkına söyleyin, siz hiç mi alıntı yapıp yorum yapmadınız ? Size de böyle mi tepki verdiler?

Arkadaş olmaz mı demedim. Neden kadın kadınla erkle erkekle konuşmak zorunda dedim. Şöyle bir örnek vereyim erkek komşu kapıya geldiğinde ilk eşiniz yok mu der. Kadınla muhatap olmak istemez veya eşini gönderir sen konuş diye. Bu şekilde çizilen sınırları çok saçma buluyorum.

Konu sahibinin ilk mesajını okuyarak yorum yazdım defalarca belirttiğim gibi. Orda da sadece kandil mesajı ayrıntısı var. Bir de cuma için arayıp konuştuklarını yazmış. Bunda ne var dedim, yok kayınvalidem açmamış yok babam çok aramış,yok haftada bir konuşmuşlar bu ayrıntılar hep sonradan yazıldı.

Elbette ki alıntı yapıyorum ama karşındakinin görüşünü eleştiriyorum veya yorumluyorum. Faydası olmayacak kendi hayatımı anlatmıyorum. Sizin çok erkek arkadaşınız varmış ona rağmen size fazla gelmiş. Ee yani? Gerçekten bu yorumunuz bana ne gibi bir faydası olabilir. Merak etmiyorum ama paylaştığınız için teşekkürler yazmam bence çok doğal. Sizin nasıl bir karakter olduğunuzu neden merak edeyim ki?

Dediğim gibi ben size katılıyorum. Ama karşımızdaki aile bize katılmayan böyle düşünmeyen insanlar. Yani bunu olumsuz ve ayıp karşılayan aileler için bu durum yakışıksız ve tuhaf. Konu sahibi belirtmiş böyle aileleriz diye.

Böyle aileler olsalar sanmıyorum ki kayınpeder kayınvalideye yazsın. En başta o kendi görüşüne sadık kalır böyle bir hamle yapmazdı. Bence konu sahibinin kendi görüşü bu yönde, yani bana öyle geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X