• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kaynanama mesaj atıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ilk defa böyle bi olay duydum bende bana çok tuhaf geldi art niyetli düşünmek istemezdim ama mesaj yazmadan önce profil fotosunu değişmesi de ne biliyim :KK35:

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Haklisin. Peki babanin cevabi ne oldu?

Konu sahibinin babasıyla ilgili iyi düşünceleriniz yok zaten.

Kayinvalidesine sadece mesaj atmamış, aramış 40 dakika ne konuşabilir iki dünür, ne kadar birlikte vakit geçirdiler, hukukları varda sohbet ediyorlar o kadar süre, biraz gerçekci olmak lazım. Eminim adam eşiyle 5 dakika normal konuşmuyordur.

Hala onların kendi problemi diye yorumlar yapılmış. Bir baba biri kayınvalide, banane denilecek bir durumda değil ki Bana normal gelmedi bu konuşmalar yerinizde olsam rahatsız olurdum.

Son düzenleme:
Gerçekten çok garip normal değil bence yazının başında kv nin kocası ölmüş mü acaba diye düşündüm öyle olsa hani iki dünür sohbet eder olabilir derim ama bu şekilde cidden garip. Kocasının haberi yok sanırım?

baban kudurmuş senin kaynanayı hedefe koymuş 🤪 şaka yapmıyorum. O yaş grubu insanlarda bizim gibi kadın erkek arkadaşlığı olmaz öyle düşünmezler yani. Yazmasının tek amacı :))) anladın sen. Kocana söyle diyecem ama bilemedim babanı vurabilir sonuçta :KK70:
E destur yahu! 😡 tamam babayı haksız buldunuz anlıyorum da, böyle de konuya girilmez ki canım! 🤷🏻‍♀️

ben erkek kadınla konuşamaz, erkek erkekle kadın kadınla konuşur düşüncesinde değilim. babam kayınvalideme yazsa art niyet aramam, tanıdığım için. ama siz rahatsız olduğunuza göre mutlaka iyi niyetli düşünmeyeceğiniz bir durumdasınız. gerçi 40 dk konuşmak bana da çok normal gelmedi. çünkü kayınvalidemle telefonda ben 40 dk konusmuyorum Hoppa bir de bizimkiler ara sıra görüşür yani seviyeli bir mesafe var, kandillerde filan da anneler birbirine mesaj atar ama babalar yazışıp, araşmazlar. yorumların hepsini okuyamadım sonrasında ne yaptınız ne ettiniz bilmiyorum, babanızla güzellikle konuşursanız belki ters geldiğini kavrar ve bir daha yazıp, aramaz.

Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Peki ben buna niye bu kadar güldüm. Başıma gelse bende çıldırırdım gayet haklısınız ilginç bi durum babanızı uyarın cevap vermesn 🙄

Bence sizin rahatsız olduğunuz şeyler var.
Kayınvalıdenızın bu tarz şeylere daha çok önem verdiğini düşündüğü icin ona mesaj yazıyordur

Bana garip gelmedi pek .

Kv nin telinden babanı engelle

Yani bize göre de normal değil. Kayinbabam vefat etmiş olsa tamam da bı problem çıkabilir babanla gizlice konuş bence

Ya benim babamda böyle tuhaf bir adam hani sapık anlamında söylemiyorum da yanlış anlaşılmasın saf kalplimi iyi niyetli mi desem ne desem bilemedim yakın uzak farketmez herkese boş boş hal hatır soruyor ne bileyim sokakta milletin pazarlıklarını tasıyor karşı komşumuz ablaya bağırıyor nassın ayşe hanım diye sesleniyor
Alt komşuya Emine napıyon Emine sesiniz çıkmıyor diye bağırıyor
baba diyorum bak yapma millet yanlış anlıycak ne var be naptık diyo saldık artık kafasına göre takılsın erkekler böyle ince hesapları yok onların düşünemiyorlar kapasiteleri almıyor

Ya benim babamda böyle tuhaf bir adam hani sapık anlamında söylemiyorum da yanlış anlaşılmasın saf kalplimi iyi niyetli mi desem ne desem bilemedim yakın uzak farketmez herkese boş boş hal hatır soruyor ne bileyim sokakta milletin pazarlıklarını tasıyor karşı komşumuz ablaya bağırıyor nassın ayşe hanım diye sesleniyor
baba diyorum bak yapma millet yanlış anlıycak ne var be naptık diyo saldık artık kafasına göre takılsın erkekler böyle ince hesapları yok onların düşünemiyorlar kapasiteleri almıyor
😂😂😂

Herkes anne babasini tanir ve bilir. Bu durum kimimize göre normal sayilabilecek bir seyken belli ki konu sahibinin ve ailesinin hayatlarının doğal akışına aykırı bir durum. O halde babasinin yaptigi yanlış bir sey var. Babasini ciddi bir sekilde açık açık uyarmali bence.

Kendi kötü düşünmediğinden içi iyi olduğundan, ne güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X