Babam kokuyor !!

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Evet hanımlar:KK61:İgrenç bir konu olucak fakat başlıyorum :( konu babam bilmem kaç yaşında adam haftada bir yıkanır bazen 10 günde 1 oluyor :( söyleyince kızıyor koltuk altını açıp bize koklatıyor en sonunda annem yıkıcım seni diyor bu seferde hayır diye bağırıyor kızlar akıl verin ya:cry:

Sık sık duş alması için zorlayın.
Almadığı zaman anneniz onu yatağa almasın. Sert ve kırıcı olun gerekirse..ne demek ya 10 gün duş almamak hemde bu sıcakta??birde koltuk altını koklatmasi cidden iğrenç..deodorant kullanma huyuna yoktur eminim..offf mikrop kapar insan ya..

Mikrop
Sık sık duş alması için zorlayın.
Almadığı zaman anneniz onu yatağa almasın. Sert ve kırıcı olun gerekirse..ne demek ya 10 gün duş almamak hemde bu sıcakta??birde koltuk altını koklatmasi cidden iğrenç..deodorant kullanma huyuna yoktur eminim..offf mikrop kapar insan ya..
gibi aynen yav annem 15 senedir yatağa almıyor

Koltukaltini size neden koklatiyor.
Gaz maskesi takin bence;)
Benim babamida haftada bir zorla banyoya sokariz ev halki iterek alkislarla banyo yapsin diye gaza getiririz.ama gunluk dus aliyir oyle su dokup cikiyor.
Haftada bir defada zorla annem kopuklu banyo yaptiriyor.allah muhafaza anneme birsey olsa kokarca gibi dolanir;)

Kocam kokuyor, Adam kokuyordan sonra Babam kokuyor da geldi.
Artık biri çıkıp ben kokuyorum diye konu açarsa okumicam. Malum mide buda.

Tavsiyem yok malesef. Boyle bir seyi hic yakinimda yasamadim. Ama babanıza soyleyin toplu tasima araclari olsun yada herhangi bir toplu kullanım yerlerinde boyle insanlardan tiksiniyoruz biz kokmayanlar. Pis oldugu ve insanın midesini kaldirdigi icin her turlu küfürü hakareti sözü duymak hoşuna gidiyorsa diyecek lafim yok.

Ayy :sinirli: Bıktık artık adam güçlü banyoya sokmamıyoruz biz:sampiyon:
Koltukaltini size neden koklatiyor.
Gaz maskesi takin bence:KK66:
Benim babamida haftada bir zorla banyoya sokariz ev halki iterek alkislarla banyo yapsin diye gaza getiririz.ama gunluk dus aliyir oyle su dokup cikiyor.
Haftada bir defada zorla annem kopuklu banyo yaptiriyor.allah muhafaza anneme birsey olsa kokarca gibi dolanir:KK66:[/QUOT

Back
X