Babam kokuyor !!

Sizi takmaz , saygı değer birinin yüzüne vurması gerekiyor anca o zaman aklı basına gelir , ailenizde babanında saygı duydugu kimse yok mu ? hadi sizi bişey yerıne saymıyo da illa biri vardır inşallah.

iki koku bir arada daha da fena olmasın zehirlenirler valla:KK53:
ter kokan insanı parfümle bastırmak değil amaç, öyle beterin beteri olur :)
sadece onu rahatsız etmek, hani büyükler parfümden pek hoşlanmaz boğuluyorum derler ya ondan belki böyle üstüne üstüne sıktıkça pes eder diye dedim :)

İstemsiz kahkaha attım ne yalan söyleyeyim (:
Şaka bir yana insan nasıl alıştıysa öyle gidiyor,düzelmez yani...

baba ile ilgili bu tarz açılan konuları çok yanlış buluyorum.
ben olaya çok farklı bakıyorum, keşke babam yanımda olsaydı da koksaydı. ne olur ki?
yokluğunu yaşamadığın için sana şuan böyle ağlanması kolay geliyor olabilir...
ama onların varlığı bile yeter...

Temizlik imandan gelir kaç dak alırki 1 duş alma insanları kendisinden tiksindirmeye ve bulunduğu ortamı pis kokusu ile kokutmaya hakkı yok biri ona söylesin korkarım evin içinede sinmiştir kokusu

Sizi takmaz , saygı değer birinin yüzüne vurması gerekiyor anca o zaman aklı basına gelir , ailenizde babanında saygı duydugu kimse yok mu ? hadi sizi bişey yerıne saymıyo da illa biri vardır inşallah.
Kimse yok ki

Koltukaltini size neden koklatiyor.
Gaz maskesi takin bence:KK66:
Benim babamida haftada bir zorla banyoya sokariz ev halki iterek alkislarla banyo yapsin diye gaza getiririz.ama gunluk dus aliyir oyle su dokup cikiyor.
Haftada bir defada zorla annem kopuklu banyo yaptiriyor.allah muhafaza anneme birsey olsa kokarca gibi dolanir:KK66:
Kusura bakmayin aksam aksam guldurdunuz beni :) konu sahibi allah size sabir versin .hayir koltuk altini niye koklatiyor

Back
X