Telefonumu servise vermiştim tam 3 haftadır serviste arayıp dün akşam geleceğini söylediler. Bende iş çıkışı giderim dedim. Özgür ve Mert diye hem okul hem iş hem de mahalle arkadaşlarım var iş çıkışı servisten indik. Telefonumu almaya gittik. Telefonumu verdiğim yerde evimize çok yakın. Neyse... Birlikte gittik ve orada babamla karşılaştık. Bir şey demedi onu arkadaşlarımla tanıştırdım kim olduklarını söyledim. Eve geldik yine hiç bir şey demedi yemek hazırladım yemek yedik konuştuk. Tam akşam yatacağımız zaman bu konuyu açtı küfür etti annem tutmasaydı dövecekti. Ben kötü bir şey yapmıyorum işime okuluma bakıyorum 20 yaşına geldim bıktırdı artık 15 yaşımdan beri bir şey oldu mu vuruyor küfür ediyor afedersiniz ne orsplğumu bırakıyor ne hırsız olduğumu ne şerefsiz olduğumu .S lise son sınıfım 2 ay kaldı okulumun bitmesine üniye gidecem ama onunla bir gün yaşamaya bile dayanamıyorum resmen nefret ediyorum onunla aramızda çok şeyler oldu soğudum ne sarılıyorum ne öpüyorum içimden baba demek bile gelmiyor ona hep kendi başımın çaresine bakmaya çalıştım 20 yaşındayım ama babam sayesinde hep kötü şeylerle karşılaşarak hayat tecrübesi kazandım. Bana neden böyle yaptığını anlamıyorum kardeşim 15 yaşında bazen malesef ayrım yapıyorum kardeşini senden daha çok seviyorum diyor üzülüyorum. Ne yapacağımı şaşırdım...
(