Babam kokuyor !!

Babamda öyle haftada 1 yıkanır ama biz hep söyleniriz terin kokuyo diyoruz ama pis insanlara alışmış insanlara birşey yapılamıyor maalesef.
Son zamanlar parfüm falan kullanmaya başladı annem söyleye söyleye bezdiriyor zor bir durum en çekemiyeceğim şeylerden biri bu yüzden Allahtan eşim babamın tam tersi zaten aksi olamazdı

Koskoca adam artik kimseyi de dinlemez yapacak birsey yok bence anneniz belki etki edebilir.benim babam da temizlik titizlik hastasi tam tersi :KK48:

ay adam sudan falan mı korkuyor acaba?:KK53: ne bileyim öyle bir psikolojik rahatsızlığı olabilir.
gerekirse tavır alın,o odaya girdiğinde üfleyip çıkın. biraz sert olacak ama kusura bakmasın kocaman adam yani.

Böyle şeyler küçüklükten yetiştirilmeden gelir eskilerde bu işler 0 nerdeyse :KK12: hoş şimdi bile okuyorum bazen kk da çocuğum yıkanmayı sevmiyor zorla haftada 1 2 jaftada 1 yıkıyorum diye :kusmuk:

Yapıyoruz hatta toplantıda bir kadın odaya girdiğinde UFf leş gibi koku diyerek pencere açmış :(

Ahhh canımmm babam (çok şükür iyi)
öyle çok özlüyorum ki çok uzun zamandır görmüyorum kendisini. Babamın
t-shirt'ünü gömleğini koklardım eskiden şimdi onlar da yok kokusu aklıma gelir bazen oturur ağlarım :(
(Demek ki bende de bir Anormallik var.)
Ama benim babam 75 yaşında olmasına nazaran sabah 5 te kalkıp duşunu alır evden çıkar akşam saat 6 da gelir tekrar banyosunu yapar hergün çamaşır değişir koltuk altı rolonunu parfümünü spreyini sürer vücut losyonlarını kullanır hergün düzenli dişlerini fırçalar ellerini sürekli yıkar kulaklarını temizler haftada 1 gün manikür yapar vs vs...
İnsanın içinde olacak biraz da.

Ahhh canımmm babam (çok şükür iyi)
öyle çok özlüyorum ki çok uzun zamandır görmüyorum kendisini. Babamın
t-shirt'ünü gömleğini koklardım eskiden şimdi onlar da yok kokusu aklıma gelir bazen oturur ağlarım :KK43:
(Demek ki bende de bir Anormallik var.)
Ama benim babam 75 yaşında olmasına nazaran sabah 5 te kalkıp duşunu alır evden çıkar akşam saat 6 da gelir tekrar banyosunu yapar hergün çamaşır değişir koltuk altı rolonunu parfümünü spreyini sürer vücut losyonlarını kullanır hergün düzenli dişlerini fırçalar ellerini sürekli yıkar kulaklarını temizler haftada 1 gün manikür yapar vs vs...
İnsanın içinde olacak biraz da.
Tamam işte baban tertemiz koktuğundan kokluyorsun canım bu adam yıkanmıyor ki koklayasın :kusmuk:

Son düzenleme:
Tamsm işte babsm tertemiz koktuğundan kokluyorsun canım bu adam yıkanmıyor ki koklayasın :kusmuk:
Babamın kendine has değişik bir kokusu vardır ben geneldr o kokuyu çok seviyorum :)
Mesela gece uyuduğu pijaması yada gün boyu giydiği gömleğine sinen teninin kokusuna bayılırım.Koklar koklar içime çekerim.Babam bir ara ameliyat olmuştu adamcağız neredeyse 10 gün yıkanmadı ama zerre ter kokmadı.Zaten o haliyle bile pamuğa kolonya döküp sağını solunu silerdi garibim.

Ay çok temiz ne güzelgüzel bizimki sanki kokarca
Babamın kendine has değişik bir kokusu vardır ben geneldr o kokuyu çok seviyorum :)
Mesela gece uyuduğu pijaması yada gün boyu giydiği gömleğine sinen teninin kokusuna bayılırım.Koklar koklar içime çekerim.Babam bir ara ameliyat olmuştu adamcağız neredeyse 10 gün yıkanmadı ama zerre ter kokmadı.Zaten o haliyle bile pamuğa kolonya döküp sağını solunu silerdi garibim.
y

Vallahi güldüm ama az önce "babam kansermiş" konusunu okuyunca ister istemez duygusal bir yorumda bulunacağım. Çözülür bence kokusu falan varlığına sevinmek lazım... Tabii koku problemini de çözmek lazım ama bu kadar kafaya takmayın, problem etmeyin diye düşüncemi bu şekilde söylemek istedim :)

Eğer eve şu faturası fazla geliyorsa hep babam yüzünden :KK45:adamın diğer adi water man hergün yıkanır saçlarını 2 haftada bir mutlaka kestirir kulakları el yüz tertemiz mis gibi kokar valla hatta bizi eleştirir :KK14:evi de bal dök yala temizler sürekli :işsiz: konu sahibi allah kolaylik versin sizeo_O babamın titizlik hastalığı var kesin sizin babanızda tam tersi psikolojik sanirim:deli:

Bilirim bunun nasıl insanı kötü ettiğini ya evde gerçekten büyük sorun çünkü babam konusunda benim de şikayetim var her gün yıkanır ama annem hep der daha banyodan çıkarken kokuyor,diye. Dişlerini yılda bir kaç kez fırçalar,ellerini yıkamaz öyle yemek yer,tuvalati idrarlı bırakır,söyleyince de siz çok temizsiniz sanki der,off offff...
Babanı çamaşır suyuna bastırın. :|

Back
X