Babam neden yaşına uygun davranmıyor?

Babanızı sevmiyorsunuz haklı olarak..keşke baştan gelmeyin deseydiniz

Bende boyle düşünüyorum bu düşüncedeki bir insansanız . Memnun olmadıgınızı ılla sesli belirtmemiş olabilirsiniz. Eşinizle bir ima bakışma ne bileyim ters bir hareketiniz illaki olmustur diye düşünüyorum
İstenmediğini zorla yaptıgınızı anlayıp modu düşmüştür adamın
Yoksa kımse birşey olmadan o seviyeye gelmezdi bence
Siz biraz daha sakin ve alttan alın bence

Ahaha kusura bakmayın babanıza çok güldüm
Yaşlandıkça insan demekki böyle huysuz oluyo
Sizde çok takılmayın yaşlidir diyip geçin
Gidene kadar gönlünü hoş tutmaya calişin

yurtdisina giden anne babalar cok sikiliyorlar. ozellikle babalar. anneler yine ev isi vs vakit geciriyor. bence yine iyi, esinize catmamis. bir de esinizle ugrasacaksiniz. yapmani gerekenler

1- mumkun oldugunca gormezden gelin, kizarsa kusura bakma deyin, sonra da cevap vermeyin tavirlarina

2- evde TV olsun ve turk dizileri, haberler vs acik olsun mutlaka

3- bulundugunuz yerde baska turk aileler varsa mutlaka ziyarete gidin, ozellikle anne babasi yaninda olanlarla. vakit gecirsinler. ya da siz insanlari evinize cagirin.

yapacak bi sey yok. malesef yurtdsinda aile ziyareti genelde stresli oluyor

Bu kadar sorunluysa niye adami evinize davet ettiniz? Niye simdi sasiriyorsunuz boyle davraninca? Siz de bir garipsiniz. Iyi tamam ne diyelim kovun babanizi o zaman. 30 yildir boyleyse degismeyecek.

Babanızı kendi haline bırakın. Bu modelin gönlü falan alınmaz, alırsanız daha saçma bir şey için başka sorun çıkarır, kendi haline bırakın, hatta yokmuş gibi davranın siniri(!) Geçip kimsenin onu pohpohlamadığını görünce normalleşir. İyi tanıyorum artık bu modeli. Yaşlandıkça daha beter oluyorlar

Sizin hiç böyle anne babanız oldu mu? Herkes yaşadığını bilir ve ona göre davranır ya, o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…