BABAM ,KÜFÜRLERİ ,BENİM SAYGISIZLIĞIM... :(

Nede olsa babadır yaa yarın öbür gün ölse vicdan azabı çeken ben olurum ,ondan korkuyorum...

Nede olsa babadır yaa yarın öbür gün ölse vicdan azabı çeken ben olurum ,ondan korkuyorum...
Size yaptıklarının aynısını yapın ( iyi manada), kötü davranmayın sizi okuttu mesela, yaşlanınca da ona gereken maddi yardımı yaparsınız, bayramlarda arar kutlarsınız bayramını, o size çocuklukta, gençlikte ne verdiyse iyi anlamda siz de yapın, vicdanınız rahat olsun.

siz siz olun evlalarınızın yanında kavga etmeyin gerekirse boşanın arkadaş... inanın huzur çok öenmli

daha neler duycam ya..insan evladina sinirlenince salak dese vicdan azabindan oluyor..bu nasil baba tovbe Yarabbim..

işte bu yüzden gülesim geliyor....
psikoloji kalmadı ki

Bence şoka girmistir adam. Normalde anne babaya hakaret ya da fiziksel siddeti asla kabullenemem ama boylesi hakediyor.

29 yaşındasınız işiniz gücünüz de var.Neden hala ailenizle beraber yaşıyorsunuz anlamadım?Küçük falan bi eve çıksanız daha iyi olmaz mı huzurlu olursunuz en azından.
Bir de siz saygısızlık yapmamışsınız bence.Öyle bi küfre öyle karşılık verilir kim olursa olsun baba da dahil buna!
Anneniz hep sustuğu için sizin sesinizi çıkarmanız ona aşırı tepki gibi geliyordur.
Olayı büyüttüm diye de üzülmeyin bence demek ki yılların birikimi bırakın çıksın ortaya.

Annen heralde kemalim yapmaz öyle şey kafasında Babam klasik laz bi baba sülaledeki erkeklerle aynı sinirli ve küfürbaz Babamda bana 19 yaşıma kadar çok küfür ederdi bende hiç takmazdım annem çok üzülürdü ağlardı şu an bayramdan bayrama sarılıyoruz eve gelince herkes hoşgeldin der babama sarılır ben sarılmam aramız aslında şu an çok iyi akıllı kızım falan der ama ben yinwde bu şekilde onu cezalandırdığımı düşünüyorum

Ben de bi benzerini yaşadım...uzun süre erkeklere karşı cok acımasız oldum..terkettim aglattım pislik gibi davrandım..belki de babam adına tüm erkeklerden intikam alma şeklimdi bu... şimdi ekonomik özgurlugüm var, iyi de bi meslegim ...sadece 1 kez deliler gibi aşık oldum...en çok hoşuma giden tarafı babama hic benzememesiydi...onu da terkettim...bi ara bi boşluk yaşadim eşimle evlendim...azcık üstüme yürüďügunde eşim 100 kat daha fazla tepki veriyorum...kendimi, annemi ve kardeslerimi koruma icgüdüm cok gelismis...hepsi o dönemlerin etkisi...

Demem o ki eger kavgali bi iliskiniz varsa (evli ve cocuklu arkadaslara sesleniyorum)o ortamda cocuk buýütmeyin...boşanmanız cocuklarinizin psikolojileri acısından cok daha iyi...cunku benim cocuklugum, gencligim annemin neden bosanmadigini, babami da allahin bize bela olrak verdigini düşünerek gecti...haaa bu arada anlattıgım hikayedeki insanların hepsi ekonomik özgurlukleri olan egitimli insanlar...cahil tipler degil...

Canımm aynı senin gibi düşünüyorum... Sonra bin pskologa gitsek te düzelmiyor acılarımız..derinlere inemiyor o doktorlar..
En iyisi huzurlu bir ortamda büyümek..
En azından bin kez düşünüp çocuk yapın lütfen

Bende öylee ..
Hep soğuğum babama karşı .. sürekli iltifat eder babam bana normalde ama ben gülümser geçerim..
Asla sarılamadım hiç babama mesela ..
Çok vicdan azabı çekiyorum ,sabah günaydın demeden çıktım geldim işe..

insan oğlu işte can çıkar huy çıkmaz misali, güzel huzurlu bir hayat yaşamak varken niye böyle zulmederki ailesine en önemlisi evlatlarına..
ne diyim ALLAH yanlışını anlaştırsın babana..

Bunlarin hicbiri sizin sucunuz degil babanizda zaten normal degil bunu biliyorsunuz degilmi? Sabredin Allah cc mukafatini versin iki dunyadada malesef yakin akrabalardan uzaklasamayiz idare etmemiz lazim anneniz eli opulesi kadinmis gecimsiz eslere tahammul cok ciddi sevaptir Allah cc verir.mukafatini cunku cok zor,siz saygisizlik yapmayin ama oldu diyelim boyle birsey guzellikle anlatin ki iyice cirkinlesmesin ki eminim kendinizi cok kotu hissetmissinizdir huzur istiyorsunuz hakkinizdir psikiyatriden yardim alin biliyormusunuz bende kucukken yasadigim seylerden dolayi yuksek erkek sesinden nefret ederim korkarim bunlar psikolojik hicbir sucumuz yokken bize yapisan seyler duacinizim

evladına küfür eden babaya saygı duyulmaz zaten.. ne yaparsa yapsın susman gerekirdi filan demişsiniz yok öyle birşey..anneniz bence boşansın madem güçlü bir hanımsınız ne siz çekin ne de annenize çektirin daha fazla..ha bu arada bi insan 7de ne ise 70inde e odur değişmez. (ben olsaysım bi kaç dişi kırılmıştı o baba dediğiniz adamın siz az bile etmişsiniz)

Demekki neymiş evlat bile olsan girmeyeceksin karı koca arasına.

Öyle annem bizim ıcın feda etti kendini diye düşünme. Kendine güveni yokmuş boşanmamış.

Benim anne babam kavga edince biraz büyüdü falan artık kavgalara müdahale ye başladım.

Kavga esnasında annene Haksızsın desem. Annem baslardi evlattanda yüzüm gülmedidemeye.

Babamı haksız bulup ezme bu kadını diyince. Annem mest olurdu. Sonra barışırlar terbiyesizlik etmişim babama diye yine bana laf ederdi annem.

Artık dedim ne halleri varsa görsünler. Onlar kavga ederken odamda oturur yada hiç ilgilenmez dim. Sen ne biçim evlatsin elmisin umrunda değil bizi niye bariştirmiyorsun derdi babam.

Okul bitti çalışıyorum anneme dedim defalarca anne gel boşan hep seninle olucam. Evlenirken dahi senin var olduğun bir hayat sürücem. Biraz düşünür sonra annemin maaş vakti babam anneme yaklaşır barışırlar. Annemin lafı insanın eşi çocuğundan çok daha yakın gibi şeyler olurdu. Ne oldu ben evlendim babam annemi terk etti.

Benim için olsa ben o evden gidince bosayan annem olurdu babamı. Çünkü maddi geliri de var annemin.

Demem o ki karismayin

Hadi siz küçükken boşanmamış annen, niye şimdi boşanmıyor yıllarca kendisini döven, aldatan adamdan?

Baban şu an neden iyi annene karşı? Çünkü yaşlandı. Annenden başka onu çekecek ona bakacak kadın bulamaz. Anneni sevdiğinden iyi değil yani,mecburiyetten. Ya parası bitti/ ya cinsel gücü o yüzden aldatmıyor şimdi artık yaşlandı...Annenle de cinsellik yaşamıyorlardır muhtemelen. Sadece menfaati için annene kendisine baktırıyor, sevdiğinden filan değil yani. Asıl hatalı olan kendisine o.ospu diyen kocasına hala yemek yapıp çamaşırını yıkayan annen...

Sizden öğrendim beni sizler varettiniz, Siz yetiştirdiniz deseydiniz keşke.. Cocukluk donemındekı travmaları atlatmak zordur.. İsterseniz psikolojik destek alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…