canım beklentilerinde çok haklısın.tabiki insan kocasından sevgi ve aşk bekler.sadece cinsel obje olarak görülmek istemez.ama öyle evlilikler var ki yani seninki süper diyebiliriz.
yani kocanın içkisi,kumarı,şiddeti,sorumsuzluğu,siniri yok,üstelik iyi bir babaymış.
burada açılmış konulara şöyle bir bak neler var neler.yeni birini bulsan kim bilir o neler getirecek başına.bak ne güzel 12 yıllık oturmuş bir yuvan var,iki tane çocuğun var.yani bu durumda boşanmak biraz rahat batması olur.
zaten çoğu erkek duygusuz.bırak seni nasıl görürse görsün sen ne seksi bir kadınsın ki 12 yıla rağmen eşin hala seni yatağa atma derdindeyerimseniben
biraz aşk da eksik olsun kıyamet kopmaz bundan.bence eşin seni çok seviyor ama biliyorsun işte bizim erkekler öyle sevgilerini pek gösteremezler,çoğu öpüşmeyi romantik bir sevgi göstergesi olarak görmez.yatağa gitmenin ilk aşaması olarak görürler.boşuna mı kadınlar habire aşk filmi izliyor,aşk romanları okuyor hep bu açlığı biraz bastırabilmek için.
aman yanlış yollara sapma .şimdi sana tam bir donjuan gibi yaklaşırlar iki gün sonra bakarsınki tam bir hanzoymuş.zaten erkekler aşkı hep tanışma aşamasında kullanırlar.yani başkasını bulsan da bir şey değişmez.
ailenin yuvanın kıymetini bil canım a.s.
Inanki cok dogru seyler yazmissin, böyle okurken sana cok hak verdim canim.:1hug: Evet benim esim gayet sorumluluk sahibi bir insan, disaridan bakilincada cok efendi biridir, fakat bana karsi olan bu "duygusuz" tavirlari beni cok yaraladi.
Dedigin gibi canim, insan su izledigi dizilerden, okudugu hikayelerden de cok etkileniyor, ne bilim tamda benim gibi kadinlarin hassas noktasi, romantik asklar, sevgi dolu sözler, jestler vs...yani insan bi kadin olarak bunlari kocasindan bekliyor haliyle. :1closedeyes:
Ama dediklerinde haklisin canim, öyle tabi, bu saatten sonra, bosansamda, benim istedigim gibi bi erkegi bulmam cok zor, bulsamda bu seferde baska uyuzluklari cikar karsima herhalde.
Bosanmayi en son care olarak görüyorum, bazilariniz diyor , 12 sene degismediyse 2 senede nasil degissin diye, ama ne yapayim..?..degismesede bi sekilde ben yine caba göstericem, sirf cocuklarimin ruh sagligi acisindan, onlar bedbaht olmasin diye...esime daha farkli yaklasmaya calisicam artik, benim icin önemli olan, siz sevgili bayanlarla bu konuyu paylasmakti, hep diyodum acaba suc bendemi, cokmu abartiyorum diye..ama anladimki, hata bende degil, ben yanlis ve imkansiz olan biseyi istemiyorum.
Evet, cok bakimli ve alimli bir kadin oldugumu söyler cevrem, zaten en sinir oldugum noktada bu..baska insanlar bana, gözlerin güzel, saclarin güzel cok güzel kadinsin diyolar, ama benim esimin agzini bicak acmiyor bu konuda...ya insan 12 sene icinde hicmi demez "hayatim üstündeki kiyafetin cok yakismis" yada "sen benim canimsin, balimsin", oysa masallah, en cok laf erkeklerde var bu konuda, ama tabiki karilarina degil, daha cok sevgililerine karsi, veya o anda elde etmek istedikleri kadinlara karsi...cok basit gibi görünüyor ama hic bu tarz seyleri bi erkekden duyamamis, evli bi kadin icin cok önemli seyler...bana bunlari esim söylemesi gerekiyo tabiki, bu konuda bu ihtiyacimi onla karsilamam en dogal olani degilmidir...yani bazi erkekler ve bazi kadinlar eslerini zorla günaha ve yanlisa itmek icin ugrasiyolar, böylelerini Allaha havale ediyorum. Evliligin sorumlulugunu tasiyamayan, kadin ruhundan anlamayan ve sevgi vermekte cimri davranan erkekler evlenmesinler kardesim, erkeklik tek apis arasi ile olmuyo, asil erkek, kadin ruhundan anlayan erkektir....iste o kadar...!!!
Öpüyorum canim , sevgi ile kal.opuyorumnanaktan