• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşı cins dünüşüler 40 dk ne konuşabilir telefon da. Bana normal gelmedi sanki 🙄

Çok mantıklı ama babası telefondan anlayan biriyse farkedebilir çünkü naa böylee kocaman çıkıyor ses kaydedici her aramada :KK43: çünkü bende de var başka sebeplerden ötürü yükledim 😂😂 bildiğiniz daha gizli bi kaydedici varsa ana ekranda çok gözükmeyen süper olur
Valla bende eskiden yüklemiştim bi ara ama nal gibi simge çıkıyordu telefondan anlamayan bile noliy der yani :)
Bildiğim bi uygulama yok şöyle sinsice kaydedecek.
Babamla çok konuşan bir insan bizimlede o şekilde konuşur muhtemelen boş boş konuşmalar yapmıştır
Empati yapıyorum ben olsam kvme derim ki babamla kanka mı oldunuz geçen telefonu bendeydi 40 dk konuşmuşsunuz valla benimle o kadar konuşmuyor derdim. Kv ne cevap verirse versin "bence bundan sonra aradığında açma çünkü bay ve bayan dünürler bu kadar fazla konuşmaz bide anneme söylemedim söylesem dünürlük ilişkilerinizi bozacak olaylar olabilir Allah muhafaza kp de öğrenir de yanlış anlar durumu" derdim. Ben kvye söylerdim çünkü anladığım kadarıyla baba çok konuşkan biri ve ne kadar ikaz etsen de kulak arkası yapacak gibi duruyor. Kv kadın ve daha anlayışlı ve durumun yanlış anlamaya müsait olduğunu algılar. Çünkü malesef ki namus kavramı biz kadınların üzerine daha fazla zimmetlenmiş. Erkeğe ne anlatsan boş. Duvara anlatsan duvar kızarır misali.

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Ay çok güldüm babana 🤣🤣🤣 ya belki adam iyi niyetli ama tabi kayinbabani araması daha doğru 😅

Ayy ben bile sinir oldum cok haklisin Peki aralarinda yas cok fazlami
Belki baban kucuktur de buyugum diye saygi gosteriyordur

arayabilir normalde de

Öncesinde de rahatsız olduğunuz şeyler olmuş gibi hissettim.

Anneniz hayatta değil mi ?

O ne diyor bu duruma ?

Bebeğim baban için diyosan sen kızısın tabiki konuşur birsürü şey bulur konuşacak ama kayınvalide nealaka 40dk. Kayınvaliden için diyosan da gelinle de bir yere kadar konu bulunur 40dk zor dolar hani kaldıki dünürle okadar dolsun zor yani. Sen kaydediciyi bi düşün
Kuzum babamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kendisi bu hayattaki en boş adamlardan birisi konuşmayı bilmez saçma sapan ne konuştu kim bilir ama kayınvalidem hep dünür demiş mesafe koymuş

Biz de öyle kadın kadınla erkek erkekle konuşur mevzusu yok. Ama ona rağmen babam kayınvalidemi cuma bayram vs icin aramaz. Kayınbabamı arar, konusur. Kaynanamla konusmak istiyorsa kayınbabama bir de onunla konuşayım der telefona ister öyle konusur. Onlar da aynı sekilde.

Anneniz babanizin telefonundan kayınvalidenizle konuşmuş olabilir mi? Annem telefonu sarjdayken veya arabada unutunca genelde herkesi babamın telefonunda arar

Kuzum babamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kendisi bu hayattaki en boş adamlardan birisi konuşmayı bilmez saçma sapan ne konuştu kim bilir ama kayınvalidem hep dünür demiş mesafe koymuş
Aaa ne tesadüf benim babam da🤭
Kayınvalide belki farkında ama gene de 40dkda da kapatmaz mı insan kuzum bence sen ozaman hiçbişey yapma sadece arada sırada telefonu kontrol et babanın konuşmalar devam ediyo mu diye bak aramalara şimdilik gözlemle hala daha konuşuyolarsa misal haftada 1 konuşuyolarsa bence çok fazla dünürler için ya da kayınvalide-baba ikilisi için çok fazla haftada 1

kayinvalide ile babanizin kafasi daha cok uyusuyor olabilir, normaldir. yuz yuze geldiklerinde kayinpederden daha cok kayinvalide ile konusuyor da olabilir bunlar normal.

ama kandilse kayinpedere de kandil yani ona yazmayip sadece esine yazmak ne oluyor? sohbet edecek bir sey yok kandilini kutla gec. kocasininkini niye kutlamamis ne dedi siz sorunca?

ben mantikli bulmadim. bir araya gelindiginde sohbet edilebilir, hal hatir sorulabilir ama iki dunurun telefonda surekli surekli 40 dakika konusmasi hic mantikli degil. esiniz de rahatsiz olup annesine veya babaniza laf etse haksiz degil.

Ya neden kadın kadınla erkek erkekle muhatap olmak zorunda ki? Medeni karşı iki cins konuşmaz mı? Konuşma dediğimiz olay da iyi kandiller. Bu saçma kalıpları artık yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bence ortada sorun yok. Kayınvalideniz bu durumdan rahatız olduğunu söylemediyse size sizin dahil olmanız gereksiz olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X