babam öğrenmişşşş :O

vaaaayy bu kötü olmş, o zaman doğrudur bildiği , ama korkma kızacak olsa o an köpürür kıskançlıktan çatardı, iyi bi adammış hala kalbini kırmamış babacığın, sevgilini uyar açınca efendim felan diye konuşsun hitap şeklinde, çok dinlesin az söylesin gözüne girer ararsada

Teşekkür ederim:)
Evliliği okullar bitince düşünüyoruz hatta askerlik, bilemiyorum ki kalp hastası bi de büyüme var bu da bi süre engel olur. Yni daha çooooook var.Zaten daha çok var diye açılamıyordum

canim hiç üzülme öncelikle allah sağlık versin, askerliği yapmaz % 95 sevgilin, muaf olur , hemende evlenirsiniz okullar hallolunca, arkadaşımın sevgilisi de öleydi muaf oldu hemen evlendiler, herhangi bi sağlık durumunda askerlik muaf oluyor garanti, hele ki kalp , beyin vs durumunda

Fazla zman geçirmemeye bak. Babana söylemediğin her dakika daha da kötü olabilir yasak koymaya bile başlayabilir kendinden emin hareketlerle açıl, açılmaya başladıkça gerisi gelir merak etme :) Allah hakkında hayırlısını eylesin...

bencede yatsmasını bekle o konuyu acmıcaktr snden beklıcektr uzarsa eger durumu anlat
baban sana orarsa ben senden saklamdım baba zamanı gelınce nasılssa sölıcektım bende tanımak ıstıyorum falan dersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…