- 12 Aralık 2018
- 1.435
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi damlacross
Ben bu durumu normal bulamazdim. Sonuçta kayinpederiniz neden benim üzerimden değil de eşim uzerinden iletişim kuruyorsun dese utanç duyardi babanız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende eskiden yüklemiştim bi ara ama nal gibi simge çıkıyordu telefondan anlamayan bile noliy der yani :)Çok mantıklı ama babası telefondan anlayan biriyse farkedebilir çünkü naa böylee kocaman çıkıyor ses kaydedici her aramadaçünkü bende de var başka sebeplerden ötürü yükledim
bildiğiniz daha gizli bi kaydedici varsa ana ekranda çok gözükmeyen süper olur
Empati yapıyorum ben olsam kvme derim ki babamla kanka mı oldunuz geçen telefonu bendeydi 40 dk konuşmuşsunuz valla benimle o kadar konuşmuyor derdim. Kv ne cevap verirse versin "bence bundan sonra aradığında açma çünkü bay ve bayan dünürler bu kadar fazla konuşmaz bide anneme söylemedim söylesem dünürlük ilişkilerinizi bozacak olaylar olabilir Allah muhafaza kp de öğrenir de yanlış anlar durumu" derdim. Ben kvye söylerdim çünkü anladığım kadarıyla baba çok konuşkan biri ve ne kadar ikaz etsen de kulak arkası yapacak gibi duruyor. Kv kadın ve daha anlayışlı ve durumun yanlış anlamaya müsait olduğunu algılar. Çünkü malesef ki namus kavramı biz kadınların üzerine daha fazla zimmetlenmiş. Erkeğe ne anlatsan boş. Duvara anlatsan duvar kızarır misali.Babamla çok konuşan bir insan bizimlede o şekilde konuşur muhtemelen boş boş konuşmalar yapmıştır
Ay çok güldüm babanaAllah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Belki annen aramıştır babandanTelefon aramalarına baktım az önce hep babam aramış 40 dakika konuşmak ne demek ya gerçekten aklım almıyor ağır konuşacam şuan uyuyor
Canim kurcalamazsa engellenmezse ilerde bu gidisat engelin yerini bile aratir allah korusunYa olur mu hiç öyle şey milletin telefonu kurcalanmaz ayıp.
Kuzum babamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kendisi bu hayattaki en boş adamlardan birisi konuşmayı bilmez saçma sapan ne konuştu kim bilir ama kayınvalidem hep dünür demiş mesafe koymuşBebeğim baban için diyosan sen kızısın tabiki konuşur birsürü şey bulur konuşacak ama kayınvalide nealaka 40dk. Kayınvaliden için diyosan da gelinle de bir yere kadar konu bulunur 40dk zor dolar hani kaldıki dünürle okadar dolsun zor yani. Sen kaydediciyi bi düşün
Yok hayır annem kendi telefonumdan arar şuandada annem yanımda oda şaşırdı tabiAnneniz babanizin telefonundan kayınvalidenizle konuşmuş olabilir mi? Annem telefonu sarjdayken veya arabada unutunca genelde herkesi babamın telefonunda arar
Aaa ne tesadüf benim babam daKuzum babamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kendisi bu hayattaki en boş adamlardan birisi konuşmayı bilmez saçma sapan ne konuştu kim bilir ama kayınvalidem hep dünür demiş mesafe koymuş
Aaaa annen öğrendi yani bişey dedi mi peki canım yorum yaptı mıYok hayır annem kendi telefonumdan arar şuandada annem yanımda oda şaşırdı tabi
Annem daha önceden bu konuda onu uyardı zaten tamam demiş ama yine aynı iftardan sonra büyük olaylar olabilirAaaa annen öğrendi yani bişey dedi mi peki canım yorum yaptı mı
Anneniz ne diyor bu duruma pekiYok hayır annem kendi telefonumdan arar şuandada annem yanımda oda şaşırdı tabi
Yaaaaaa damloşşşAnnem daha önceden bu konuda onu uyardı zaten tamam demiş ama yine aynı iftardan sonra büyük olaylar olabilir
Annemde iftardan sonra konuşalım bu konuda uyardım daha önceden ne yapmaya çalışıyor kaç yaşına geldi yaşının adamı değil vs bir ton söylendiAnneniz ne diyor bu duruma peki