Babam mı Kocam mı...?

bu kadınlardan korkulur kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:

Vuvvv süpersin, valaha süper bir fikir.Denemek lazım cidden.

canim biraz uzaklasabilme giibi bir durumun yokmu
almanyadaymissin belki tatile gelebilirsin yazin
yanliz yaparsin tatilini cocugunla esinde özler belki seni
seni cok iyi anliyorum sevgisizlik insana herseyi yaptirir
ama dayanikli olmaya calis elinden geleni yapicaksinki
sonradan pisman olmiycaksin ben belki biraz ayrilik uzaklik iyi gelebilir diye
düsünüyorum belki su gelecek ostern tatilinde bile kacabilirsen o bile iyi gelebilir

Boşansam kocam çocuklarımı bana vermez diye çok emin bir tavırla konuşmuşsun.Bunu nerden çıkardığını sorabilir miyim? Benim bildiğim çocuklar mahkeme kararına göre annede kalır baba da haftasonları falan çocuklarını görür. Bir avukata danıştın da mı bu kesin yargıya vardın anlamdım. Hangi çağda yaşıyoruz da çocukları sana vermeyecekmiş. Çocuklar üzerinde eşit hakkınız var bilmem haberin var mı?Hele annede kalma konusuna mahkemeler daha sıcak bakıyor diye biliyorum yani bu konu eşinin izin verip vermemesine bağlı değil ortaçağda yaşamıyoruz. Bıraz daha araştırp haklarını avukata sorarsan iyi edersin. Ha aman soramam dersen o zaman bilgisizlik içinde mutsuz bir şekilde yaşamaya devam edersin arkadaşım.

canım,allah yardımcın olsun,çektiklerin zor şeyler, boşanma işini çok düşünmelisin:çok üzgünüm: çocuklarının hayatı bundan sonra nasıl devam eder,en güzel kararı yine sen kendin verirsin,sana bir abla tavsiyesi alemin iyisinden kendi kötün hayırlıdır herşey gönlünce olsun,hayat herşeye rağmen çok ama çok güzel:teselli:

dora harikasın fikir çok güzel bakalım arkadaş denesin sonuçlarını görelim düşündükçe daha da güzel oluyor bu fikirkaydirigubbakcemile5

Doracimmm, canim arkadasim benim yaaa, sen harbiden süpersin....opuyorumnanaktan, cok harika bi fikir gercekten, bunun üstünde hic düsünmeye bile gerek yok, hemen yarin gidip kendime süslü püslü bir günlük alicam ve baslicam yazmaya, tüm bugüne kadar yasadiklarimi, esimden karsilik göremedigim beklentilerimi, ve hasret kaldigim tüm duygularimi, sanirim hem icimi dökmüs olucam o sayfalara, hemde bir gün "ayyy nasil olmusta ben günlügümü ortaliklarda unutmusum" pozisyonlarina giricem...sırnaşık şey...hay aklinla bin yasa emi, kiz gece uyumadinda bunumu düsündün sen, gurban olayim senin aklina ve düsüncelerine...:1hug: bitanem benim, Allah razi olsun senden, harbiden biz kadinlardan korkulur yaa....caresizlik insanin aklina ne kesifler getiriyo...hehehehe..kaydirigubbakcemile3 ...seni kocaman öpüyorum, tabiki sonucundan sizi haberdar edicem....a.s

Sevgili Seloş, bugüne kadar ne bi avukata danisdim, ne de bosanma hakkinda bir bilgim var inanki, ama kocami ve ailesini tanidigim kadari ile, bana birakmak istemezler, benim gerci meslegim var, ama su an calismiyorum yani ekonomik özgürlügüm su anda yok, öyle bisey olsa naparim, nasil yaparimda bilmiyorum zaten....hic de düsünmek istemiyorum, bosanma benim icin zaten en son care, ve o en son careyi kullanmak zorunda kalmam insallah diye düsünüyorum canim, yorumun icin tessekkür ederim.

Sevgili scheker ostern tatilinde 2 hafta zaten türkiyeye gelicem, görümcemin dügünü var, ama esimle beraber gidiyoruz, yani yanliz degil, ama bi ara döndükden sonrada tek basima bir tatil yapmak istiyorum, istanbulda akrabalarim var, bir ihtimalle istanbulda 2 veya 3 hafta yazin kalabilirim diye düsünüyorum, sanirim bu hem bana hem esime iyi gelecektir. Özlem olmasi sart galiba, 12 senedir "dizdize" oturuyoruz diyebilirim, her nekadar da son seneler "gözgöze" "el ele" olmasakta, bazi seyler cok monotonlasti, biraz ayrilik iyi gelir mutlaka.

Sevgili YAMAN,

allahım bana deĞİŞtİrebİleceİm Şeylerİ deĞİŞtİrme gÜcÜ, deĞİŞtİremeyeceklerİm İÇİn kabullenme gÜcÜ ve arasındakİ farkı anlayabİleceĞİm gÜcÜ ver.

Ne kadar dogru ve yerinde bir dua. Cok haklisin arkadasim, kendimi niye bu kadar cok endeksledim esime nicin bu kadar cok kafama takiyorum, iste bende Anasiz babasiz buyudum be arkadasim , bugune kadar sevgi, sefkat, merhamet ve sahiplenmeden uzak buyuduk, birde Almanya gibi bir yerde. Bunun da vermis oldugu özlemler var icimde, bu duygulari esim olacak insanla yasar hasretimi gideririm sanmistim ama biraz hayak kirikligi oldu, bu dünyada her insanin bir imtihani varmis, sanirim benim imtihanim da bu olsa gerek.
Güzel dilek ve temmenilerin icin cok teskr. ederim, amin insallah Allahim kocamla aramdaki muhabbeti arttirsin, aslinda ona manevi olarak cok ihtiyacim var. Insallah artik bunlari görür ve beni anlar.

Diger tüm cvp ve yorum yazan arkadaslarada gönülden tskrler. hepiniz cansiniz yaaa, Allah güzel gönlünüze göre versin insallah. Hepinizi kocaman mucukladim....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…